• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 14. decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2006., Nr. 206 https://www.vestnesis.lv/ta/id/150530

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2006. gada 19. decembra ārkārtas sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

28.12.2006., Nr. 206

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 14. decembra sēdē

 

1. Nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi 2006.gada 19.decembrī plkst. 9.00.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā iekļauti deputāti M.Kučinskis un Dz.Zaķis.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sastāvā iekļauts deputāts V.Ģīlis.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts M.Kučinskis, bet par apakškomisijas sekretāru – deputāts Dz.Zaķis.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Ārlietu komisijas Baltijas lietu apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte Ē.Zommere, bet par sekretāru – deputāts J.Reirs.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Iesniegumu biroja nolikumā.

7. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja J.Šmita iesniegumu par darba telpām.

8. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai izvērtēšanai Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāja K.Leiškalna iesniegumu par papildu līdzekļu piešķiršanu līgumdarbu apmaksai.

9. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai veselības ministra G.Bērziņa iesniegumu par to, ka viņš atsakās no Saeimas deputāta amatalgas.

10. Izskatīja deputāta U.Gravas iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam U.Gravam neapmaksātu atvaļinājumu no 19.decembra līdz 21.decembrim un ziņot par to Saeimas sēdē.

11. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai atbildes sagatavošanai Ministru kabineta protokollēmumu “Priekšlikumi par likumprojektiem, kuru izskatīšana būtu turpināma 9. Saeimā”.

12. Izskatīja deputāta B.Cileviča iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 14.decembra sēdē.

13. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai V.Paeglei un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam A.Nābelim uz Viļņu (Lietuva) no 2006.gada 15.decembra līdz 17.decembrim;

2) Juridiskās komisijas locekļiem S.Āboltiņai, V.Agešinam un komisijas konsultantēm D.Saleniecei un K.Vītolai uz Hāgu (Nīderlande) no 2006.gada 17.decembra līdz 19.decembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!