• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas uzruna Latvijas tautai Jaunajā gadā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.01.2007., Nr. 1 https://www.vestnesis.lv/ta/id/150862

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

02.01.2007., Nr. 1

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidentes Vairas Vīķes–Freibergas uzruna Latvijas tautai Jaunajā gadā:

 

01.JPG (21371 bytes)

Mīļie tautieši!
Mēs stāvam uz jauna – 2007. – gada sliekšņa, un es novēlu visiem, lai šis nākamais gads būtu veiksmīgs, sekmīgs un nestu jums visiem to, ko sirds kāro un ir iecerējusi!
Man šķiet, ka tas gads, kas beidzas ar “7”, ir īpaši laimīgs, un es novēlu visiem tiem, kam gadā, kas beidzas ar “7”, iekrīt apaļas jubilejas, tas būtu īpaši svētīgs un laimīgs gads.
Mēs mērām laiku pēc Saules ceļa, arī pēc Zemes ceļa Saulei apkārt, tamdēļ gribētos novēlēt, lai nākamais jums visiem būtu īpašs Saules gads, kurā jums Saule tāpat kā mūsu senčiem būtu kā Visuma svētības simbols. Saule visiem spīd vienādi, un viņas gaisma neatšķir bagātos no nabagiem un veiksmīgos no neveiksmīgiem. Viņa ir visiem mums pieejama tāpat kā Visuma svētība, un tas ir kā pilnības rags, kuram nav robežu, kuru nevar izsmelt, kurā vienmēr ir kaut kas jauns un neatklāts, un vienmēr ir jauna svētība. Es novēlu visiem, lai jūs justos, ka jūs paši esat sev saules koks un sev dzīvības koks, un lai šajā Jaunajā gadā mums augtu spēks kā ozolam, kas sakņojas Latvijas zemē un smeļas spēku no zemes dzīlēm, no zemes bagātības, lai augtu spēks no sava mantojuma kā latvietim, šīs zemes mantotājam, kas tāpat kā koks sniedzas pretī debesīm, savā dzīvē ir vienmēr gatavs augt, veidot savu dzīvi dažādāku, košāku, kuplāku tāpat kā koks, kas pavasarī izplaukst lapās. Viņš ir vienmēr tas pats, bet nekad divas lapas nav vienādas, nekad divi zari neizaug vienādi.
Lai jums nākamais gads būtu inovācijas, jaunrades, dažādības gads, lai jūs justos, ka jauna diena nes jaunas iespējas un izdevības, ka katru dienu jūs atrodat sevī vēl neizsmeltus spēkus un iespējas, lai viss, ko jūs uzsākat, laimīgi un sekmīgi beidzas un lai par katru padarīto darbu jums nāktu prātā desmit citi, kas ir tikpat diži, nepieciešami un svētīgi, bet galvenokārt – aizraujoši. Es novēlu visiem, lai šis nākamais 2007.gads nestu jūsu mājās laimi, mieru, saticību, veiksmi katram darbā un vienmēr šo sajūtu, ka jūs esat daudz bagātāki nekā jebkad to esat apjēguši.
Lai 2007. būtu laimīgs un bagāts gads!

Latvijas Televīzijā 2006.gada 31.decembrī, pirms gadumijas

02.JPG (17138 bytes)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!