• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.01.2007., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/150978

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

04.01.2007., Nr. 3

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Bārtas pagasta teritorijas plānojuma pirmās redakcijas

un stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma

Vides pārskata projekta nodošanu sabiedriskajai apspriešanai

Bārtas pagasta padome saskaņā ar MK noteikumiem nr.883 (19.10.2004) “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi”, MK noteikumiem nr.157 (23.03.2004) “Kārtība, kādā veicams ietekmes uz vidi stratēģiskais novērtējums” un Bārtas pagasta padomes 2006.gada 14.decembra lēmumu (sēdes protokols nr.15, 4.§) uzsāk Bārtas pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas II posmu, nododot sabiedriskajai apspriešanai sagatavoto Bārtas pagasta teritorijas plānojuma pirmo redakciju un stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma Vides pārskata projektu.

Dokumenta nosaukums: Bārtas pagasta teritorijas plānojums.

Izstrādātājs: Bārtas pagasta padome, Bārta, Liepājas rajons, LV-3482, e-pasta adrese: padome@barta.lv.

Joma, uz kuru attiecas plānošanas dokuments: teritorijas plānošana.

Dokumenta izstrādes termiņš: 2006.gada 28.februāris.

Plānošanas dokumenta īstenošanas ilgums: 12 gadi.

Teritorija, kuru ietekmēs plānošanas dokumenta īstenošana: Bārtas pagasts.

Bārtas pagasta teritorijas plānojuma pirmās redakcijas un stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma Vides pārskata projekta sabiedriskās apspriešanas termiņš ir noteikts no 2007.gada 8.janvāra līdz 20.februārim.

Sabiedriskās apspriešanas laikā Bārtas pagasta teritorijas plānojuma pirmās redakcijas un stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma Vides pārskata projekta materiāli tiks izstādīti Bārtas pagasta padomes telpās katru darbdienu no pulksten 9 līdz 16, adrese: Bārta, Liepājas rajons, LV-3482.

Ar Vides pārskata projektu un plānošanas dokumenta pirmo redakciju var iepazīties Liepājas rajona padomes mājas lapā www.liepajasrajons.lv.

Sabiedriskās apspriešanas laikā 24.janvārī pulksten 15 Bārtas pagasta Kultūras nama mazajā zālē, adrese: Bārta, Liepājas rajons, LV-3482, tiks organizēta iedzīvotāju un citu ieinteresēto personu sapulce, lai apspriestu Bārtas pagasta teritorijas plānojuma pirmo redakciju un stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma Vides pārskata projektu.


Paziņojums par Kurmāles pagasta teritorijas plānojuma redakcijas pilnveidošanu

29.12.2006. Kurmāles pagasta padome ir pieņēmusi lēmumu (prot.nr.13, 1.p.) par Kurmāles pagasta teritorijas plānojuma redakcijas pilnveidošanu atbilstoši Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas atzinumam un galīgās redakcijas sagatavošanu.

Saskaņā ar MK noteikumu nr.883 (19.10.2004.) “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi” 43.punktu ar Kurmāles pagasta teritorijas plānojuma galīgo redakciju var iepazīties Kurmāles pagasta padomē, “Pagastmāja”, Kurmāles pagasts, no 09.01.2007. līdz 30.01.2007. darbdienās no pulksten 9 līdz 16.

Kurmāles pagasta teritorijas plānojums tiks izskatīts Kurmāles pagasta padomes sēdē 31.01.2007. pulksten 10 Kurmāles pagasta padomes telpās, adrese: “Pagastmāja”, Kurmāles pagasts.


Paziņojums par Nīgrandes pagasta teritorijas plānojuma apstiprināšanu

un saistošo noteikumu nr.7 “Nīgrandes pagasta teritorijas plānojums” izdošanu

Pamatojoties uz Teritorijas plānošanas likuma 6.panta sesto daļu, 7.panta sestās daļas 2.punktu, Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 45.punktu un likuma “Par pašvaldībām” 43.pantu, kā arī ņemot vērā un izpildot Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas 18.09.2006. vēstulē nr. 1-22/7393/7925 “Atzinums par Nīgrandes pagasta teritorijas plānojuma galīgo redakciju” minētos norādījumus par labojumiem teritorijas plānojumā, Nīgrandes pagasta padome 2006. gada 13. decembra sēdē, protokols nr. 14/1, nolēma:

1. Apstiprināt Nīgrandes pagasta teritorijas plānojumu.

2. Izdot saistošos noteikumus nr.7 “Nīgrandes pagasta teritorijas plānojums” (grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi).

3. Ar Nīgrandes pagasta teritorijas plānojumu un Saistošajiem noteikumiem nr.7 “Nīgrandes pagasta teritorijas plānojums” var iepazīties Nīgrandes pagasta padomē.

4. Lēmumu publicēt laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un Saldus rajona laikrakstā “Saldus Zeme”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!