• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ziemassvētku akciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.1999., Nr. 436/439 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15129

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Pār pakalniem, birzēm un siliem Nāk Ziemsvētku zvaigzne pie mums"

Vēl šajā numurā

23.12.1999., Nr. 436/439

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ziemassvētku akciju

Bruņotajos spēkos

Pēc Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandiera ZS pulkveža Raimonda Graubes iniciatīvas notiek Ziemassvētku palīdzības akcija.

Tās ietvaros Nacionālo bruņoto spēku Militārās medicīnas centrā 20. un 21.decembrī tika veikta bezmaksas veselības pārbaude mazturīgajiem iedzīvotājiem Rīgā, Hospitāļu ielā 55. Nacionālo bruņoto spēku Militārās medicīnas centrs un NBS štāba bataljons sadarbībā ar humānās palīdzības organizāciju "Svētā Jāņa palīdzība" piegādā pārtikas produktus un malku dažādām mazturīgo organizācijām un bērnunamiem. Saeimas un Valsts prezidenta Drošības dienesta karavīri nodod asinis Mārtiņa fondam, lai palīdzētu ar leikēmiju slimajiem bērniem, un ziedo līdzekļus ar astmu slimajiem bērniem akcijas "Palīdzēsim bērniem elpot" ietvaros. Gaisa spēki dāvina grāmatas Lielvārdes pamatskolai. LR Zemessardzes štābs un štāba bataljons dāvina Irlavas bērnunamam slidas. Mobilo strēlnieku bataljona karavīri palīdz Alūksnes pilsētas bērnudārziem sagatavoties Ziemassvētkiem. Zemessardzes 1.brigādes zemessargi remontē telpas Rīgas bērnu patversmei "Vita". Nacionālo bruņoto spēku štāba un Jūras spēku orķestri sniedza koncertus un nelielas piemiņas veltes Vaiņodes internātskolā un vidusskolā, Priekules, Nīcas un Liepājas 15.vidusskolā, kopā ar kori "Ezerzeme" Rēzeknes kultūras namā. 21.decembrī NBS mācību un sporta bāzē "Pipariņi" Cēsu rajona internātskolas "Gaujaslīči" bērniem skanēja Jūras spēku orķestra koncertprogramma un tika dāvinātas karavīru sarūpētās dāvanas.

NBS Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!