• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 11. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.01.2007., Nr. 11 https://www.vestnesis.lv/ta/id/151632

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 15. janvāra sēdē

Vēl šajā numurā

18.01.2007., Nr. 11

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 11. janvāra sēdē

 

1. Izskatīja deputātes V.Paegles iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātei V.Paeglei neapmaksātu atvaļinājumu 11.javārī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Dz.Jaundžeikara iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Dz.Jaundžeikaram neapmaksātu atvaļinājumu 11.janvārī un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts M.Segliņš iekļauts Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sastāvā.

4. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt un nodot Saeimas Kancelejai Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja J.Dalbiņa iesniegumu par triju Baltijas valstu parlamentu aizsardzības komisiju tikšanās organizēšanu Rīgā 2007.gada 29. un 30.martā.

5. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai deputāta V.Stepaņenko iesniegumu, kurā viņš informē, ka atsakās no deputāta amatalgas Saeimā, jo ir iecelts par īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās parlamentāro sekretāru.

6. Atlika izskatīt jautājumu par deputātes S.Āboltiņas kavējumu Saeimas 18.janvāra sēdē.

7. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei I.Circenei uz Parīzi (Francija) no 2007.gada 14.janvāra līdz 16.janvārim;

2) EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam M.Krastiņam, delegācijas loceklim G.Laicānam, delegācijas sekretāram I.Aizstrautam un NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim N.Ušakovam uz Belgradu (Serbija) no 2007.gada 18.janvāra līdz 23.janvārim;

3) Eiropas Savienības Informācijas centra vadītājai M.Dzirniecei un konsultantei S.Eglītei uz Berlīni (Vācija) no 2007.gada 17.janvāra līdz 19.janvārim.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas sekretāra, Eiropas lietu komisijas locekļa Dz.Rasnača, Eiropas lietu komisijas konsultantu I.Solima un K.Jeremjonokas komandējumu uz Bukaresti (Rumānija) no 2007.gada 10.janvāra līdz 12.janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!