• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas darbu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2007., Nr. 13 https://www.vestnesis.lv/ta/id/151891

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2007.gada 18.janvāra sanāksmē

Vēl šajā numurā

23.01.2007., Nr. 13

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas darbu

 

Lai pārrunātu jautājumu par Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas darbu, piektdien, 19.janvārī, finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tikās ar Krievijas delegāciju Krievijas Federācijas Ekonomiskās attīstības un tirdzniecības ministrijas Ārējo ekonomisko sakaru departamenta direktora Sergeja Černišova vadībā. Sarunā no Krievijas puses piedalījās arī Krievijas Federācijas vēstnieks Latvijā Viktors Kaļužnijs.

Tikšanās sākumā abas puses apliecināja Latvijas un Krievijas gatavību sākt praktiskus pasākumus attiecību uzlabošanā. Sarunas gaitā konstatēts, ka būtiskāko jautājumu loks, ko Latvija un Krievija ir iecerējušas izskatīt starpvaldību komisijas darba ietvaros, sakrīt: robežpunktu caurlaidības spēju celšana, enerģētiskā sadarbība, kā arī transporta un tranzīta, līgumtiesiskās bāzes pilnveidošanas jautājumi. Tāpat abas puses bija vienisprātis par nepieciešamību aktivizēt starpvalstu kontaktus ekspertu līmenī operatīvākai sadarbības organizēšanai.

Tikšanās laikā tika pārrunāta arī Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas līdzpriekšsēdētāju – finanšu ministra Oskara Spurdziņa no Latvijas puses un Krievijas transporta ministra Igora Levitina no Krievijas puses – tikšanās organizēšana. Paredzams, ka tā varētu norisināties tuvākajā laikā Rīgā.

 

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!