• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 18. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2007., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152008

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 18. janvāra sēdē

Vēl šajā numurā

25.01.2007., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 18. janvāra sēdē

 

1. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2007.gada 18.janvāra līdz 21.janvārim.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāti V.Ģīlis, S.Ķikuste, I.Circene, J.Strazdiņš, U.Briedis, Dz.Ābiķis, O.Deņisovs, P.Tabūns un A.Mackevičs iekļauti Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas sastāvā.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Dz.Rasnačs iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Austrijas parlamentu.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Dz.Rasnačs iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Portugāles parlamentu.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte V.Muižniece iekļauta Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāti V.Agešins, K.Pētersone un S.Šķesters iekļauti Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāti A.Bērziņš, P.Hanka un A.Golubovs iekļauti Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas sastāvā, kā arī to, ka par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts V.Ģīlis, bet par sekretāru – deputāts J.Strazdiņš.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas rīkotajiem 1991.gada barikāžu atcerei veltītajiem pasākumiem no 2007.gada 18.janvāra līdz 20.janvārim.

9. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus:

S.Āboltiņai (Saeimas 18.janvāra sēdē);

S.Kalnietei (Saeimas 18.janvāra sēdē).

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklei S.Bendrātei un delegācijas sekretārei I.Putniņai uz Helsinkiem (Somija) 2007.gada 29. un 30.janvārī;

2) Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei K.Miņko uz Briseli (Beļģija) 2007.gada 25. un 26.janvārī.

11. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa, delegācijas locekļu I.Circenes, J.Dobeļa, B.Cileviča, V.Stepaņenko un delegācijas sekretāra M.Olekša komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2007.gada 20.janvāra līdz 26.janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!