• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar čehu uzņēmumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.11.1999., Nr. 362/363 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15217

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ārlietās

Vēl šajā numurā

03.11.1999., Nr. 362/363

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar čehu uzņēmumiem

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Juris Rītiņš vakar, 2. novembrī, tikās ar Čehijas rūpniecības un tirdzniecības ministra vietnieku Robertu Sikoru, Čehijas uzņēmējiem un uzņēmumu pārstāvjiem.

Tikšanās laikā J.Rītiņš iepazīstināja viesus ar Rīgas domes darbu, pastāstīja par pilsētu un tās iedzīvotājiem, kā arī par lielākajiem projektiem, kas patlaban tiek realizēti. Čehijas pārstāvji interesējās par pazemes celtniecības darbiem Latvijā un tika informēti par tuneļa celtniecības plāniem Rīgā. Uzņēmēji un uzņēmumu pārstāvji īsumā pastāstīja par savām kompānijām. Īpaša interese sadarbībā ar Rīgu ir Čehijas uzņēmumiem "Škoda" un "Karosa", kas ražo trolejbusus un autobusus. Šo uzņēmumu pārstāvji izteica vēlmi sadarboties un apsvērs iespēju ļaut Rīgā pārbaudīt jaunus autobusus un trolejbusus, līdzīgi kā to dara Polijas firma "Jelcz". Firmas "Škoda" pārstāvis uzsvēra, ka viņiem ir ļoti nozīmīga turpmākā sadarbība ar Rīgu un jaunie trolejbusi būšot kvalitatīvāki, ar ilgāku garantijas laiku.

Rīgas domes informācijas dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!