• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Trešdien, 24. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2007., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152333

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

1992.gada 19.augusta sēdes stenogramma
Rīta sēdē

Vēl šajā numurā

01.02.2007., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Trešdien, 24. janvārī

 

Agrārās, vides un reģionālās politikas komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījumi Ķemeru nacionālā parka likumā”.

 

Agrārās, vides un reģionālās politikas komisija un Juridiskā komisija kopīgā sēdē:

– skatīja Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā izdotos Ministru kabineta noteikumus Nr.25 “Grozījumi likumā “Par valsts un pašvaldību zemes īpašuma tiesībām un to nostiprināšanu zemesgrāmatās”” (pirms nodošanas izskatīšanai komisijām);

– strādāja ar likumprojekta “Grozījumi likumā “Par valsts un pašvaldību zemes īpašuma tiesībām un to nostiprināšanu zemesgrāmatās”” sagatavošanu 2.lasījumam.

 

Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā kā steidzamu likumprojektu “Likums par cilvēku tirdzniecības upura uzturēšanos Latvijas Republikā”;

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā kā steidzamu likumprojektu “Grozījumi Imigrācijas likumā”;

– atlika likumprojekta “Grozījumi Latvijas Sodu izpildes kodeksā” izskatīšanu 2.lasījumam.

 

Ārlietu komisija:

– uzklausīja Vides ministrijas parlamentārā sekretāra M.Jirgena, Klimata politikas nodaļas vadītājas L.Lejas, Klimata departamenta direktora vietnieces I.Apenes un Ekonomikas ministrijas Enerģētikas departamenta pārstāves D.Eberšteinas informāciju par Emisijas kvotu sadales plānu 2008.–2012.gadam;

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Par Frankofonijas statūtiem”.

 

Baltijas lietu apakškomisija:

– iepazinās ar Saeimas komisiju iesniegto informāciju par tēmām, kuras būtu analizējamas kopā ar Baltijas valstu un Ziemeļvalstu radnieciskajām komisijām.

 

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija izbraukuma sēdē:

– tikās ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāju, padomes locekli U.Cērpu, priekšsēdētāja vietnieku, padomes locekli J.Brazovski, padomes locekli J.Placi, padomes locekli G.Romeiko un padomes locekli L.Vojevodu un iepazinās ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas darbu.

 

Eiropas lietu komisijas:

– uzklausīja Saeimas Eiropas Savienības informācijas centra vadītājas M.Dzirnieces informāciju par Eiropas Savienības informācijas centra aktivitātēm 2006.gadā un iesāktajiem sadarbības projektiem ar Gruziju un Ukrainu līdzīgu institūciju veidošanā 2007.gadā.

 

Izglītības, kultūras un zinātnes komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 3.lasījumā likumprojektu “Grozījumi Dizainparaugu likumā”;

– atbalstīja izskatīšanai 3.lasījumā likumprojektu “Grozījumi likumā “Par preču zīmēm un ģeogrāfiskās izcelsmes norādēm””;

– sprieda par likumprojektu “Par Banku augstskolas Satversmi” un nolēma to atbalstīt iesniegšanai izskatīšanai Saeimā;

– strādāja ar likumprojekta “Grozījumi Augstskolu likumā” sagatavošanu 1.lasījumam;

– izskatīja Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā izdotos Ministru kabineta noteikumus Nr.1076 “Grozījumi Zinātniskās darbības likumā” (pirms nodošanas izskatīšanai komisijām).

 

Juridiskā komisija:

– atbalstīja lēmuma projektu par D.Velikas atkārtotu iecelšanu par administratīvās rajona tiesas tiesnesi;

– atbalstīja lēmuma projektu par Saeimas piekrišanu Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas tiesneses I.Poļikarpovas saukšanai pie kriminālatbildības;

– atbalstīja lēmuma projektu par Saeimas piekrišanu Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas tiesneses B.Tāleres saukšanai pie kriminālatbildības.

 

Sociālo un darba lietu komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 3.lasījumā likumprojektu “Grozījumi Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībnieku un Černobiļas atomelektrostacijas avārijas rezultātā cietušo personu sociālās aizsardzības likumā”.

 

Tautsaimniecības komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Grozījums Jūras kodeksā”.

 

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 3.lasījumā likumprojektu “Grozījumi Valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas likumā”.

 

Nacionālās drošības komisija:

– uzklausīja Satversmes aizsardzības biroja direktora J.Kažociņa, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietnieces J.Strīķes un Drošības policijas priekšnieka vietnieka J.Leitieta informāciju par nepieciešamajiem priekšlikumiem likumdošanā, lai varētu izkontrolēt un ierobežot speciālās tehnikas ievešanu, pārdošanu un izmantošanu Latvijā un nolēma lūgt Juridisko komisiju sagatavot priekšlikumus iespējamajiem grozījumiem Krimināllikumā.

 

Pieprasījumu komisija:

– uzklausīja Jūrmalas domes priekšsēdētāja R.Munkevica informāciju par Jūrmalas attīstības plāna grozījumiem.

 

Pilsonības likuma izpildes komisija:

– uzklausīja Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes priekšnieka V.Jēkabsona informāciju par Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes darbību.

 

Publisko izdevumu un revīzijas komisija:

– uzklausīja valsts kontrolieres I.Sudrabas, Finanšu ministrijas Iekšējā audita departamenta Iekšējo sistēmu audita nodaļas vadītājas L.Lazdānes, Satiksmes ministrijas valsts sekretāra J.Maršāna, Iekšējā audita departamenta direktores D.Jurēvicas un ministrijas pārstāvja J.Jaudzema informāciju par situāciju Valsts kontroles likumības revīzijas “Satiksmes ministrijas nekustamā īpašuma un novērtēšanas atbilstību normatīvo aktu prasībām, to apsaimniekošanas efektivitāti” ieteikumu ieviešanas grafika neizpildē no Satiksmes ministrijas puses un nolēma uzdot Satiksmes ministrijai izstrādāt un līdz 2007.gada 1.martam iesniegt komisijai un Valsts kontrolei laika grafiku, uzrādot veicamos pasākumus un atbildīgās amatpersonas, kādā tiks nodrošināta Valsts kontroles veiktajā revīzijā “Satiksme ministrijas nekustamā īpašuma un novērtēšanas atbilstību normatīvo aktu prasībām, to apsaimniekošanas efektivitāte” saskaņoto ieteikumu ieviešana līdz 2007.gada 30.novembrim; komisija nolēma informēt Ministru kabinetu par konstatētajām problēmām Satiksmes ministrijas nekustamo īpašumu uzskaitē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!