• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas jūras reģiona valstu drošību un sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.1999., Nr. 364/365 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15262

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Beniluksa delegācijas un Saeimas komisijas sarunām

Vēl šajā numurā

04.11.1999., Nr. 364/365

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas jūras reģiona valstu drošību un sadarbību

Amerikas Savienoto Valstu vēstniecība Stokholmā kopā ar Zviedrijas Ārpolitikas institūtu un Stokholmas Starptautisko miera izpētes institūtu jau ceturto gadu rīkos konferenci par drošību un sadarbību Baltijas jūras reģiona valstīs. Tās mērķis ir sapulcināt politiķus, valdības pārstāvjus un ekspertus drošības jautājumos no Baltijas jūras reģiona un Amerikas Savienotajām Valstīm un diskusijās analizēt dažādus drošības jautājumu aspektus, ieskaitot sociāli ekonomiskās lietas un reģionālo sadarbību.

Konference notiks 4.novembrī Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā. Konferences rīta programmā paredzēts runāt par reģionālo drošību "jaunajā Eiropā", aplūkojot Kosovas notikumu ietekmi un Eiropas paplašināšanos nodomus, kā arī par kolektīvās drošības nostiprināšanu Baltijas jūras reģiona valstīs. Pēcpusdienas daļā konferencē iecerēts diskutēt par integrācijas jautājumiem, reģionālo sadarbību vides aizsardzības un enerģijas jomā, kā arī Baltijas, Krievijas un Eiroatlantiskās sabiedrības sadarbību noziedzības apkarošanā un korupcijas novēršanā.

Konferencē uzstāties solījuši Lietuvas prezidents Valds Adamkus, ASV valsts sekretāres vietnieks Eiropas lietās Rons Asmuss, Latvijas ārlietu ministrs Indulis Bērziņš, Igaunijas Ārlietu ministrs Tomas Ilvess un daudzi citu valdības, universitāšu un nevalstisko organizāciju pārstāvji.

Informāciju par konferenci, kā arī konferences tiešraidi pasākuma norises laikā varēs vērot internetā (www.usis.bkc.lv).

ASV vēstniecības  Preses un izglītības nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!