• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"LR starptautiskie līgumi" - iznākusi "LV" 11. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.1999., Nr. 364/365 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15263

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas jūras reģiona valstu drošību un sadarbību

Vēl šajā numurā

04.11.1999., Nr. 364/365

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"LR starptautiskie līgumi" — iznākusi "LV" 11. burtnīca

"Latvijas Vēstneša" mazās poligrāfijas apgādā ir iznākusi vienpadsmitā starptautisko līgumu burtnīca. Tajā ietverti četri Saeimā pieņemtie starptautiskie dokumenti.

Šajā izdevumā lasāma Konvencija par bezvalstnieka statusu, kas parakstīta Ņujorkā 1954.gadā. Līgumslēdzējas puses parakstījušas šo konvenciju, ņemot vērā, ka ANO statūti un Vispārējā cilvēka tiesību deklarācija nosaka principu, saskaņā ar kuru katram cilvēkam jābauda pamattiesības un brīvības bez jebkādas diskriminācijas, kā arī vēloties noregulēt bezvalstnieku stāvokli ar starptautisku vienošanos.

Burtnīcā ievietots 1999.gada 14.jūnijā Rīgā parakstītais Latvijas Republikas valdības, Igaunijas Republikas valdības un Lietuvas Republikas valdības protokols par Baltijas Aizsardzības koledžas un tās personāla statusu. Līgumslēdzējas puses, atsaukdamās uz 1998.gada 12.jūnijā Briselē parakstīto vienošanos, nolēmušas noteikt Baltijas aizsardzības koledžas un tās personāla statusu atsevišķā līgumā.

Saeimā 1999.gada 23.septembrī tika apstiprināti vēl divi starptautiskie dokumenti. Tas ir 1999.gada 10.jūnijā Budapeštā parakstītais Latvijas Republikas un Ungārijas Republikas līgums par ieguldījumu veicināšanu un savstarpēju aizsardzību, kā arī 1999.gada 3.jūnijā Ankarā parakstītais

Latvijas Republikas valdības un Turcijas Republikas valdības līgums par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma nodokļiem. Abi šie dokumenti lasāmi šajā, 11. burtnīcā.

Interesenti starptautisko līgumu burtnīcu var nopirkt "Latvijas Vēstneša" kioskā Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā, laikraksta redakcijas Realizācijas daļā Bruņinieku ielā 41 un Mazās poligrāfijas daļā Bruņinieku ielā 36–1. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!