• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Ministru prezidenta tikšanos ar Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.2007., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152662

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Savienības enerģētikas komisāra darba vizīti Latvijā 5.februārī Darba pusdienās ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

07.02.2007., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Ministru prezidenta tikšanos ar Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu

2.JPG (17970 bytes)
Vakar, 6.februārī, Rīgā, Valdības namā: Krievijas Federācijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidents Jevgeņijs Primakovs un Latvijas Republikas Ministru prezidents Aigars Kalvītis (priekšplānā), Ministru prezidenta biroja vadītājs Māris Riekstiņš (aizmugurē pa kreisi)
Foto: Toms Kalniņš, A.F.I.

6.februārī Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Jevgeņiju Primakovu, kurš ieradies Latvijā.

Tikšanās laikā Aigars Kalvītis un Jevgeņijs Primakovs pārrunāja Latvijas un Krievijas ekonomisko attiecību perspektīvu. Ministru prezidents uzsvēra nepieciešamību veicināt uzņēmēju sadarbību starp abu valstu reģioniem un valstīm.

Valdības vadītājs atzina, ka ir svarīgi attīstīt arī Latvijas un Krievijas ekonomisko attiecību līgumtiesisko bāzi un parakstīt sadarbības līgumus investīciju un nodokļu jomā. Tas veicinās ekonomisko attiecību straujāku attīstību abu valstu starpā.

Jevgeņijs Primakovs akcentēja pēdējā laikā pieaugušo tirdzniecības apjomu starp Latviju un Krieviju, reģionālās sadarbības attīstību un apliecināja sapratni un simpātijas pret Latviju. Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras vadītājs atzina, ka ir jāattīsta ekonomiskās un politiskās attiecības starp Latviju un Krieviju un jāpārvar esošie šķēršļi.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!