• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.1999., Nr. 364/365 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15268

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts robežsardzes pavēle Nr.375

Par Valsts robežsardzes Ventspils pārvaldes karogu

Vēl šajā numurā

04.11.1999., Nr. 364/365

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 2. novembra sēdē

Nobeigums. Informācijas sākums — "LV" nr.362/363, 03.10.1999.

Pieņemta zināšanai informācija par pasākumu plānu uzņēmējdarbības vides uzlabošanai. Ekonomikas ministrijai (Latvijas Attīstības aģentūrai) reizi trīs mēnešos uzdots ziņot Ministru kabinetam par uzņēmējdarbības vides uzlabošanai nepieciešamajiem pasākumiem un par pasākumu plāna izpildes gaitu. Atbildīgajām valsts institūcijām katru mēnesi līdz piektajam datumam uzdots sniegt informāciju Ekonomikas ministrijai (Latvijas Attīstības aģentūrai) par pasākumu plānā minēto uzdevumu izpildi. Ekonomikas ministrijai pēc 30.novembra kopā ar iesaistītajām ministrijām uzdots precizēt pasākumu plānā noteiktos uzdevumu izpildes termiņus un iesniegt jautājumu izskatīšanai Ministru kabineta sēdē.

Pieņemta zināšanai iesniegtā informācija par valsts akciju sabiedrības "Latvijas dzelzceļš" restrukturizācijas gaitu un Pasažieru pārvadājumu koncepciju. Pieņemts zināšanai, ka finansu ministrs Edmunds Krastiņš, īpašu uzdevumu ministrs valsts pārvaldes un pašvaldību reformu lietās Jānis Bunkšs, Ministru prezidents Andris Šķēle un izglītības un zinātnes ministre Silva Golde iesniegs satiksmes ministram Anatolijam Gorbunovam priekšlikumus par protokollēmuma projekta tekstu. Satiksmes ministram uzdots apkopot iesniegtos priekšlikumus, sagatavot attiecīgu protokollēmuma projektu un iesniegt to izskatīšanai Ministru kabineta 9.novembra sēdē.

Pieņemts zināšanai Ekonomikas ministrijas iesniegtais Ārējās tirdzniecības nacionālās programmas projekts. Ekonomikas ministrijai kopā ar Finansu ministriju un Ārlietu ministriju uzdots mēneša laikā precizēt nacionālās programmas projektu (arī saistībā ar priekšlikumiem 2000.gada valsts budžeta projekta otrajam lasījumam Saeimā) un iesniegt to izskatīšanai Ministru kabineta sēdē.

Valdība izskatīja grozījumu projektu Ministru kabineta 1999.gada 1.marta rīkojumā Nr.94 "Par finansējuma piešķiršanu Latvijas dalībai pasaules izstādē "Expo–2000" Hannoverē. Jautājumu Ministru kabineta sēdē nolemts izskatīt vienlaikus ar priekšlikumiem valsts 2000.gada budžeta projekta otrajam lasījumam Saeimā.

Jautājums par Valsts uzņēmējdarbības attīstības fondu darbības koordinācijas projekta koncepciju tiks skatīts Ministru kabineta 9.novembra sēdē.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!