• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 1. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.02.2007., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152689

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 29. janvāra sēdē

Vēl šajā numurā

08.02.2007., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 1. februāra sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts M.Krastiņš iekļauts Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā.

2. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Francijas parlamentu priekšsēdētājas S.Kalnietes iesniegumu par Francijas un Baltijas valstu parlamentu draudzības grupas delegācijas vizīti Latvijā 2007.gada maijā.

3. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai 10 Saeimas deputātu iesniegto Saeimas lēmuma projektu “Par Ināras Dališevskas apstiprināšanu par Satversmes tiesas tiesnesi”.

4. Atlika izskatīt Saeimas Prezidija lēmuma projektu “Par līgumdarbu, saimniecisko un reprezentācijas izdevumu finansēšanu”.

5. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētāja biedrei, Starpparlamentu savienības Latvijas nacionālās grupas vadītājai K.Pētersonei, grupas locekļiem G.Daudzem, I.Druvietei, O.Deņisovam un grupas sekretārei S.Paurai uz Bali (Indonēzija) no 2007.gada 26.aprīļa līdz 6.maijam;

2) Saeimas sekretāram Dz.Rasnačam, Starpparlamentu attiecību biroja vadītājai S.Paurai un Saeimas sekretāra palīdzei B.Jansonei uz Stokholmu (Zviedrija) 2007.gada 12.un 13.februārī.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa, delegācijas locekļu I.Circenes, J.Dobeļa, B.Cileviča, V.Stepaņenko un delegācijas sekretāra M.Olekša komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2007.gada 20.janvāra līdz 26.janvārim.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sekretāra V.Lāča un komisijas locekles L.Mūrnieces komandējumu uz Berlīni (Vācija) no 2007.gada 5.februāra līdz 7.februārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!