• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999. gada 25. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.1999., Nr. 364/365 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15278

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Stenogramma

Vēl šajā numurā

04.11.1999., Nr. 364/365

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 1999. gada 25. oktobra sēdē

1. Sēdē izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta A.Šlesera iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Šleseram neapmaksātu atvaļinājumu laikā no šā gada 28.oktobra līdz 4.novembrim un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

3. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999.gada 28.oktobra sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 25.oktobra līdz 29.oktobrim.

5. Pieņēma zināšanai Revīzijas komisijas atzinumu par Saeimas deputātu un darbinieku komandējumu revīziju. Prezidijs nolēma nodot minēto atzinumu Starpparlamentu attiecību birojam un Saeimas Kancelejai.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 1999.gada 12.marta lēmumā "Par frakciju un komisiju darba finansiālo nodrošinājumu 1999.gadā".

7. Apstiprināja izdevumu tāmi Baltijas asamblejas Izglītības, kultūras un zinātnes komitejas sēdei 1999.gada 29.oktobrī.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Jūrniecības un zivsaimniecības apakškomisija mainījusi nosaukumu.

Minētā apakškomisija turpmāk sauksies Jūrniecības, zivsaimniecības un transporta apakškomisija.

Pieņēma zināšanai informāciju par apakškomisijas sastāvu.

Pieņēma zināšanai informāciju, ka par apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts I.Burvis, bet par sekretāru — I.Stirāns.

9. Prezidijs nolēma attaisnot deputātu O.Deņisova, V.Lāzo, A.Razminoviča, N.Rudeviča, I.Solovjova un I.Ūdres prombūtni Saeimas darbā laikā no šā gada 1.novembra līdz 11.novembrim.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas deputātiem A.Rugātei, R.Pīkam, L.Muciņam un Starpparlamentu attiecību biroja konsultantam M.Olekšam laikā no 1999.gada 6.novembra līdz 10.novembrim uz Parīzi (Francija);

2) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam G.Krastam laikā no 1999.gada 7.novembra līdz 10.novembrim uz konferenci Romā (Itālija);

3) Saeimas sekretāres biedram A.Bartaševičam laikā no 1999.gada 5.novembra līdz 8.novembrim uz Eiropas Starpparlamentu pareizticīgo asamblejas Izglītības komitejas sēdi Krētā (Grieķija);

4) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Sinkam laikā no 1999.gada 28.oktobra līdz 1.novembrim uz Kijevu (Ukraina);

5) Juridiskā biroja vecākajai konsultantei G.Višņakovai laikā no 1999.gada 26.oktobra līdz 29.oktobrim uz semināru Viļņā (Lietuva);

6) deputātei V.Paeglei un Saeimas autobāzes šoferim E.Rosbergam 1999.gada 31.oktobrī un 1.novembrī uz semināru Tallinā (Igaunija).

11. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas priekšsēdētāja G.Krasta komandējumu uz Ļubļanu (Slovēnija) no 1999.gada 1.novembra līdz 4.novembrim.

12. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Eiropas lietu komisijas konsultantam E.Punkstiņam laikā no 1999.gada 3.novembra līdz 5.novembrim uz konferenci Tallinā (Igaunija).

13. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) deputātes J.Stalidzānes pārskatu par komandējumu uz Igauniju šā gada 14. un 15.oktobrī;

2) deputāta P.Salkazanova pārskatu par komandējumu uz Igauniju šā gada 14. un 15.oktobrī;

3) deputātes V.Kezikas pārskatu par komandējumu uz Igauniju šā gada 14. un 15.oktobrī;

4) deputāta R.Vītoliņa pārskatu par komandējumu uz Igauniju šā gada 14. un 15.oktobrī;

5) Saeimas Kancelejas direktora M.Steina pārskatu par Saeimas Kancelejas vadošo darbinieku piedalīšanos pieredzes apmaiņas programmā Zviedrijas parlamentā (Riksdagā).

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!