• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2007. gada 6. februāra noteikumi Nr. 99 "Grozījumi Ministru kabineta 2005.gada 1.februāra noteikumos Nr.88 "Kārtība, kādā Finanšu ministrija sagatavo un iesniedz Ministru kabinetā priekšlikumus par budžeta apakšprogrammas "Finansējums Eiropas Savienības fondu un Norvēģijas valdības finanšu instrumenta līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai" līdzekļu pārdali"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.02.2007., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152854

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.100

Kārtība, kādā Eiropas Komisijā elektroniski iesniedz atbalsta programmu un individuālo atbalsta projektu paziņojumus un kādā piešķir un anulē atbalsta paziņojumu elektroniskās sistēmas lietošanas tiesības

Vēl šajā numurā

13.02.2007., Nr. 25

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 99

Pieņemts: 06.02.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.99

Rīgā 2007.gada 6.februārī (prot. Nr.10 6.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2005.gada 1.februāra noteikumos Nr.88 "Kārtība, kādā Finanšu ministrija sagatavo un iesniedz Ministru kabinetā priekšlikumus par budžeta apakšprogrammas "Finansējums Eiropas Savienības fondu un Norvēģijas valdības finanšu instrumenta līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai" līdzekļu pārdali"
Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 14.panta pirmās daļas 3.punktu
Izdarīt Ministru kabineta 2005.gada 1.februāra noteikumos Nr.88 "Kārtība, kādā Finanšu ministrija sagatavo un iesniedz Ministru kabinetā priekšlikumus par budžeta apakšprogrammas "Finansējums Eiropas Savienības fondu un Norvēģijas valdības finanšu instrumenta līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai" līdzekļu pārdali" (Latvijas Vēstnesis, 2005, 20.nr.; 2006, 162.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt nosaukumu šādā redakcijā:

"Kārtība, kādā Finanšu ministrija sagatavo un iesniedz Ministru kabinetā priekšlikumus par budžeta apakšprogrammas "Finansējums Eiropas Savienības politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai" līdzekļu pārdali".

2. Izteikt 1. un 2.punktu šādā redakcijā:

"1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā Finanšu ministrija sagatavo un iesniedz Ministru kabinetā priekšlikumus par budžeta apakšprogrammas "Finansējums Eiropas Savienības politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai" (turpmāk - budžeta programma) līdzekļu pārdali kārtējā gada valsts budžetā attiecībā uz Eiropas Savienības finanšu plānošanas ietvaru 2004.-2006.gadam un pārējiem ārvalstu finanšu palīdzības projektiem.

2. Ministrijas un citas centrālās valsts iestādes vispirms izlieto attiecīgajā valsts budžeta programmā (apakšprogrammā) piešķirtos līdzekļus noteiktu Eiropas Savienības politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai un tikai pēc tam, ja nepieciešams, pieprasa papildu finansējumu attiecīgā projekta īstenošanai."

3. Aizstāt 16.punktā vārdus "Pēc individuālā projekta, programmas, grantu shēmas, komponentprojekta vai apakšprojekta apstiprināšanas" ar vārdiem "Pēc tam, kad no donorvalstu puses parakstīts granta līgums par individuālā projekta, programmas vai grantu shēmas īstenošanu, vai pēc komponentprojekta vai apakšprojekta apstiprināšanas".

4. Izteikt 18.2.apakšpunktu šādā redakcijā:

"18.2. finanšu instrumenta programma, grantu shēma vai individuālā projekta iesniegums ir apstiprināts Norvēģijas Ārlietu ministrijā vai Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta komitejā, vai finanšu instrumenta apakšprojektu vai komponentprojektu ir apstiprinājis apsaimniekotājs vai īpašo atbalsta formu ieviešanas atbildīgā iestāde;".

5. Papildināt noteikumus ar VIII nodaļu šādā redakcijā:

"VIII. Noslēguma jautājums


20. Noteikumi zaudē spēku ar 2010.gada 31.decembri."
Ministru prezidents A.Kalvītis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!