• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 5. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.02.2007., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/153039

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 8. februāra sēdē

Vēl šajā numurā

15.02.2007., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 5. februāra sēdē

 

1. Sēdē izskatīja 20 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes I.Druvietes iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei I.Druvietei neapmaksātu atvaļinājumu 8.febuārī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2007.gada 8.februāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2007.gada 8.februārī pulksten 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2007.gada 5.februāra līdz 11.februārim.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāti V.Agešins, Dz.Ābiķis, M.Ārbergs, A.Bērziņš (LPP/LC), A.K.Kariņš, M.Krastiņš, J.Porietis, I.Ribakovs, J.Reirs, A.Seile, L.Silaraupa, J.Valers un A.Vidavskis iekļauti Tautsaimniecības komisijas Enerģētikas apakškomisijas sastāvā.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Pliners iekļauts Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijā.

8. Pieņēma zināšanai frakcijas “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK viedokli jautājumā par Lāčplēša skulptūras kopijas uzstādīšanu Saeimas nama nišā.

9. Prezidijs nolēma atbalstīt Saeimas priekšsēdētāja biedres K.Pētersones iesniegto 13.punkta redakciju Saeimas Prezidija lēmuma projektam “Par līgumdarbu, saimniecisko un reprezentācijas izdevumu finansēšanu”.

10. Pieņēma lēmumu “Par līgumdarbu, saimniecisko un reprezentācijas izdevumu finansēšanu”.

11. Apstiprināja “Noteikumus par Saeimas deputātu un darbinieku komandējumiem, Saeimas komisiju un deputātu grupu ārpolitiskajai darbībai nepieciešamo finanšu līdzekļu piešķiršanas un izmantošanas kārtību”.

12. Pieņēma lēmumu “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju komandējumu plāna 2007.gada ziemas sesijas laikā apstiprināšanu”.

13. Nolēma sasaukt Frakciju padomes sēdi 8.februārī pulksten 10.45.

14. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ē.Zommerei, delegācijas loceklim J.Reiram un delegācijas sekretārei I.Putniņai uz Briseli (Beļģija) no 2007.gada 27.februāra līdz 2.martam;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei I.Circenei uz Nikosiju (Kipra) no 2007.gada 14.februāra līdz 17.februārim;

3) Saeimas priekšsēdētājam I.Emsim, Saeimas priekšsēdētāja biedrei K.Pētersonei, Saeimas deputātiem Dz.Zaķim, S.Dolgopolovam, G.Laicānam, V.Paeglei, Saeimas priekšsēdētāja dzīvesbiedrei A.Emsei, Saeimas kancelejas direktoram M.Steinam, Saeimas priekšsēdētāja politiskajam padomniekam V.Sileniekam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam U.Bambem, Protokola nodaļas vadītājas vietniecei Z.Rukmanei un Stenogrammu nodaļas vecākajam tulkam I.Kalniņai oficiālā vizītē uz Stokholmu (Zviedrija) 2007.gada 13. un 14.febuārī;

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklei S.Ķikustei uz Sanktpēterburgu (Krievija) no 2007.gada 21.marta līdz 23.martam;

5) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai V.Paeglei un delegācijas sekretārei S.Paurai uz Briseli (Beļģija) no 2007.gada 18.febuāra līdz 20.febuārim;

6) Iepirkumu nodaļas vecākajai konsultantei I.Vītoliņai uz Londonu (Apvienotā Karaliste) no 2007.gada 12.februāra līdz 15.februārim.

15. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Sociālo un darba lietu komisijas locekļiem S.Bendrātei, V.Orlovam, Sociālo un darba lietu komisijas Nodarbinātības apakškomisijas priekšsēdētājam I.Valteram un Sociālo un darba lietu komisijas konsultantei V.Bankovskai uz Parīzi (Francija) no 2007.gada 21.februāra līdz 23.februārim. Prezidijs nolēma lūgt komisiju samazināt delegācijas locekļu skaitu.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!