• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas deputātu tikšanos ar Lietuvas medicīnas iestāžu vadītājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.02.2007., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/153068

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tieslietu ministra tikšanos ar Nīderlandes vēstnieku

Vēl šajā numurā

15.02.2007., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas deputātu tikšanos ar Lietuvas medicīnas iestāžu vadītājiem

 

Otrdien, 13.februārī, Sabiedrības veselības apakškomisijas priekšsēdētājs Valdis Ģīlis, apakškomisijas sekretārs Jānis Strazdiņš un apakškomisijas locekle Sarmīte Ķikuste tikās ar Lietuvas medicīnas iestāžu vadītājiem. Pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar dažāda profila ārstniecības iestāžu darbību Latvijā un Lietuvā, medicīnas speciālistu kvalifikācijas paaugstināšanas, stažēšanās un pieredzes apmaiņas iespējām.

Veselības apakškomisijas priekšsēdētājs V.Ģīlis informēja par Veselības ministrijas darbu un ārstniecības iestāžu reformu Latvijā, bet apakškomisijas sekretārs J.Strazdiņš norādīja uz kvalifikācijas paaugstināšanas, apmācību un prakšu, kā arī stažēšanās iespējām Latvijā. Savukārt apakškomisijas locekle S.Ķikuste uzsvēra Latvijas un Lietuvas pierobežas ārstniecības iestāžu ciešākas sadarbības nepieciešamību.

Viesu delegācijas vadītājs, Lietuvas vēstnieks Latvijā Antans Vinkus deputātus iepazīstināja ar savas valsts lielāko reģionālo ārstniecības iestāžu darbību un atzina, ka ir nepieciešama ciešāka abu valstu ārstniecības iestāžu sadarbība jauno speciālistu sagatavošanā, pieredzes apmaiņā, kā arī sniedzot medicīniskos pakalpojumus. Uz augstas kvalitātes ārstniecības pakalpojumu un diagnostikas pieejamību Lietuvā norādīja arī Palangas rehabilitācijas slimnīcas galvenais ārsts V.Biškis, Šauļu reģionālās slimnīcas direktors P.Simavičus un Viļņas pilsētas “Sapiegos” slimnīcas galvenais ārsts G.Rimdeika.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!