• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Daugavpils pilsētas domes 2007. gada 8. februāra lēmums Nr. 127 "Par zemesgabala Vizbuļu ielā 2 un tam pieguļošās teritorijas detālplānojuma pirmās redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.02.2007., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/153289

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Satversmes tiesas dienesta informācija Nr.1-04/5

Par lietas Nr.2007-06-03 ierosināšanu

Vēl šajā numurā

21.02.2007., Nr. 31

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Daugavpils pilsētas dome

Veids: lēmums

Numurs: 127

Pieņemts: 08.02.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Daugavpils pilsētas domes lēmums Nr.127 

2007.gada 8.februārī (prot. Nr.3, 39.§)

Par zemesgabala Vizbuļu ielā 2 un tam pieguļošās teritorijas detālplānojuma pirmās redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai

 

Pamatojoties uz Teritorijas plānošanas likuma 8. panta 4. daļu, Ministru kabineta 19.10.2004. noteikumu Nr. 883 “Vietējās teritorijas plānošanas noteikumi” 64. punktu, Daugavpils pilsētas domes saistošajiem noteikumiem Nr. 8 “Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi”, kā arī ņemot vērā Daugavpils pilsētas domes 13. jūnija lēmumu Nr. 605 “Par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu, darba uzdevuma apstiprināšanu un sabiedriskās apspriešanas pirmā posma organizēšanu zemes gabalam Vizbuļu ielā 2 un tam pieguļošajai teritorijai” un izskatot detālplānojuma izstrādes vadītājas, pilsētas galvenās arhitektes I.Kokinas ziņojumu par detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu, Daugavpils pilsētas dome, atklāti balsojot ar 13 balsīm “par” – Rišards Draba, Rihards Eigims, Irēna Folkmane, Līvija Jankovska, Eleonora Kleščinska, Jānis Lāčplēsis, Juris Silovs, Ludmila Smikova, Rita Strode, Oļegs Tolmačovs, Jevgenijs Vasiļjevs, Jevgeņijs Vladimirovs, Aivars Zdanovskis, “pret” – nav, “atturas” – nav, nolemj:

1. Zemesgabala Vizbuļu ielā 2 un tam pieguļošās teritorijas detālplānojuma 1.redakciju nodot sabiedriskajai apspriešanai un atzinuma saņemšanai, kā arī saskaņošanai ar blakus esošo zemes gabalu īpašniekiem.

2. Sabiedrisko apspriešanu uzsākt 2007.gada 19. februārī un pabeigt 2007.gada 9. martā.

3. Detālplānojuma 1.redakcijas materiālus izstādīt Daugavpils pilsētas domes foajē K. Valdemāra ielā 1 un Daugavpils pilsētas Būvvaldes telpās Raiņa ielā 28.

4. Sabiedriskās apspriešanas sanāksmi rīkot 2007.gada 23. februārī plkst. 15 Daugavpils pilsētas Būvvaldes sēžu zālē.

5. Apmeklētāju pieņemšanu un rakstisko priekšlikumu iesniegšanu organizēt Daugavpils pilsētas domē K. Valdemāra ielā 1 un Daugavpils pilsētas domes Būvvaldē Raiņa ielā 28 katru darba dienu no plkst. 9 līdz 17.

6. Būvvaldei nodrošināt paziņojuma publicēšanu vietējā laikrakstā un laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, kā arī Daugavpils pilsētas domes mājas lapā.

7. Par lēmuma izpildi ir atbildīgs Daugavpils pilsētas Būvvaldes vadītājs A. Pundurs.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja R.Strode

Finanšu ministrs O.Spurdziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!