• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2007., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/153888

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

02.03.2007., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Latvijas Valsts mežzinātnes institūts “Silava” izsludina akadēmisko amatu konkursu uz 1 pētnieka vietu meža darbu pētniecībā; 1 asistenta vietu mikoloģijā

Konkursam iesniedzamie dokumenti: pretendenta iesniegums (ar konkrētā akadēmiskā amata norādi); CV (LZP granti, pētījumu projekti, starptautiskie projekti u.c., ziņojumi starptautiskos forumos, zinātniskās izstrādnes un citi nozīmīgi zinātnisko darbību apliecinoši dati); pēdējo 5 gadu nozīmīgāko zinātnisko publikāciju saraksts; Dr.habil., Dr. vai Ms. diploma kopija; pases kopija.

Dokumenti iesniedzami mēneša laikā pēc konkursa izsludināšanas Konkursa komisijas sekretāram (222.istabā) vai pa pastu LVMI “Silava”, Rīgas iela 111, Salaspils, LV-2169 (ar norādi - KONKURSAM).

Ar konkursa noteikumiem var iepazīties LVMI “Silava”, tālrunis uzziņām 7976703.


Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta

Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledža

izsludina atklātu konkursu uz šādiem akadēmiskajiem amatiem uz pilnu slodzi Ugunsdrošības un civilās aizsardzības katedrā:

2 asistenta amati

1 lektora amats

1 docenta amats

Prasības pretendentiem asistenta amatam:

- doktora vai maģistra grāds vai augstākā izglītība bez zinātniskā grāda, ja ir attiecīgajam priekšmetam atbilstošs vismaz piecu gadu praktiskā darba stāžs un spēja vadīt teorētiskās un praktiskās nodarbības ugunsdrošības profilaksē elektroiekārtās, civilajā aizsardzībā, topogrāfijā, radiācijā, rasēšanā un veikt lietišķos pētījumus studiju kursu ietvaros

Prasības pretendentiem lektora amatam:

- doktora vai maģistra grāds vai augstākā izglītība bez zinātniskā grāda, ja ir attiecīgajam priekšmetam atbilstošs vismaz piecu gadu praktiskā darba stāžs un spēja vadīt teorētiskās un praktiskās nodarbības ugunsdzēsības automātikā, profilaktisko darbu organizēšanā un veikt lietišķos pētījumus studiju kursu ietvaros

Prasības pretendentiem docenta amatam:

- doktora vai maģistra grāds vai augstākā izglītība bez zinātniskā grāda, ja ir attiecīgajam priekšmetam atbilstošs vismaz septiņu gadu praktiskā darba stāžs un spēja vadīt teorētiskās un praktiskās nodarbības ugunsdrošības profilaksē un ugunsdrošības automātikā, veikt lietišķos pētījumus studiju kursu ietvaros

 

Ugunsdzēsības un glābšanas darbu katedrā:

2 asistenta amati

Prasības pretendentiem asistenta amatam:

- doktora vai maģistra grāds vai augstākā izglītība bez zinātniskā grāda, ja ir attiecīgajam priekšmetam atbilstošs vismaz piecu gadu praktiskā darba stāžs un spēja vadīt teorētiskās un praktiskās nodarbības ugunsdzēsības un glābšanas darbu tehnikā un aprīkojumā, glābšanas darbos, ugunsdzēsības ierindas mācībā un fiziskajā sagatavotībā, darba aizsardzībā un darba drošībā, veikt lietišķos pētījumus studiju kursu ietvaros

Mēneša laikā pēc sludinājuma publicēšanas Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas Personāla un lietvedības sektorā (Ķengaraga ielā 3/1, Rīgā, LV-1063) jāiesniedz šādi dokumenti:

- iesniegums par piedalīšanos konkursā

- dokumentu kopijas, kas apliecina nepieciešamo izglītību, uzrādot oriģinālus

- ja augstākā izglītība vai zinātniskais grāds iegūti ārvalstīs, izziņu par to, kādam Latvijā piešķirtam izglītības kvalifikācijas līmenim vai akadēmiskajam grādam atbilst ārvalstīs iegūtais diploms

- dzīves un darba apraksts ( Curriculum Vitae), kurā norādīta arī pretendenta administratīvā un organizatoriskā darba pieredze

- publicēto darbu saraksts pēdējo 6 gadu laikā

- dokumentu kopija par obligāto dienestu (ja ir dienēts)

- citi dokumenti, ko pretendents vēlas pievienot, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju

- 3 fotokartiņas (3 x 4 cm)

Pretendentiem jāatbilst Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu un Ieslodzījuma vietu pārvaldes amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dienesta gaitas likuma 4. un 7. panta prasībām.

Pieteikumus sūtīt pa faksu 7803518 vai e-pastu: diana.jeste@ucak.vugd.gov.lv

Informācija pa tālr. 7803510, 7803513, 7803504.


Finanšu ministrija izsludina konkursu uz šādu amatu - Iekšējā audita departamenta Ministrijas sistēmu iekšējā audita nodaļas vecākais referents

Prasības:

- augstākā izglītība ekonomikā, finansēs vai grāmatvedībā

- angļu valodas zināšanas

- vēlama darba pieredze valsts pārvaldē vai iekšējā audita veikšanā

- prasme veikt plaša apjoma informācijas analīzi

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju lūdzam sūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, telefons uzziņām 7095611 vai 7083845, fakss: 7095503, papildu informācija Finanšu ministrijas mājas lapā: www.fm.gov.lv.


Krāslavas virsmežniecība izsludina konkursu uz šādu ierēdņa amata vietu

- inženieris - ugunsapsardzībā un medību uzraudzībā

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- nozarei atbilstoša augstākā izglītība

- pieredze darbā

- atbildības sajūta un labas komunikācijas spējas

- iemaņas darbā ar datoru (MS Office)

- B kategorijas autovadītāja apliecība

Pieteikuma dokumentus (pieteikumu, CV un izglītību apliecinošus dokumentus) iesniegt personīgi 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas Krāslavas virsmežniecībā Krāslavā, Atmodas ielā 17, tālr. 65622599.


ZIEMEĻAUSTRUMU VIRSMEŽNIECĪBA

izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu – mežsargs Mālupes mežniecībā

Prasības pretendentam:

- atbilstība “Valsts civildienesta likuma” 7.panta prasībām

- autovadītāja tiesības

- personīgais transports

Pieteikumu un ziņas par sevi – CV, dokumenti par izglītību – jāiesniedz personīgi 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas Ziemeļaustrumu virsmežniecībā Alūksnē, Ozolu ielā 1, uzziņas pa tālruni 4381130, 4381128.


Valsts aģentūra “Latvijas institūts”

izsludina konkursu uz projektu vadītāja (-as) amatu

Prasības pretendentiem:

- pabeigta augstākā izglītība humanitārajās vai sociālajās zinātnēs

- pieredze kultūras un/vai sabiedrisko attiecību projektu vadīšanā ne mazāka kā 2 gadi

- valsts pārvaldes iestāžu darba specifikas pārzināšana

- valsts valodas pārvaldīšana, teicamas angļu un krievu valodas zināšanas

- prasme strādāt ar datoru

- komunikabilitāte, vēlme strādāt radošā vidē, sadarbībā ar vietējiem un ārvalstu partneriem

- prasme organizēt savu darbu un spēja uzņemties atbildību

Pieteikumā lūdzam iesniegt motivācijas vēstuli valsts valodā, kopā ar Curriculum Vitae un augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju līdz 2007.gada 15. martam valsts aģentūrā “Latvijas institūts” Smilšu ielā 1/3 (7.stāvā), Rīgā, LV-1050, darbdienās no plkst.10 līdz 12 vai elektroniski: info@li.lv. Tālr. 7503663; http://www.li.lv.


 

 

Amatu konkursu rezultāti

VID Rīgas reģionālā iestāde informē, ka VID Rīgas reģionālās iestādes Ziemeļu rajona nodaļas Nodokļu maksātāju konsultāciju daļas galvenās nodokļu inspektores amatā konkursa kārtībā 2007.gada 19.februārī iecelta ANTRA ZUŅĢELE.


VID Rīgas reģionālā iestāde informē, ka VID Rīgas reģionālās iestādes Kurzemes rajona nodaļas Pārskatu un deklarāciju daļas vecākās nodokļu inspektores amatā 2007.gada 19.februārī iecelta IRINA KESELMANE.


VID Rīgas reģionālā iestāde informē, ka VID Rīgas reģionālās iestādes Juridiskās pārvaldes Valstij piekritīgo mantu uzskaites daļas priekšnieces amatā konkursa kārtībā 2007.gada 15.februārī iecelta INGRĪDA DEĢE.


Medicīniskās aprūpes un darbspējas ekspertīzes kvalitātes kontroles inspekcija paziņo, ka konkursa kārtībā ārsta eksperta amatā 2007.gada 12.februārī iecelta AUSMA LINDERMANE.


Veselības ministrija paziņo, ka Sabiedrības veselības departamenta Veselības aprūpes organizācijas nodaļas vecākās referentes amatā konkursa kārtībā iecelta GUNA JERMACĀNE.


Veselības ministrija paziņo, ka Investīciju departamenta Ieguldījumu vadības nodaļas vadītāja vietnieces amatā konkursa kārtībā pārcelta AGNESE BULE.


Veselības ministrija paziņo, ka Sabiedrības veselības departamenta Atkarību uzraudzības nodaļas vecākās referentes amatā konkursa kārtībā iecelta INETA VANAGA.


Veselības ministrija paziņo, ka Sabiedrības veselības departamenta Prognozēšanas un statistikas analīzes nodaļas vecākās referentes amatā konkursa kārtībā iecelta IVETA ŠĶILIŅA-BUŠUJEVA.


Veselības ministrija paziņo, ka Sabiedrības veselības departamenta Vides veselības nodaļas vadītājas amatā konkursa kārtībā iecelta KARINA ZĀLĪTE.


Veselības ministrija paziņo, ka Investīciju departamenta Ieguldījumu vadības nodaļas vecākās referentes amatā konkursa kārtībā iecelta DACE EGLĪTE.


Veselības ministrija paziņo, ka Investīciju departamenta Reģionālās attīstības fonda ieviešanas nodaļas vecākās referentes amatā konkursa kārtībā iecelta DACE OZOLIŅA.


Veselības ministrija paziņo, ka Investīciju departamenta direktores amatā konkursa kārtībā iecelta INDRA KĀRKLIŅA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!