• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 1. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.03.2007., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/154117

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 26. februāra sēdē

Vēl šajā numurā

08.03.2007., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 1. marta sēdē

 

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Kāposts iekļauts Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Juridiskā komisija 27.februāra sēdē nolēmusi izveidot apakškomisiju Valsts prezidentes ierosinātajā jautājumā par Valsts prezidenta institūciju. Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte V.Muižniece.

3. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai izskatīšanai frakciju izvirzītās Raimonda Oļehno, Anitas Kacares, Sigorda Stradiņa un Dainas Mednes kandidatūras Centrālās vēlēšanu komisijas locekļu amatam, kā arī Arņa Cimdara kandidatūru Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja amatam.

4. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Azerbaidžānas parlamentu priekšsēdētājam O.Deņisovam uz Baku (Azerbaidžāna) no 2007.gada 8.marta līdz 11.martam;

2) Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam V.Ģīlim, delegācijas locekļiem N.Kabanovam un delegācijas sekretārei K.Miņko uz Tunisu (Tunisija) no 2007.gada 15.marta līdz 19.martam;

3) Saeimas specializētajam atašejam Eiropas Savienībā S.Megnei un viņas ģimenes locekļiem uz Briseli (Beļģija) 2007.gada 4.martā.

5. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas locekles S.Kalnietes komandējumu uz Berlīni (Vācija) no 2007.gada 23.februāra līdz 25.februārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!