• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Daugavpils pilsētas domes 2007. gada 1. marta lēmums Nr. 173 "Par detālplānojuma galīgās redakcijas apstiprināšanu un saistošo noteikumu Nr.11 "Par detālplānojuma zemesgabaliem Sporta ielas rajonā un tiem pieguļošā kvartāla starp Cietokšņa, Sporta un Kandavas ielām grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem" izdošanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.03.2007., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/154329

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daugavpils pilsētas domes lēmums Nr.174

Par detālplānojuma galīgās redakcijas apstiprināšanu un saistošo noteikumu Nr.12 "Par teritorijas 1.pasažieru ielas un Malu ielas rajonā, ieskaitot zemesgabalus ar kadastra Nr.0500 009 0808, kadastra Nr.0500 009 0724 un tiem pieguļošās ielas un brauktuves, detālplānojuma grafisko daļu...VAIRĀK

Vēl šajā numurā

13.03.2007., Nr. 43

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Daugavpils pilsētas dome

Veids: lēmums

Numurs: 173

Pieņemts: 01.03.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Daugavpils pilsētas domes lēmums Nr.173 

Daugavpilī 2007.gada 1.martā (prot. Nr.4, 43.§)

Par detālplānojuma galīgās redakcijas apstiprināšanu un saistošo noteikumu Nr.11 “Par detālplānojuma zemesgabaliem Sporta ielas rajonā un tiem pieguļošā kvartāla starp Cietokšņa, Sporta un Kandavas ielām grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem” izdošanu

 

Pamatojoties uz Teritorijas plānošanas likuma 6.panta sesto daļu un 7.panta sestās daļas 2.punktu, likuma “Par pašvaldībām” 43.panta 1.punktu un LR MK 2004.gada 19.oktobra noteikumu Nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 69. un 72.p., Daugavpils pilsētas dome, atklāti balsojot ar 9 balsīm “par” – Rišards Draba, Vladislavs Drīksne, Irēna Folkmane, Jānis Lāčplēsis, Rita Strode, Oļegs Tolmačovs, Jevgenijs Vasiļjevs, Jevgeņijs Vladimirovs, Aivars Zdanovskis, “pret” – nav, “atturas” – Līvija Jankovska, nolemj:

1. Apstiprināt “Detālplānojuma zemesgabaliem Sporta ielas rajonā un tiem pieguļošā kvartālā starp Cietokšņa, Sporta un Kandavas ielām” galīgo redakciju.

2. Apstiprināt detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus kā Daugavpils pilsētas domes saistošos noteikumus Nr.11 “Par detālplānojuma zemesgabaliem Sporta ielas rajonā un tiem pieguļošā kvartāla starp Cietokšņa, Sporta, un Kandavas ielām grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem”.

3. Daugavpils pilsētas domes būvvaldei divu nedēļu laikā pēc lēmuma pieņemšanas nosūtīt domes lēmumu un saistošos noteikumus Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai, nodrošināt lēmuma publicēšanu vietējā laikrakstā “Latgales Laiks” un laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, kā arī Daugavpils pilsētas domes mājas lapā.

4. Lēmuma izpildes kontroli uzticēt Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas vietniekam J.Lāčplēsim.

5. Lēmumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā (Antonijas ielā 6, Rīgā) viena mēneša laikā pēc tā spēkā stāšanās dienas.

Pielikumā: Saistošie noteikumi Nr.11 “Par detālplānojuma zemesgabaliem Sporta ielas rajonā un tiem pieguļošā kvartāla starp Cietokšņa, Sporta un Kandavas ielām grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem”.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja R.Strode

Ar apstiprināto detālplānojumu var iepazīties Daugavpils pilsētas Būvvaldē Raiņa ielā 28, Daugavpilī.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!