• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Beļģijas vēstnieka vizīti Saeimā un sarunām ar Saeimas priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.2007., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/154406

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Kirgizstānas vēstnieces iepazīšanās vizīti Saeimā

Vēl šajā numurā

14.03.2007., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Beļģijas vēstnieka vizīti Saeimā un sarunām ar Saeimas priekšsēdētāju

 

13.martā Saeimas priekšsēdētājs Indulis Emsis tikās ar Beļģijas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Kristianu Verdonku (Christian Verdonck).

Puses atzina, ka attiecības starp Latviju un Beļģiju vērtējamas kā labas un draudzīgas, un apliecināja parlamentāro kontaktu svarīgo lomu. Atzinīgi tika novērtēts arī Baltijas valstu un Beniluksa valstu kopīgais darbs Baltijas asamblejas ietvaros. I.Emsis un vēstnieks pārsprieda arī jautājumu par kopīgajām interesēm Baltijas jūras reģionā un bija vienisprātis par nepieciešamību vēl vairāk aktivizēt sadarbību starptautiskajās parlamentārajās organizācijās.

Tikšanās dalībnieki pārrunāja arī Eiropas Savienības (ES) aktualitātes, tostarp jautājumu par Eiropas Konstitūcijas tālāko virzību. I.Emsis un I.Verdonks akcentēja nacionālās identitātes saglabāšanas nozīmi un pauda viedokli, ka Latvijai un Beļģijai kā mazām valstīm meklējami kopīgi saskares punkti redzējumā par ES nākotni.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!