• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līgumu ar Baltkrieviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.1999., Nr. 370/371 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15448

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Eiropas Padomi

Vēl šajā numurā

10.11.1999., Nr. 370/371

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līgumu ar Baltkrieviju

Satiksmes ministrs Anatolijs Gorbunovs un Baltkrievijas satiksmes ministrs Aleksandrs Lukašovs vakar, 9.novembrī, Minskā parakstīja strapvaldību nolīgumu par kravu tranzītu. Līgumā ir ietverti nosacījumi, pēc kuriem Baltkrievija var izmantot Latvijas ostas un citu transporta infrastruktūru.

Šodien A.Gorbunovs Minskā tiksies ar Baltkrievijas premjerministru Sergeju Lingu, lai pārrunātu abu valstu turpmāko sadarbību. Ministram paredzētas tikšanās arī ar Baltkrievijas vicepremjeriem, sakaru un ekonomikas ministru.

A.Gorbunovs Minskā atklās Latvijas biznesa dienas, kurās būs pārstāvēti vairāk nekā 60 Latvijas transporta, tranzīta un tirdzniecības uzņēmumi, tostarp Latvijas lielās ostas, "Latvijas kuģniecība", "Ventspils nafta", "Turība", "Latvijas auto" un citi. Biznesa dienu ietvaros A.Gorbunovam paredzēta arī tikšanās ar Baltkrievijas dzelzceļa ģenerāldirektoru Georgiju Rahmaņko, kurā piedalīsies arī "Latvijas dzelzceļa" ģenerāldirektors Andris Zorgevics. Latvijas biznesa dienas Baltkrievijā notiek 9.un 10.novembrī.

Didzis Jonovs, ministra padomnieks

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!