• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 15. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.03.2007., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/154763

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 19. marta sēdē

Vēl šajā numurā

22.03.2007., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 15. marta sēdē

 

1. Saeimas Prezidijs nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi 2007.gada 15.martā stundu pēc kārtējās sēdes beigām un izsludināt šādu sēdes darba kārtību:

1) Likumprojekts “Grozījumi likumā “Par valsts noslēpumu”” (Nr.274/Lp9) (1.lasījums) (Dok.Nr.658) Nacionālās drošības komisija

2) Likumprojekts “Grozījumi Nacionālās drošības likumā” (Nr.275/Lp9) (1.lasījums) (Dok.Nr.659) Nacionālās drošības komisija

3) Likumprojekts “Grozījums Valsts drošības iestāžu likumā” (Nr.273/Lp9) (1.lasījums) (Dok.Nr.657) Nacionālās drošības komisija

2. Izskatīja deputāta A.Mirska iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Mirskim neapmaksātu atvaļinājumu 15.martā un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai un Centrālajai vēlēšanu komisijai Augstākās tiesas priekšsēdētāja A.Guļāna iesniegumu, kurā viņš informē, ka Augstākās tiesas plēnuma 2007.gada 6.marta sēdē nolemts par Centrālās vēlēšanu komisijas locekli ievēlēt tiesnesi Valdu Eilandi.

4. Nolēma nodot Izglītības, kultūras un zinātnes komisijai izglītības un zinātnes ministres B.Rivžas iesniegumu par arodbiedrības “Latvijas izglītības vadītāju asociācija” pārstāvja deleģēšanu Augstākās izglītības padomē.

5. Izskatīja frakcijas “Jaunais laiks” priekšsēdētāja A.K.Kariņa iesniegumu, kurā viņš lūdz sasaukt Frakciju padomes sēdi, lai noteiktu termiņu Valsts prezidenta amata kandidātu izvirzīšanai. Sakarā ar to, ka Frakciju padomes sēde tika sasaukta tūlīt pēc Saeimas Prezidija sēdes, minētais jautājums ir iekļauts sēdes darba kārtībā.

6. Apstiprināja komandējumu Saeimas priekšsēdētājam I.Emsim, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai V.Paeglei, Saeimas priekšsēdētāja dzīvesbiedrei A.Emsei, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam U.Bambem, Saeimas priekšsēdētāja politiskajam padomniekam V.Sileniekam un Stenogrammu nodaļas vecākajam tulkam S.Strikauskai uz Florenci un Romu (Itālija) no 2007.gada 21.marta līdz 23.martam.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas locekļa A.K.Kariņa komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2007.gada 19. un 20.martā.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!