• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.03.2007., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/155081

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Atrodoties ārpus valsts robežām un nododot Valsts prezidenta vietu Saeimas priekšsēdētājam

Vēl šajā numurā

28.03.2007., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

05.JPG (47431 bytes)• Līdz šā gada 1.oktobrim būs izdiskutēts un valdības lemšanai nodots uzņēmēju un valsts institūciju viedoklis par darba tiesu lietderību. Tas ir tikai viens no darbiem, ko paredzēts veikt šā gada laikā, lai uzlabotu uzņēmējdarbības vidi Latvijā. Vēl par uzņēmējdarbības vides uzlabošanas pasākumiem lasiet “KV” aktuālajā rakstā.

• Nozare, sektors, industrija. Tie ir ne tikai termini, bet arī procesi, kas raksturo šā brīža ekonomiku pasaulē un Latvijā. Attīstītās pasaules valstis atbalsta radošās industrijas, zinot, ka labklājības līmenis augs vēl straujāk, cilvēkiem būs vairāk naudas tēriņiem un šī nauda ir jāpaņem. Ko tas viss nozīmē pašmāju kontekstā, lasiet banku augstskolas rektores Tatjanas Volkovas izklāstā.

• Latvijas ekonomikas kvalitatīvos un kvantitatīvos rādītājus analizē Latvijas Ekonomikas institūta pētniece Irīna Čurkina. Pēc ienākumu līmeņa Latvija pieskaitāma pie vidēji augsta attīstības līmeņa valstīm, bet tās labklājības līmenis ir vērtējams kā zems – tas ir tikai viens no pētnieces secinājumiem.

• Ar ko atšķiras direktīva no regulas? Kā lasīt Eiropas Savienības dokumentus? Ko nozīmē formulējums – Eiropas Komisija sāk formālu procedūru pret Latviju? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem sagatavojuši Saeimas ES informācijas centra un Tieslietu ministrijas speciālisti.

• Pašreizējos darbaspēka trūkuma apstākļos ne viens vien uzņēmējs izlemj atvērt ražotni cietumā. Kādi ir ieslodzīto nodarbināšanas plusi un mīnusi, kāds ir valsts atbalsts uzņēmējiem, kas izlēmuši iet šo ceļu – lasiet “KV” sagatavotajā publikācijā par darbu cietumos.

• Kā izmantot valsts radītās iespējas un no bezdarbnieka kļūt par darba devēju – ja ne citiem, tad vismaz sev? Kā izveidot mājkalpotāju aģentūru un ko ņemt vērā, izvēloties darbiniekus šai aģentūrai? Kāpēc aprīļa nogalē jādodas uz Cēsu uzņēmēju izstādi – par to visu un vēl daudz ko citu lasiet “Komersanta Vēstneša” kārtējā numurā.

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!