• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par viedokļa izteikšanu par Eiropas Sociālā fonda projektu vērtēšanas kritērijiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2007., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/155511

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2007.gada 4.aprīļa sēdē

Vēl šajā numurā

05.04.2007., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par viedokļa izteikšanu par Eiropas Sociālā fonda projektu vērtēšanas kritērijiem

 

Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departaments aicina sabiedrību paust viedokli par Eiropas Sociālā fonda projektu iesniegumu vērtēšanas kritērijiem darbības programmas “Cilvēkresursi un nodarbinātība” 4.prioritātes “Administratīvās kapacitātes stiprināšana” aktivitāšu un apakšaktivitāšu ieviešanai.

Saskaņā ar izstrādātajiem kritērijiem tiks vērtēti projektu iesniegumi un pieņemts lēmums par to apstiprināšanu vai noraidīšanu. Kritēriji un papildu informācija par Valsts kancelejas kompetenci ir atrodami Valsts kancelejas mājaslapas jaunajā sadaļā “ES struktūrfondi” http://www.mk.gov.lv/lv/esstrukturfondi/ .

Aicinām visus interesentus līdz šā gada 30.aprīlim izteikt savus priekšlikumus par projektu vērtēšanas kritērijiem Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departamentā elektroniski, pa pastu vai mutiski.

Kontakti saziņai: Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departamenta konsultante Ramona Daukste, tālrunis 7082909, e-pasts: Ramona.Daukste@mk.gov.lv.

Jaunajā Eiropas Savienības struktūrfondu plānošanas periodā 2007.–2013.gadam Ministru kabinets deleģējis Valsts kancelejai jaunus uzdevumus un noteicis to par vienu no starpniekinstitūcijām Eiropas Sociālā fonda administrēšanai.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!