• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par finanšu ministra tikšanos ar Starptautiskā valūtas fonda misijas pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.2007., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156096

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts kompensācijām cietušajiem

Vēl šajā numurā

19.04.2007., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par finanšu ministra tikšanos ar Starptautiskā valūtas fonda misijas pārstāvjiem

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš 18.aprīlī tikās ar Starptautiskā valūtas fonda (SVF) misijas pārstāvjiem, kas strādā Latvijā, lai sagatavotu par Latvijas kā par SVF dalībvalsts ekonomisko attīstību ikgadējo ziņojumu.

Finanšu ministrs informēja SVF misiju par valsts budžeta izpildi šā gada pirmajā ceturksnī. Kā zināms, valsts kopbudžetā pirmajos trīs mēnešos ir izveidojies 151 miljona latu pārpalikums. Tāpat ministrs informēja starptautiskās finanšu institūcijas pārstāvjus par Latvijas valdības apstiprināto inflācijas samazināšanas plānu un likumprojektiem, kas izstrādāti šā plāna ietvaros un iesniegti izskatīšanai Saeimā.

SVF misija strādā Latvijā no 17. līdz 27.aprīlim. Šī SVF misija ir ieradusies Latvijā tā saukto 4.panta konsultāciju ietvaros, lai sagatavotu par Latviju kā par SVF dalībvalsti ikgadējo ziņojumu, kas pēc tam tiek izskatīts SVF direktoru valdē. Šāds ziņojums par valsts ekonomisko attīstību un ekonomisko politiku tiek reizi gadā gatavots par visām SVF dalībvalstīm. Vizītes noslēgumā SVF viedoklis un rekomendācijas tiek paziņotas valsts institūcijām.

SVF misija vizītes laikā paredzējusi tikties ar Latvijas Bankas, Finanšu ministrijas, Finanšu un kapitāla tirgus komisijas, nozaru ministriju, citu valsts institūciju, kā arī lielāko privāto finanšu institūciju pārstāvjiem.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!