• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunu Lietuvas Zinātņu akadēmijas ārzemju locekli. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2007., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156167

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pāreju uz vasaras laiku un atpakaļ

Vēl šajā numurā

20.04.2007., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunu Lietuvas Zinātņu akadēmijas ārzemju locekli

 

Izglītības un zinātnes ministre Baiba Rivža ievēlēta par Lietuvas Zinātņu akadēmijas (LZA) ārzemju locekli. LZA prezidents, profesors Zenons Rokus Rudziks līdz ar oficiālo vēstuli, kurā informējis ministri par ievēlēšanu šajā amatā, uzaicinājis Baibu Rivžu uz LZA ārzemju locekļu svinīgo inaugurācijas ceremoniju. Ministre ir gandarīta par ievēlēšanu šajā amatā – viņai kā zinātniecei tas ir ļoti augsts novērtējums un atzinība. B.Rivža uzsver, ka šādi tiek stiprināta abu valstu zinātņu akadēmiju un zinātnieku sadarbība.

B.Rivža ir Latvijas Zinātņu akadēmijas īstenā locekle, kā arī ievēlēta par vairāku ārvalstu zinātņu akadēmiju un biedrību ārzemju locekli. Tā, 2005.gadā viņa tika ievēlēta par Zviedrijas Karaliskās Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas ārzemju locekli, 1992.gadā – par Krievijas Lauksaimniecības zinātņu akadēmijas ārzemju locekli, 2002.gadā – par Georgofili akadēmijas (Itālija) ārzemju locekli.

Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!