• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2007.gada 24.aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.2007., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156354

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2007.gada 19.aprīļa sanāksmē

Vēl šajā numurā

25.04.2007., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 2007.gada 24.aprīļa sēdē

LM: Par papildu ieņēmumiem valsts pensiju speciālajā budžetā

Lai gūtu papildu ienākumus valsts pensiju speciālajā budžetā, pārdos valstij piederošās un valsts pensiju speciālajam budžetam nodotās valsts kapitāla daļas. To paredz 24.aprīlī valdībā apstiprinātais Ministru kabineta (MK) rīkojums. Valsts kapitāla daļas tiks pārdotas saskaņā ar MK noteikumiem Nr.366. Tie paredz, ka kapitāla daļas var pārdot, pamatojoties uz attiecīgu MK rīkojumu.

Labklājības ministrijas (LM) sagatavotais rīkojums paredz pārdot valstij piederošās un valsts pensiju speciālajam budžetam nodotās valsts kapitāla daļas, kuras nav iekļautas regulētajā tirgū, un valsts kapitāla daļas, kuras ir iekļautas regulētajā tirgū un kuru nosacītā vērtība ir mazāka par 500 tūkstošiem latu. Šo kapitāla daļu turētāja ir Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra.

Ieņēmumi no šo kapitāla daļu pārdošanas plānoti 5,5 miljonu latu apmērā, un tie tiks gūti trīs gadu laikā, sākot no 2007.gada.

Līdz šim MK ir pieņēmis rīkojumus par vairāku kapitālsabiedrību kapitāla daļu pārdošanu obligātā atpirkuma piedāvājumā. Ieņēmumi no to pārdošanas novirzīti valsts pensiju speciālajam budžetam.

Labklājības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!