• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ziemeļu Ministru padomes un Latvijas Ārlietu ministrijas konferenci "Partnerība 2008". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.04.2007., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156434

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Savienības fondu finansējuma piešķīrumu Latvijai

Vēl šajā numurā

26.04.2007., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ziemeļu Ministru padomes un Latvijas Ārlietu ministrijas konferenci “Partnerība 2008”

 

25.aprīlī Rīgā notika Ziemeļu Ministru padomes (ZMP) un Latvijas Ārlietu ministrijas kopīgi rīkotā konference “Partnerība 2008”, kurā ārlietu ministrs Artis Pabriks un ZMP ģenerālsekretārs Haldors Asgrimsons pauda nepieciešamību stiprināt Baltijas un Ziemeļvalstu sadarbību, lai cīnītos ar globāliem izaicinājumiem. Ārlietu ministrs uzsvēra, ka mūsu reģions var saglabāt vai pastiprināt savu lomu starptautiskos notikumos tikai tad, ja turpinās mūsu valstu strauja ekonomiskā attīstība, tās saglabā savu vitalitāti un prognozējamību. Haldors Asgrimsons akcentēja sadarbību uzņēmējdarbības, inovāciju, kultūras un valsts pārvaldes jomā.

Konference tika organizēta, lai pārrunātu Latvijas un ZMP turpmāko sadarbību jauno vadlīniju ietvaros. Konferencē piedalījās Latvijas nozaru ministrijas, Darba devēju konfederācija, kā arī sabiedrisko organizāciju pārstāvji.

Jau vairākus gadus turpinās darbs pie ZMP un Baltijas valstu sadarbības pilnveidošanas. 2007.gads uzskatāms par pārejas periodu, kura laikā tiek veiktas konsultācijas par turpmāko Baltijas un Ziemeļvalstu sadarbības modeli.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!