• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas deputātu tikšanos ar Krievijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.04.2007., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156435

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ziemeļu Ministru padomes un Latvijas Ārlietu ministrijas konferenci "Partnerība 2008"

Vēl šajā numurā

26.04.2007., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas deputātu tikšanos ar Krievijas vēstnieku

 

25.aprīlī deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu priekšsēdētājs Dainis Turlais un deputāti tikās ar Krievijas Federācijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Viktoru Kaļužniju.

V.Kaļužnijs atzinīgi novērtēja abu valstu attiecību aktivizēšanos un informēja, ka tiek gatavota Krievijas Domes delegācijas vizīte maija otrajā pusē un Krievijas Domes priekšsēdētāja Borisa Grizlova vizīte rudenī. Arī mūsu parlamentārieši pauda gandarījumu par Latvijas un Krievijas sadarbības padziļināšanos un akcentēja, ka arī nākotnē veidojams konstruktīvs politiskais dialogs un aktivizējama ekonomiskā sadarbība.

Tikšanās laikā pārrunāta arī Latvijas un Krievijas robežlīguma ratifikācijas gaita abu valstu parlamentos, situācija Latvijas un Krievijas robežpunktos un aktualitātes minoritāšu jomā.

Deputātu grupas priekšsēdētājs D.Turlais izteica līdzjūtību sakarā ar Krievijas bijušā prezidenta Borisa Jeļcina nāvi, akcentējot B.Jeļcina lielo nozīmi gan Latvijas, gan Krievijas vēsturē.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!