• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par parakstiem tautas nobalsošanas ierosināšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.04.2007., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156439

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Beļģu karaļa Alberta II un karalienes Paolas valstsvizīti Latvijā 2007.gada 23.-25.aprīlī

Vēl šajā numurā

26.04.2007., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par parakstiem tautas nobalsošanas ierosināšanai

 

No 3.aprīļa līdz 25.aprīlim tautas nobalsošanas ierosinājumu par apturēto likumu “Grozījumi Nacionālās drošības likumā” parakstījuši 110 709 pilsoņi, bet tautas nobalsošanas ierosinājumu par apturēto likumu “Grozījumi Valsts drošības iestāžu likumā” – 110 676 pilsoņi, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) 25.aprīlī apkopotā informācija.

Parakstu vākšana tautas nobalsošanas ierosināšanai par apturētajiem likumiem ilgs līdz 2.maijam. Parakstu vākšanas vietas būs atvērtas arī brīvdienās un svētku dienās.

Saskaņā ar Satversmi CVK tautas nobalsošana būs jāizsludina, ja parakstu vākšanā likumu nodošanu tautas nobalsošanai būs atbalstījusi ne mazāk kā 1/10 daļa no pēdējās Saeimas vēlēšanās balsstiesīgo pilsoņu skaita jeb 149 064 vēlētāji.

CVK atgādina, ka informācija par parakstu vākšanas vietu adresēm un darba laikiem ir pieejama pašvaldībās un parakstu vākšanas vietās. Papildus darbojas arī CVK informatīvais tālrunis 7049999, kā arī šī informācija pieejama CVK interneta mājaslapā www.cvk.lv.

Centrālās vēlēšanu komisijas Informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!