• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Komisijas atzinību par Kohēzijas fonda apguvi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.2007., Nr. 69 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156508

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Īriju lauksaimniecības nozarē

Vēl šajā numurā

27.04.2007., Nr. 69

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas Komisijas atzinību par Kohēzijas fonda apguvi

25.aprīlī notika Kohēzijas fonda sestā Uzraudzības komitejas sanāksme. Tajā piedalījās Eiropas Komisijas pārstāvji, īpašu uzdevumu ministrs Eiropas Savienības līdzekļu apguves lietās Normunds Broks, kā arī Kohēzijas fonda vadībā iesaistīto valsts pārvaldes institūciju, pašvaldību, sociālo, reģionālo un NVO partneru pārstāvji.

Eiropas Komisijas Reģionālās politikas ģenerāldirektorāta par Kohēzijas fonda ieviešanu Latvijā atbildīgās nodaļas vadītājs Džeks Engvēgens atzina: “Salīdzinot ar citām Eiropas Savienības jaunajām dalībvalstīm, Latvija ir viena no veiksmīgākajām attiecībā uz Kohēzijas fonda līdzekļu apguvi. Neskatoties uz pastāvošajām problēmām (konkurences trūkums, izmaksu pieaugums un nepietiekami cilvēkresursi), šā brīža projektu īstenošana un uzraudzība ir vērtējama pozitīvi. Jācer, ka arī turpmāk Latvija centīsies saglabāt līdera pozīciju!”

Uzraudzības komitejas dalībnieki apsprieda tādus jautājumus kā Kohēzijas fonda līdzekļu apguves progress, galvenās problēmas Kohēzijas fonda projektu īstenošanā un problēmu risinājumu iespējas.

Finanšu ministrijas Projektu vērtēšanas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!