• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pievienotās vērtības nodokļa likmes izvērtēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.05.2007., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156659

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2007.gada 3.maija sēdē

Vēl šajā numurā

05.05.2007., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pievienotās vērtības nodokļa likmes izvērtēšanu

 

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš pēc diskusijām valdībā uzdevis Finanšu ministrijas (FM) speciālistiem izvērtēt iespēju paaugstināt pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmi līdz 20% pašreizējo 18% vietā.

O.Spurdziņš uzsver, ka šāds priekšlikums nav piedāvāts izskatīšanai valdībā no FM puses un šāds uzdevums dots tikai tāpēc, lai iegūtu izejas datus un aprēķinus turpmākai diskusijai par šo jautājumu vai arī šo diskusiju beigtu, ja izrādīsies, ka ierosinājums būtu neefektīvs.

“Pretēji presē izskanējušai informācijai FM nav nākusi klajā ar šādu priekšlikumu, tā bija tikai diskusija valdības sēdes laikā, taču tā kā valdības locekļu rīcībā nebija konkrētu aprēķinu, bet tika saukti iespējamie ieņēmumi šī priekšlikuma realizācijas gadījumā, es uzdevu šo jautājumu izvērtēt FM speciālistiem. Vienlaikus vēlos izteikt pateicību visiem ekspertiem, kuri ļoti operatīvi pauda savu viedokli saziņas līdzekļos. Šī jautājuma izpētei sekošu līdzi pats personīgi, un nepārdomāti vai neizsvērti priekšlikumi no FM puses netiks izvirzīti,” ir pārliecināts finanšu ministrs.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!