• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 8.maijā, Latvija, Eiropa un pasaule atzīmē Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru dienu Rīt, 9.maijā, Latvija un Eiropa atzīmēs Eiropas dienu un Romas līgumu 50.gadadienu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2007., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156819

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas ārlietu ministra vēstuli Vācijas ārlietu ministram

Vēl šajā numurā

08.05.2007., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 8.maijā, Latvija, Eiropa un pasaule atzīmē Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru dienu Rīt, 9.maijā, Latvija un Eiropa atzīmēs Eiropas dienu un Romas līgumu 50.gadadienu

 

UGUNS.JPG (22096 bytes)
Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

8.maijā ārlietu ministrs Artis Pabriks aicina Latvijas iedzīvotājus ar cieņu un pietāti godināt Otrā pasaules kara upuru piemiņu.  

“Karš nesa milzu postu visām frontes līnijās iesaistītajām pusēm, tādēļ ir jāgodina visi kritušie karavīri neatkarīgi no viņu valkātā formas tērpa krāsas,” uzskata ministrs.

Ārlietu ministrs mudina neizmantot šo dienu politiskām manipulācijām. A.Pabriks uzsver, ka 8.maijs ir vienlaikus gan sēru diena, gan arī svētku diena.

Lai arī daudzām tautām karadarbības beigas nenesa iecerēto brīvību un tām bija jāgaida vēl 50 gadus, līdz karogu mastos varēs pacelt savus nacionālos karogus, 8.maijs Eiropā iezīmē beigas vienam no postošākajiem un traģiskākajiem kariem cilvēces vēsturē.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!