• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par datu jaunu efektīvu pārraidi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.1999., Nr. 381/383 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15693

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunu statistikas grāmatu

Vēl šajā numurā

17.11.1999., Nr. 381/383

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par datu jaunu efektīvu pārraidi

Novembrī ir pabeigta visu Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) teritoriālo iestāžu saslēgšana vienotā datu pārraides tīklā. Kopumā izveidoti 36 pieslēguma punkti, kas ļaus nodrošināt operatīvu informācijas apmaiņu gan starp aģentūras struktūrvienībām, gan ar citiem VSAA biznesam svar īgiem valsts nozīmes reģistriem, piemēram, Iedzīvotāju reģistru u.c.

Tā kā VSAA klienti bieži vien kā darba ņēmēji ir reģistrēti un viņu iemaksas tiek uzskaitītas darbavietai atbilstošā filiālē, bet pakalpojums visbiežāk tiek pieprasīts dzīvesvietā, lokālo datu bāzu saslēgumam tiešsaites (on–line) režīmā ir būtiska nozīme.

Lai nodrošinātu datu efektīvu pārraidi, VSAA no pakalpojuma sniedzēja — Valsts informācijas tīkla aģentūras (VITA) — sagaida pakalpojumu, kas garantē efektīvu datu pārraides ātrumu un pakalpojumu nepārtrauktību. Pašlaik galvenā problēma ir Valsts nozīmes datu pārraides tīkla (VNDPT) pakalpojumu kvalitāte, un VITA ir apsolījusi šo problēmu risināt.

Edīte Olupe, VSAA Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!