• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzturoties vizītē Vācijā, Saksijas-Anhaltes zemē, 9.maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2007., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156953

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

10.05.2007., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzturoties vizītē Vācijā, Saksijas–Anhaltes zemē, 9.maijā

 

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 9.maijā sarunā ar Vācijas Saksijas-Anhaltes zemes Ministru prezidentu Volfgangu Bēmeru (Wolfgang Böhmer) apliecināja Latvijas ieinteresētību veidot ciešākus ekonomiskās sadarbības kontaktus un pieredzes apmaiņu Eiropas Savienības fondu apguvē, kā arī svarīgāko sociālo jautājumu risināšanā.

V.Bēmers izteica gandarījumu par to, ka Eiropas dienā, kas atgādina par kontinenta vienotību, var sveikt Latvijas prezidenti Saksijā-Anhaltē ar Ķeizara Oto vārdā nosauktās balvas saņemšanu.

Saksijas-Anhaltes Ministru prezidents atzīmēja, ka ir saņemts Latvijas piedāvājums sadarboties pieredzes apmaiņā par ES fondu apguvi un tas būtu svarīgi abām pusēm. Tāpat tika atzīts, ka jāturpina viedokļu apmaiņa par svarīgākajiem problēmjautājumiem, tajā skaitā par migrācijas politiku, ekonomikas un sabiedrības transformāciju, demokrātijas izpratnes stiprināšanu.

Tikšanās laikā Saksijas-Anhaltes zemes vadība izteica gatavību paplašināt sadarbību ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, kā arī Saksijas-Anhaltes Tirdzniecības un rūpniecības kameras partneriem Latvijā.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!