• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Centrālās vēlēšanu komisijas 2007. gada 8. maija lēmums Nr. 15 "Par parakstu vākšanas rezultātiem tautas nobalsošanas ierosināšanai par apturētajiem likumiem "Grozījumi Nacionālās drošības likumā" un "Grozījumi Valsts drošības iestāžu likumā"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.05.2007., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156996

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Centrālās vēlēšanu komisijas lēmums Nr.16

Par tautas nobalsošanas izsludināšanu

Vēl šajā numurā

11.05.2007., Nr. 76

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Centrālā vēlēšanu komisija

Veids: lēmums

Numurs: 15

Pieņemts: 08.05.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Centrālās vēlēšanu komisijas lēmums Nr.15

Rīgā 2007.gada 8.maijā

Par parakstu vākšanas rezultātiem tautas nobalsošanas ierosināšanai par apturētajiem likumiem “Grozījumi Nacionālās drošības likumā” un “Grozījumi Valsts drošības iestāžu likumā”

 

Apkopojusi un pārbaudījusi parakstu vākšanas rezultātus tautas nobalsošanas ierosināšanai par apturētajiem likumiem “Grozījumi Nacionālās drošības likumā” un “Grozījumi Valsts drošības iestāžu likumā” , Centrālā vēlēšanu komisija konstatē, ka:

1. tautas nobalsošanas ierosinājumu par likumu “Grozījumi Nacionālās drošības likumā” ir atbalstījuši 214966 balsstiesīgie Latvijas pilsoņi, kas ir 14,42 procenti no balsstiesīgo vēlētāju skaita pēdējās – 9.Saeimas vēlēšanās;

2. tautas nobalsošanas ierosinājumu par likumu “Grozījumi Valsts drošības iestāžu likumā” ir atbalstījuši 214906 balsstiesīgie Latvijas pilsoņi, kas ir 14,41 procenti no balsstiesīgo vēlētāju skaita pēdējās – 9.Saeimas vēlēšanās.

3. saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 72. pantu un likuma “Par tautas nobalsošanu un likumu ierosināšanu” 1. panta trešo punktu apturētie likumi “Grozījumi Nacionālās drošības likumā” un “Grozījumi Valsts drošības iestāžu likumā” nododami tautas nobalsošanai.

Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs A.Cimdars

Centrālās vēlēšanu komisijas sekretārs V.Veinbergs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!