• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas priekšsēdētāja biedrs: - tiekoties ar Vācijas Bundestāga delegāciju; - tiekoties ar EDSO ekspertiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.1999., Nr. 381/383 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15704

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Ministru kabineta sēdes protokola Nr.61 izraksts

Latvijas mazo un vidējo uzņēmēju attīstības kreditēšanas projekta koncepcija 8.§ Par iespējamo izlīgumu starp valdību un Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrību sakarā ar pieteikto streiku 13.§

Vēl šajā numurā

17.11.1999., Nr. 381/383

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas priekšsēdētāja biedrs:

— tiekoties ar Vācijas Bundestāga delegāciju

B1.JPG (22384 BYTES) Vakar, 16.novembrī, Saeimas priekšsēdētāja biedrs Rihards Pīks tikās arī ar Vācijas Bundestāga Eiropas lietu komisijas delegāciju.

Tikšanās sākumā Saeimas priekšsēdētāja biedrs sveica Vācijas Bundestāga Eiropas lietu komisijas delegāciju Latvijā, atzīmējot, ka Latvijas un Vācijas attiecības attīstījušās veiksmīgi un tās balstītas uz savstarpēju uzticēšanos un sadarbību. R.Pīks uzsvēra, ka Latvija ir ieinteresēta parlamentāro kontaktu attīstībā, kas nodrošinātu viedokļu apmaiņu un koordināciju par mūsu valstij būtiskiem ārpolitikas un drošības politikas jautājumiem. Latvija ir pateicīga Vācijai par sniegto palīdzību dažādu programmu īstenošanā.

Sarunas dalībnieki pārrunāja ar Eiropas Savienības un NATO paplašināšanos saistītos jautājumus. Vācijas Bundestāga Eiropas lietu komisijas delegācijas vadītājs Mihaels Štībgens informēja par vizītes mērķiem un uzdevumiem Latvijā, kā galveno atzīmējot abu valstu parlamentu sadarbību. Viesi pauda gandarījumu par Eiropas Komisijas progresa ziņojumu, kurā Latvijai dots pozitīvs vērtējums.

Tikšanās laikā apspriesti jautājumi, kas skar Latvijas un Krievijas pašreizējās attiecības. R.Pīks uzsvēra, ka Latvija ir ieinteresēta labu kaimiņattiecību attīstībā ar Krievijas Federāciju, bet situāciju sarežģī tuvojošās Krievijas parlamenta un prezidenta vēlēšanas, kā arī starptautiskā situācija.

Vācijas Bundestāga Eiropas lietu komisijas vadītājs Mihaels Štībgens un Latvijas Saeimas priekšsēdētāja biedrs Rihards Pīks Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

— tiekoties ar EDSO ekspertiem

Vakar, 16.novembrī, Saeimas priekšsēdētāja biedrs Rihards Pīks tikās ar EDSO ekspertiem.

Pārrunājot sabiedrības integrācijas procesu, R.Pīks pastāstīja par darbu pie integrācijas programmas, kas patlaban ir nozīmīgākais pasākums, veidojot saliedētu sabiedrību Latvijā. "Mēs cenšamies izvairīties no divkopienu valsts izveidošanās," atzīmēja R.Pīks.

EDSO eksperti aizrādīja, ka, sargājot latviešu valodu, nedrīkst aizliegt citas valodas. Tikšanās dalībnieki bija vienisprātis, ka jāatrod kompromiss starp nacionālām interesēm un starptautiskām prasībām un standartiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!