• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.05.2007., Nr. 82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/157571

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

23.05.2007., Nr. 82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

SIA “ARIELA”, vien. reģ. nr. 40003425156, jur. adrese: Rīgā, Višķu ielā 5 - 3, LV-1063, tiek lūgta nekavējoties rakstveidā paziņot SIA “FA ĪPAŠUMI”, vien. reģ. nr. 50003274541, jur adrese: Rīgā, Elizabetes ielā 51, LV-1010, par SIA “Ariela” iznomāto telpu Rīgā, Bruņinieku ielā 21, 1.stāvā, atbrīvošanas un atslēgu nodošanas datumu, ka arī tiek lūgta samaksāt SIA “FA ĪPAŠUMI” kopējo parādu Ls 21 822,44.

Ja līdz 2007. gada 12. jūnijam netiks izpildīts kāds no tālāk minētajiem noteikumiem, proti:

- atbilde no SIA “Ariela” netiks saņemta,

- telpas nebūs atbrīvotas,

- parāds netiks samaksāts,

strīds tiks izšķirts LR normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā LR tiesā.


Paziņojums

Rīgas domes Satiksmes departaments aicina pieteikties uz brīvo Daugavas krastmalu peldlīdzekļu piestātņu un tauvošanās vietu iznomāšanu. Pieteikumus iesnieguma formā līdz 08.06.2007. iesniegt Rīgas domes Satiksmes departamenta sekretariātā Ģertrūdes ielā 36, 604.kabinetā.


Paziņojums

AS “Aizkraukles banka” paziņo, ka 2007.gada 16.maijā AS “Aizkraukles banka” Valde apstiprināja AS “Aizkraukles banka” vispārējo darījumu noteikumu grozījumus punktos B2.1., B2.2., B2.3., B2.4., B2.5., B2.6., B2.7., B2.8., B5.1. un B5.3.1.

Grozījumi AS “Aizkraukles banka” Vispārējo darījumu noteikumos stājas spēkā 31.dienā pēc šīs publikācijas.

Ar minēto noteikumu grozījumiem klienti var iepazīties AS “Aizkraukles banka” mājaslapā (http://www.ab.lv) vai arī bankas klientu apkalpošanas telpās.

AS “Aizkraukles banka” valde

 

 

Vides pārraudzības valsts biroja paziņojums

Vides pārraudzības valsts birojs informē, ka 2007.gada 20.februārī Vides pārraudzības valsts birojs ir izsniedzis Ģirtam Kēleram, kurš ar pilnvarojumu pārstāv Agras Saknītes intereses, atzinumu par dolomīta ieguves derīgo izrakteņu atradnē “Salenieki” Ludzas rajonā, Malnavas pagastā, ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu. Ar ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu un Vides pārraudzības valsts biroja atzinumu var iepazīties Malnavas pagasta padomē, Valsts vides dienesta Rēzeknes reģionālajā vides pārvaldē.

2007.gada 12.martā Vides pārraudzības valsts birojs ir izsniedzis VAS “Latvijas Valsts ceļi” atzinumu par autoceļa A4 Rīgas apvedceļa (Baltezers – Saulkalne) posma no krustojuma ar autoceļu A2 (0,0 km) līdz 19,0 km rekonstrukcijas ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu. Ar ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu un Vides pārraudzības valsts biroja atzinumu var iepazīties Garkalnes novada domē, Ropažu novada domē, Stopiņu novada domē, Salaspils novada domē, Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālajā vides pārvaldē.

2007.gada 14.maijā Vides pārraudzības valsts birojs ir izsniedzis a/s “Latvenergo” filiālei “Daugavas hidroelektrostacijas” atzinumu par Pļaviņu hidroelektrostacijas rezerves pārgāznes būvniecības ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu. Ar ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu un Vides pārraudzības valsts biroja atzinumu var iepazīties Aizkraukles novada domē, Sērenes pagasta padomē, Valsts vides dienesta Madonas reģionālajā vides pārvaldē.

Visa iepriekš minētā informācija pieejama arī Vides pārraudzības valsts birojā Rīgā, Rūpniecības ielā 23, tālr. 7321173, un biroja interneta mājas lapā: www.vidm.gov.lv/ivnvb.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!