• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.05.2007., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/157910

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

30.05.2007., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Skrīveru pagasta padome paziņo, ka 2007.gada 26.aprīļa sēdē ir pieņemti saistošie noteikumi nr.4 “Grozījumi 21.01.2007. saistošajos noteikumos nr.1 “Par sociālo pakalpojumu sniegšanu Skrīveru pagastā” un saistošos noteikumus nr.5 “Grozījumi 23.11.2006. saistošajos noteikumos nr.11 “Par sociālās palīdzības pabalstiem Skrīveru pagastā”. Ar pilnu saistošo noteikumu tekstu var iepazīties Skrīveru pagasta padomes kancelejā, pašvaldības izdevuma “Skrīveru Vārds” maija numurā un mājas lapā: www.skriveri.lv.


Paziņojums sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Juglas nami” apsaimniekošanā

esošo privatizēto dzīvokļu īpašniekiem un nedzīvojamo telpu īpašniekiem/nomniekiem

Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Juglas nami”, vienotais reģistrācijas nr. 4010303917, juridiskā adrese: Brīvības gatvē 430 a, Rīgā, LV-1024, valde 2007.gada 25.maijā, pamatojoties uz LR Ministru kabineta 22.02.2005. noteikumiem nr.135 “Kārtība, kādā nosakāma maksa par dzīvojamās mājas uzturēšanu un apsaimniekošanu”, kas izdoti saskaņā ar LR likuma “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” 50.panta otro daļu nolēma:

Noteikt ar 2007.gada 1. jūliju dzīvojamās mājas apsaimniekošanas maksu Ls 0,25 apmērā par vienu dzīvokļa kopējās platības kvadrātmetru mēnesī, neieskaitot izdevumus par mājas siltuma apgādes sistēmas apkopi, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas tehnisko apkopi, ISM ierīkošanu, zemes nomas maksu, nekustamā īpašuma nodokli, durvju koda tehniskā apkope līdz brīdim, kad dzīvokļu īpašnieku sabiedrība vai dzīvokļu īpašnieku pilnvarota persona ar nodošanas-pieņemšanas aktu pārņem dzīvojamās mājas pārvaldīšanas tiesības.


Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2007.gada 18.jūnijā plkst.11 LU Ekonomikas promocijas padomes atklātā sēdē Rīgā, Aspazijas bulvārī 5, 322.auditorijā, promocijas darbu ekonomikas doktora (Dr. oec.) zinātniskā grāda iegūšanai aizstāvēs VITA ZARIŅA.

Temats – “Ilgtermiņa materiālo aktīvu uzskaite un novērtēšana”.

Nozare - ekonomika, apakšnozare - Grāmatvedības un uzskaites teorija.

Recenzenti: Dr. oec., profesore Elvīra Zelgalve, Dr. oec., asoc. profesore Gaida Kalniņa, Dr. oec., Dagnija Daņēviča.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Centrālajā bibliotēkā Rīgā, Kalpaka bulvārī 4.


Paziņojums dzīvokļu īpašniekiem, kuru īpašums atrodas Rīgas pašvaldības

sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Purvciema nami” apsaimniekotajās dzīvojamās mājās

Rīgas pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Purvciema nami” (reģ. nr. 40103125253, juridiskā. adrese: Rīga, Detlava Brantkalna iela 21, LV-1082), paziņo, ka saskaņā ar 2007.gada 22. maija valdes lēmumu (sēdes protokols nr. 22) mainīta maksa par dzīvojamās mājas uzturēšanu un apsaimniekošanu. No 2007.gada 01. jūlija maksa noteikta Ls 0,25 par vienu dzīvokļa vai nedzīvojamās telpas kopējās platības kvadrātmetru mēnesī. Maksā neietilpst normatīvajos aktos un līgumos noteiktie obligātie maksājumi, izdevumi par mājas siltuma sistēmas apkopi, ūdens un kanalizācijas sistēmas apkopi, ISM ierīkošanu, sadzīves atkritumu izvešanu, liftu tehnisko apkalpošanu un remontu.


Lūgums atsaukties

Sakarā ar pilsoņa JURIJA KAZANCEVA, dzim. 02.04.1959., miris 14.05.2007., nāvi Rīgas pilsētas pašvaldība lūdz pieteikties viņa piederīgos pa tālr. 7367062.

Pēc 10 dienām no publikācijas nelaiķi nodos kremācijai.


Paziņojums par licencēto vēžošanu

Salacgrīvas pilsētas ar lauku teritoriju dome (reģ.nr.90000059796; adrese: Smilšu ielā 9, Salacgrīvā, Limbažu rajonā, LV-4033, tālr. 4071973, fakss 4071993, mājaslapa: www.salacgriva.lv) no 2007.gada 1.jūlija līdz 30.septembrim organizē licencēto vēžošanu Salacas upes posmā Salacgrīvas pilsētas ar lauku teritoriju domes administratīvajā teritorijā no šosejas tilta pār Salacas upi Salacgrīvā uz augšu pret straumi līdz mājām “Bērzsulas” Salacas upes labajā krastā.

Visas vēžošanas licences (neatkarīgi no to veida) tiks pārdotas viesnīcā “Brīze” Salacgrīvā, Valmieras ielā 7, visu diennakti.


Rīgas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Daugavas nami”

PAZIŅOJUMS apsaimniekošanā esošo dzīvokļa īpašumu īpašniekiem

Rīgas pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Daugavas nami”, vienotais reģistrācijas nr.40003173967, juridiskā adrese: Maskavas ielā 268/1, Rīgā, LV-1063,

pamatojoties uz likuma “Par dzīvokļa īpašumu” 12.pantu, likuma “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” 50.panta otro daļu un Ministru kabineta noteikumiem nr.135 “Kārtība, kādā nosakāma maksa par dzīvojamās mājas uzturēšanu un apsaimniekošanu” otro punktu, kā arī uz 18.05.2007. Rīgas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Daugavas nami” valdes sēdes lēmumu nr.5, informē, ka līdz brīdim, kad dzīvokļu īpašnieku sabiedrība vai ar dzīvokļu īpašnieku savstarpēju līgumu pilnvarota persona ar nodošanas-pieņemšanas aktu pārņem dzīvojamās mājas pārvaldīšanas tiesības:

1. Ar 2007.gada 1.jūliju Rīgas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Daugavas nami” apsaimniekošanā esošajās dzīvojamajās mājās tiek noteikta apsaimniekošanas izdevumu maksa Ls 0,25 santīmi par vienu dzīvokļa īpašuma kopējās platības kvadrātmetru.

2. Apsaimniekošanas izdevumu maksā neietilpst:

- obligātie maksājumi: nekustamā īpašuma nodoklis, zemes nomas maksa;

- siltumtīkla un elektroapgādes sistēmas, ūdensvada un kanalizācijas sistēmas tehniskās apkopes izmaksas;

- individuālo siltummezglu ierīkošanas izdevumi.

Rīgas pašvaldības SIA “Daugavas nami”

 

Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Dubnas pagasta padome paziņo, ka 2007.gada 30.aprīlī padomes sēdē ir pieņemti saistošie noteikumi n.4 (prot. nr.6, 35.§) “Par pašvaldības nodevu par būvatļaujas saņemšanu Dubnas pagastā”.

Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Dubnas pagasta padomē Nākotne ielā 1a, Dubnā.


Paziņojums

2007.gada 14.maijā LU Ekonomikas promocijas padomes atklātā sēdē Rīgā, Aspazijas bulvārī 5, 322.auditorijā, promocijas darbu ekonomikas doktora (Dr.oec.) zinātniskā grāda iegūšanai ekonomikas nozarē, apakšnozarē – Finanses un kredīts, aizstāvēja KĀRLIS SUBATNIEKS par tematu – “Naudas plūsmas izmantošana uzņēmumu finanšu analīzē”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!