• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - uzrunā valsts svētku pieņemšanā; - tiekoties ar CVK priekšsēdētāju; - līdzjūtībā Liezeres traģēdijā cietušajiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.1999., Nr. 386/387 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15804

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daidžests. Citu rakstītais

Vēl šajā numurā

23.11.1999., Nr. 386/387

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— uzrunā valsts svētku pieņemšanā

Jūsu ekselences, augsti godātie svētku viesi, dāmas un kungi!

Saka, ka šovakar pār mūsu zemi nolīšot zvaigžņu lietus. Un kādu gan labāku salūtu mēs varētu vēlēties, noslēdzot 81.Latvijas neatkarības atceres dienu. Es novēlu, lai šis zvaigžņu lietus būtu kā Laimas lemta zīme par to, ka Latvijas tautai tagad nāk pagrieziens, kas vedīs tās ceļu uz pārticību, un ka pār mums pārlīs tas zelta lietus, kas pārlija bārenītei latviešu tautas pasakās. Es novēlu, lai pār mums izlīst saticība un miers, lai pār mums izlīst optimisms un dzīvesprieks, uzticība sev un uzticība citiem. Es novēlu, lai pār mums izlīst pārticība un lai laime mums visiem. Saules mūžu Latvijai!

Uzruna Mūzikas akadēmijā 1999.gada 18.novembrī

— tiekoties ar CVK priekšsēdētāju

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 22. novembrī, tikās ar Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāju Arni Cimdaru.

Sarunā A.Cimdars informēja Valsts prezidenti par oficiālajiem rezultātiem pēc tautas nobalsošanas, kas liecina, ka tajā piedalījušies 35,25 procenti no 7.Saeimas vēlēšanās piedalījušos vēlētāju skaita. CVK priekšsēdētājs atzina, ka, pamatojoties uz LR Satversmes 74.pantu un tautas nobalsošanas rezultātiem, 1999.gada 5.augusta likums "Grozījumi likumā "Par valsts pensijām"" nav atcelts. (Skat. dokumentu šajā lappusē pa labi).

Valsts prezidente pateicās A.Cimdaram un Centrālajai vēlēšanu komisijai par apzinīgi veikto darbu, rīkojot tautas nobalsošanu.

Pēc tikšanās ar A.Cimdaru Valsts prezidente parakstīja 1999.gada 5.augusta un pēc tam 4.novembra grozījumus likumā "Par valsts pensijām". Grozījumi likumā tiks izsludināti šodien, 23.novembrī (skat. 2.lpp.) .

— līdzjūtībā Liezeres traģēdijā cietušajiem

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar nosūtīja līdzjūtību Liezeres pagasta valdei, kurā izsaka sarūgtinājumu par šonakt notikušo traģisko nelaimes gadījumu Liezerē. Valsts prezidente pauž cerību, ka pagasta vadība uzņemsies rūpes, lai nodrošinātu labvēlīgus dzīves apstākļus tiem bērniem, kuriem izdevās no nelaimes izglābties.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!