• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2007. gada 4. jūnija rīkojums Nr. 334 "Par nekustamā īpašuma pirkšanu Amerikas Savienotajās Valstīs, Vašingtonā, Latvijas Republikas vēstniecības vajadzībām". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.06.2007., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/158251

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.338

Kārtība, kādā tiek piešķirtas ekskluzīvas tiesības informācijas atkalizmantošanai un publiskota informācija par šādu tiesību piešķiršanu

Vēl šajā numurā

05.06.2007., Nr. 89

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 334

Pieņemts: 04.06.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.334

Rīgā 2007.gada 4.jūnijā (prot. Nr.31 52.§)

Par nekustamā īpašuma pirkšanu Amerikas Savienotajās Valstīs, Vašingtonā, Latvijas Republikas vēstniecības vajadzībām

 

1. Valsts akciju sabiedrībai “Valsts nekustamie īpašumi” (turpmāk – sabiedrība) sadarbībā ar Ārlietu ministriju veikt nepieciešamās darbības nekustamā īpašuma iegādei Amerikas Savienotajās Valstīs, Vašingtonā (2304 Massachusetts Avenue, NW, Washington DC 20008), Latvijas Republikas vēstniecības vajadzībām (turpmāk – īpašums).

2. Sabiedrībai veikt samaksu par īpašuma iegādi 2195000 ASV dolāru apmērā un segt izdevumus, kas saistīti ar pārcelšanos, īpašuma labiekārtošanu un rekonstrukciju, kā arī veikt nepieciešamās darbības īpašuma reģistrēšanai Amerikas Savienoto Valstu attiecīgajā nekustamo īpašumu valsts reģistrā uz sabiedrības vārda.

3. Sabiedrībai saskaņot ar Ārlietu ministriju īpašuma pirkuma līguma, priekšlīguma un (vai) rokasnaudas līguma noteikumus.

4. Pirms īpašuma pirkuma līguma, priekšlīguma un (vai) rokasnaudas līguma noslēgšanas sabiedrībai un Ārlietu ministrijai noslēgt priekšlīgumu par īpašuma izmantošanu un apsaimniekošanu.

5. Ārlietu ministrijai divu mēnešu laikā pēc īpašuma iegādes sagatavot un iesniegt Ministru kabinetā informatīvo ziņojumu, iekļaujot tajā aprēķinus par papildus nepieciešamajiem finanšu līdzekļiem (sadalījumā pa gadiem) pārcelša­nās, īpašuma labiekārtošanas un apsaimniekošanas izdevumu segšanai, un protokollēmuma projektu par nepieciešamā finansējuma iekļaušanu valsts budžeta ilgtermiņa sais­tībās.

6. Sākot ar 2009.gadu, paredzēt valsts budžetā Ārlietu ministrijai ikgadēju finansējumu 420000 latu apmērā ilgtermiņa saistībās triju gadu periodā, lai segtu īpašuma izmantošanas izdevumus, kas saistīti ar Latvijas Republikas vēstniecības Amerikas Savienotajās Valstīs vajadzībām.

Ministru prezidents A.Kalvītis

Ārlietu ministra vietā – tieslietu ministrs G.Bērziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!