• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007.gada 4.jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2007., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/158370

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2007. gada 31. maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

07.06.2007., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007.gada 4.jūnija sēdē

 

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta A.Bērziņa iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Bērziņam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 7.jūnijā.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2007.gada 7.jūnija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2007.gada 4.jūnija līdz 10.jūnijam.

5. Nolēma nodot Saeimas kancelejai Saimnieciskās komisijas priekšsēdētāja V.E.Breša iesniegumu par “Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotāju” lai tā sagatavo informāciju Saeimas frakcijām minētajā jautājumā.

6. Prezidijs nolēma atbalstīt un nodeva Saeimas kancelejai Saimnieciskās komisijas priekšsēdētāja V.E.Breša iesniegumu par Eiropas lietu komisijas štatu sarakstu.

7. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai, Tautsaimniecības komisijai, Publisko izdevumu un revīzijas komisijai un Saeimas frakcijām Ministru kabineta iesniegto ziņojumu “Par tautsaimniecības attīstības un kopbudžeta izpildes gaitu 2007.gada I ceturksnī”.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas priekšsēdētāja I.Emša vizītei Dānijas Karalistē no 2007.gada 28.maija līdz 30.maijam.

9. Izskatīja Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas V.Paegles iesniegumu par budžetu Saeimas komandējumiem un nolēma saglabāt Saeimas budžeta sadaļu komandējumiem 2008.gadā šā gada apjomā.

10. Pieņēma lēmumu par Saeimas budžeta pieprasījumu 2008.gadam.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas lietu komisijas loceklim J.Eglītim un konsultantei D.Rožlapai uz Briseli (Beļģija) 2007.gada 11. un 12.jūnijā;

2) Eiropas Savienības Informācijas centra konsultantam O.P.Grigulim uz Berlīni (Vācija) 2007.gada 13. un 14.jūnijā;

3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B.Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2007.gada 7.jūnija līdz 9.jūnijam;

4) Eiropas Savienības Informācijas centra vadītājai M.Dzirniecei, vecākajai konsultantei S.Eglītei un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam G.Terehovam uz Tallinu (Igaunija) no 2007.gada 13.jūnija līdz 15.jūnijam;

5) Juridiskās komisijas priekšsēdētājam M.Segliņam un priekšsēdētāja biedram V.Stepaņenko uz Hāgu (Nīderlande) no 2007.gada 26.jūnija līdz 29.jūnijam;

6) Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas priekšsēdētājam V.Ģīlim uz Briseli (Beļģija) 2007.gada 5. un 6.jūnijā.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas sekretāra, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa Dz.Rasnača komandējumu uz Tokiju, Kioto un Osaku (Japāna) no 2007.gada 9.jūnija līdz 16.jūnijam.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu V.A.Kraukļa, U.I.Gravas, S.Šķestera, A.Vidavska, delegācijas sekretāres I.Putniņas, Stenogrammu nodaļas vadītājas vietnieces R.Klancbergas, vecākā tulka B.Lasmanes un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja J.Šleicera komandējumu uz Valku (Latvija) 2007.gada 7.jūnijā un Valgu (Igaunija) 2007.gada 8. un 9.jūnijā.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!