• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.06.2007., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/158721

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

13.06.2007., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

PAZIŅOJUMS

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālā iestāde paziņo, ka 2007.gada 17.aprīļa Valsts ieņēmu dienesta Rīgas muitas reģionālās iestādes direktors ir pieņēmis lēmumu Nr.3.4.2./3703 muitas audita lietā, kas uzliek pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā ar lēmumu noteiktos maksājumus:

Fiziskās personas vārds,

uzvārds, personas kods

Lēmuma

datums,

numurs

Muitas parāds un citas muitas iestāžu administrējamo nodokļu parāds, nokavējuma nauda un soda nauda

Summa

(Ls)

Ēriks Veldre

Pers. kods 2701XX-XXXXX

17.04.2007.

3.4.2/3703

ievedmuitas nodoklis, nokavējuma nauda par ievedmuitas nodokli, pievienotās vērtības nodoklis, nokavējuma nauda par pievienotās vērtības nodokli, soda nauda

3597,88

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Saskaņā ar Padomes 1992.gada 12.oktobra Regulas (EEK) Nr.2913/92 par Kopienas Muitas kodeksa izveidi 222.pantu muitas parāds jāsamaksā 10 dienu laikā no lēmuma paziņošanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 32.panta astoto daļu, samazinātā nodokļu summa, nokavējuma nauda un soda nauda attiecīgajā apmērā nodokļu maksātājam jāsamaksā 30 dienu laikā, kad saņemts nodokļu administrācijas lēmums par aprēķināto nodokļa summu.

Saskaņā ar likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 22.panta pirmās daļas 2.punktu un likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta pirmo un otro daļu, nodokļu maksātājs lēmumu var apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektoram 30 kalendāro dienu laikā pēc tā saņemšanas, sūdzību iesniedzot VID Rīgas muitas reģionālajā iestādē Citadeles ielā 1, Rīga, LV-1010.


Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2007.gada 25.jūnijā plkst. 16 LU Filoloģijas fakultātes (Visvalža ielā 4a, Rīgā) 204.auditorijā notiks LU Literatūrzinātnes, folkloristikas un mākslas zinātnes nozares promocijas padomes atklātā sēde, kurā disertāciju filoloģijas doktora grāda iegūšanai aizstāvēs VALDIS RŪSIŅŠ.

Temats: “Dualitāte seno latviešu reliģiskajos priekšstatos”.

Recenzenti: Dr. philol. Angelika Juško-Štekele; Dr. art. Valdis Muktupāvels; Dr. habil. art. Juris Urtāns.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Zinātniskajā bibliotēkā un LU Filoloģijas fakultātē 219.telpā.


Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2007.gada 25.jūnijā plkst. 14 LU Filoloģijas fakultātes (Visvalža ielā 4a, Rīgā) 204.auditorijā notiks LU Literatūrzinātnes, folkloristikas un mākslas zinātnes nozares promocijas padomes atklātā sēde, kurā disertāciju filoloģijas doktora grāda iegūšanai aizstāvēs PĀVELS GLUŠAKOVS.

Temats: “Krievu trimdas vēsturiskās prozas žanri (20.gadsimta 20.–30.gados Latvijā)”.

Recenzenti: Dr. habil. philol. Fjodors Fjodorovs; Dr. habil. art. Silvija Radzobe; Dr. philol. Irina Belobrovtceva.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Zinātniskajā bibliotēkā un LU Filoloģijas fakultātē 219.telpā.


LĪDZDARBĪBAS LĪGUMS

Rīgā 2007.gada 7.jūnijā

Tiesu administrācija, nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs 90001672316, juridiskā adrese: Rīgā, Mārstaļu ielā 19, kuras vārdā saskaņā ar Ministru kabineta 2003.gada 16.decembra noteikumiem Nr.720 “Tiesu administrācijas nolikums” un tieslietu ministra 2006.gada 3.novembra rīkojumu Nr.10-10.1/1730 rīkojas direktors Gints Karlsons, turpmāk tekstā – Iestāde, no vienas puses un Nodibinājums “Latvijas Tiesnešu mācību centrs”, reģistrācijas Nr.50003253361, tā valdes Solvitas Kalniņas pilnvarotās (pilnvara Nr.2006-002, izdota 28.04.2006.) personas nodibinājuma “Latvijas Tiesnešu mācību centrs” direktores I.Kronbergas personā, kas darbojas uz statūtu pamata, turpmāk tekstā – Privātpersona, no otras puses, kopīgi saukti – Puses, pamatojoties uz pieteikumu “Par tiesībām nodrošināt rajonu (pilsētu) tiesu tiesnešu, apgabaltiesu tiesnešu, administratīvo tiesu tiesnešu, zemesgrāmatu nodaļu tiesnešu, tiesneša amata kandidātu un tiesu darbinieku apmācību” izvērtēšanas rezultātiem (2007.gada 15.maija konkursa komisijas sanāksmes prot. Nr.3), noslēdz šādu Līdzdarbības līgumu (turpmāk – Līgums):

I. Līguma priekšmets

1. Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 40.–53. pantu un Ministru kabineta 2003.gada 29.jūlija noteikumiem Nr.419 “Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līgumu publiskošanas kārtība” ar šo Līgumu Iestāde pilnvaro Privātpersonu veikt 2003.gada 16.decembra Ministru kabineta noteikumu Nr. 720 “Tiesu administrācijas nolikums” 3.4.punktā noteikto funkciju izpildi attiecībā uz rajonu (pilsētu) tiesu tiesnešu, apgabaltiesu tiesnešu, administratīvo tiesu tiesnešu, zemesgrāmatu nodaļu tiesnešu, tiesnešu amata kandidātu un tiesu darbinieku (turpmāk – Dalībnieku) apmācību (turpmāk – Mācības) līdz 2009.gada 31.decembrim atbilstoši šī Līguma nosacījumiem.

2. Mācības tiek īstenotas saskaņā ar Mācību programmu (turpmāk – Programma), ko izstrādā Privātpersona. Programmu apstiprina Iestāde. Iestāde ir tiesīga veikt izmaiņas Programmā, bet ne vēlāk kā trīs mēnešus pirms konkrēto Mācību nodarbību sākuma. Ja nepieciešams izmainīt Programmu, kad līdz Mācību laika sākumam palicis mazāk par trīs mēnešiem, Iestāde var mainīt Programmu, vienojoties par to ar Privātpersonu. Iestādes apstiprinātajā Programmā ir norādīti semināru, patstāvīgo darbu un citu Mācību nodarbību veidu tēmas, norises laiks un ilgums. Mācību programmu 2008.gadam Iestāde apstiprina ne vēlāk kā līdz 2007.gada 30.augustam. 2009.gadam Programmu Iestāde apstiprina ne vēlāk kā līdz 2008.gada 30.augustam.

II. Privātpersonas tiesības un pienākumi

3. Privātpersona apņemas veikt Dalībnieku apmācību augstā profesionālā līmenī atbilstoši Programmai.

4. Programmā norāda semināru tēmas, semināru norises laiku, pieaicināmos lektorus, Mācību palīgmateriālus, kā arī citu informāciju par Mācību saturu, ko Puses uzskata par nozīmīgu. Izstrādājot Programmu, Privātpersona ņem vērā Iestādes ieteikumus Mācību tēmu izvēlei un arī Augstākās tiesas tiesu prakses vispārinājumos skartās tēmas. 2008.gadam Programmas projektu Privātpersona iesniedz Iestādei 30 darba dienu laikā kopš šī līguma parakstīšanas dienas. 2009.gadam Programmas projektu Privātpersona iesniedz Iestādei līdz 2008.gada 1.jūnijam.

5. Privātpersona informē Iestādi par plānotajām Mācībām sekojoši:

5.1. saskaņā ar Līguma 4.punktu Privātpersona iesniedz Iestādei Mācību Programmu;

5.2. ne vēlāk kā trīs mēnešus pirms Mācību sākuma izsūta Iestādei elektroniski Mācību norises laika plānojumu 2008. un 2009.gadam;

5.3. Privātpersona var rakstiski ieteikt Iestādei izdarīt saturiskas izmaiņas, pilnībā nomainot Programmā norādīto semināru tēmas, bet ne vēlāk kā trīs mēnešus pirms konkrēto Mācību sākuma. Vēlāk iesniegtus Privātpersonas Mācību Programmas izmaiņu priekšlikumus Iestāde neizskata;

5.4. Privātpersona nodrošina Programmas pieejamību savā interneta mājas lapā, atjaunojot informāciju divu dienu laikā pēc notikušajām izmaiņām, bet ne retāk kā reizi mēnesī;

5.5. Pēc Līguma 12.punktā minētā apstiprinājuma saņemšanas Privātpersona elektroniski izsūta Programmu un citu ar Programmu saistītu informāciju attiecīgā Programmā norādītā semināra Dalībniekiem.

6. Privātpersona informē Iestādi sekojoši:

6.1. Nosūtot elektroniski Iestādei šī Līguma 5.2., 5.4.un 5.5.apakšpunktos norādīto informāciju vienlaicīgi ar izsūtīšanu citiem adresātiem;

6.2. Ne vēlāk kā divus mēnešus pirms Programmā norādītā semināra, nosūtot elektroniski Iestādei semināram pieteikušos Dalībnieku sarakstu.

7. Katra mēneša pirmajā otrdienā Privātpersona iesniedz Iestādei rakstisku atskaiti par Programmā norādīto semināru Dalībnieku apmeklējumu, semināra programmu, semināra un lektoru novērtējumu. Privātpersonai ir pienākums nozīmēt pilnvarotu pārstāvi piedalīties katra mēneša pirmajā otrdienā Pušu darba apspriedē par nākošā perioda darba plānu. Privātpersonai ir tiesības izteikt priekšlikumus Dalībnieku Mācību procesa uzlabošanai.

8.Privātpersona nodrošina lektoru sagatavoto Mācību izdales materiālu glabāšanu, un Iestādei jebkurā laikā pēc pieprasījuma ir tiesības ar tiem iepazīties.

9.Pēc Iestādes vai Dalībnieka pieprasījuma Privātpersona sagatavo izziņu par konkrēta Dalībnieka semināru apguvi Mācību ietvaros.

10. Privātpersona šajā Līgumā noteikto saistību izpildei gādā telpas, materiāli tehniskos un administratīvos resursus.

11.Gadījumos, ja Privātpersonai, ar atsevišķu vienošanos, tiek uzlikts par pienākumu veikt zināšanu pārbaudi, šādas pārbaudes novērtējums tiek iesniegts Iestādes norādītajai personai 10 (desmit) darba dienu laikā pēc zināšanu pārbaudes veikšanas.

III. Iestādes tiesības un pienākumi

12. Iestāde ne vēlāk kā 15 (piecpadsmit) darba dienu laikā pēc šī Līguma 6.2.punkta minēto semināra Dalībnieku saraksta saņemšanas apstiprina sarakstu un nosūta to Privātpersonai, atstājot semināra Dalībnieku sarakstu nemainītu, vai arī veicot tajā izmaiņas.

13. Iestāde veic apmaksu saskaņā ar Līgumā Pušu norunāto savstarpējo norēķinu kārtību.

14. Konstatējot šī Līguma nepienācīgu vai nolaidīgu izpildi Mācību organizēšanā vai to kvalitātē, Iestāde ne vēlāk kā 10 (desmit) darba dienu laikā no konstatācijas brīža rakstveidā iesniedz Privātpersonai pretenzijas par Līguma nosacījumu neizpildi un Privātpersona 10 (desmit) darba dienu laikā sniedz paskaidrojumus par attiecīgajām pretenzijām. Ja Iestāde neuzskata paskaidrojumus par pamatotiem, tai 10 (desmit) darba dienu laikā pēc Privātpersonas paskaidrojumu saņemšanas, ir tiesības brīdināt Privātpersonu par iespējamo Līguma laušanu.

15. Iestāde ir tiesīga jebkurā laikā rakstveidā uzdot Privātpersonai veikt nepieciešamos uzlabojumus Mācību organizēšanā vai Mācību kvalitātē, un ne vēlāk kā vienu mēnesi pēc uzdevuma iesniegšanas saņemt apstiprinošu atskaiti par Privātpersonas veiktajiem konkrētiem uzlabojumiem Mācību organizēšanā vai Mācību kvalitātē.

16. Iestāde regulāri sniedz Privātpersonai precīzas ziņas par izmaiņām Dalībnieku sarakstā, norādot personas vārdu, uzvārdu, darba vietu, ieņemamo amatu.

IV. Savstarpējo norēķinu kārtība

17. Līguma summa 2008.gadā ir LVL 139 977 (viens simts trīsdesmit deviņi tūkstoši deviņi simti septiņdesmit septiņi lati un 00 santīmi) Par Līguma summu un norēķinu kārtību katram nākošajam gadam Puses vienojas vienlaikus ar Mācību Programmas apstiprināšanu kārtējam gadam. Par Līguma summu 2009.gadam slēdz atsevišķu vienošanos, kas kļūst par šī Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

18. Iestāde 17.punktā norādīto summu 2008.gadā Privātpersonai izmaksā šādā kārtībā:

18.1. Avansa maksājumu 20% (divdesmit procentu) apmērā no Līguma summas, kas sastāda Ls 27 995,40 (divdesmit septiņi tūkstoši deviņi simti deviņdesmit pieci lati un 40 santīmi) Iestāde maksā piecu darba dienu laikā pēc finanšu atskaites saņemšanas par iepriekšējo mācību periodu un Privātpersonas rēķina saņemšanas;

18.2. Atlikušās summas apmaksa par Mācībām notiek uz Privātpersonas izrakstīta rēķina pamata 10 (desmit) dienu laikā pēc rēķina, finanšu atskaites par piešķirto līdzekļu izlietojumu un Pušu divpusēji parakstīta darbu pieņemšanas un nodošanas akta saņemšanas Iestādē saskaņā ar šādu grafiku:

• 2008.gada 1.marts – Ls 27995,40 (divdesmit septiņi tūkstoši deviņi simti deviņdesmit pieci lati un 40 santīmi);

• 2008.gada 1.jūnijs – Ls 27995,40 (divdesmit septiņi tūkstoši deviņi simti deviņdesmit pieci lati un 40 santīmi);

• 2008.gada 1.septembris – Ls 27995,40 (divdesmit septiņi tūkstoši deviņi simti deviņdesmit pieci lati un 40 santīmi);

• 2008.gada 1.decembris – Ls 27995,40 (divdesmit septiņi tūkstoši deviņi simti deviņdesmit pieci lati un 40 santīmi).

19. Maksājumi izdarāmi ar pārskaitījumu uz Privātpersonas šajā Līgumā norādīto norēķinu kontu bankā. Par maksājuma izdarīšanas dienu tiek uzskatīta diena, kurā veikts maksājuma uzdevums bankā.

V. Uzdevuma izpildes kvalitātes novērtējuma kritēriji un sasniedzamie rezultāti

20. Uzdevuma izpildes procesā jāveic rajonu (pilsētu) tiesu tiesnešu, apgabaltiesu tiesnešu, administratīvo tiesu tiesnešu, zemesgrāmatu nodaļu tiesnešu, tiesnešu amata kandidātu un tiesu darbinieku kvalitatīva apmācība, saskaņā ar Iestādes apstiprināto Programmu.

21. Privātpersona apkopo un analizē Mācību novērtējuma materiālus, ņem vērā norādītos ieteikumus, tādējādi uzlabojot Mācību saturu un norisi, un ne retāk kā vienu reizi ceturksnī iesniedz Iestādei rakstisku atskaiti par Mācību vērtējumu, tā analīzi un veiktajiem uzlabojumiem Mācību procesā.

22. Tiesnešu Mācību procesā Privātpersona īpašu vērību velta tēmām un uzlabojumiem, kas paaugstina tiesu spriedumu kvalitāti, veicina vienotas tiesību izpratnes veidošanu, kā arī Dalībniekus sagatavo kvalitatīvam darbam tiesā Eiropas Savienības tiesību sistēmas ietvaros.

VI. Pušu atbildība

23. Par Līguma saistību neizpildi vai nepilnīgu izpildi Puses atbild saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem un šo Līgumu.

24. Puses tiek atbrīvotas no atbildības par Līguma nepildīšanu, ja tā rodas nepārvaramas varas vai ārkārtēju apstākļu ietekmes rezultātā, kuru rašanās apstākļus Puses nevar ietekmēt.

VII. Privātpersonas darbības uzraudzības kārtība

25. Par Dalībnieku apmācību atbildīgā Iestādes amatpersona veic uzraudzību pār Privātpersonas darbību, kas saistīta ar Līgumā paredzēto saistību izpildi. Iestāde ir tiesīga ar rakstisku uzdevumu papildus jau Līgumā noteiktajām atskaitēm un informācijai jebkurā laikā pieprasīt no Privātpersonas visa veida informāciju, kas saistīta ar šajā Līgumā noteikto saistību izpildes darbībām, tai skaitā finanšu izlietojumu un tā pamatotību, Mācību Programmā veiktajām izmaiņām, Dalībnieku piedalīšanos Mācībās un citu ar Līguma izpildi saistītu informāciju. Privātpersonai ir pienākums ne vēlāk kā viena mēneša laikā pēc šāda rakstiska pieprasījuma saņemšanas iesniegt rakstiski pieprasīto informāciju Iestādei.

VIII. Līguma spēkā stāšanās kārtība un darbības termiņš

26. Līgums stājas spēkā no tā parakstīšanas brīža un ir spēkā līdz 2009.gada 31.decembrim un pilnīgai Pušu saistību izpildei.

27. Puses var izbeigt Līgumu, savstarpēji rakstiski vienojoties.

28. Pirms termiņa Iestāde ir tiesīga vienpusēji lauzt Līgumu, rakstiski brīdinot par to 30 (trīsdesmit) dienas iepriekš, šādos gadījumos:

28.1. Privātpersona nepilda Līgumā noteikto.

28.2. Iestāde normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā konstatē, ka piešķirtie finanšu līdzekļi tiek izmantoti neracionāli vai Līgumā neparedzētiem mērķiem.

28.3. Iestāde konstatē, ka Mācības tiek veiktas nepienācīgā kvalitātē.

28.4. Ja šī Līguma noteikumi zaudē spēku atbilstoši LR spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.

29. Pirms termiņa Privātpersona ir tiesīga vienpusēji lauzt Līgumu, rakstiski brīdinot par to Iestādi 30 (trīsdesmit) dienas iepriekš, tikai šādos gadījumos:

29.1. Iestāde ilgāk par trīs mēnešiem nav veikusi uz abu Pušu apstiprināta nodošanas un pieņemšanas akta pamata izrakstīta Privātpersonas rēķina apmaksu.

29.2. Iestāde nepilda Līguma noteikumus.

IX. Noslēguma noteikumi

30. Visi Līguma grozījumi un papildinājumi ir spēkā tikai tad, ja tie noformēti rakstveidā, ir Pušu parakstīti, apzīmogoti un par Līguma grozījumiem vai papildinājumiem atbilstoši apzīmēti. Šādi Līguma grozījumi vai papildinājumi ar to parakstīšanas brīdi kļūst par Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

31. Privātpersona nav tiesīga bez otras Puses rakstiskas piekrišanas nodot kādu no Līgumā noteikto saistību izpildi trešajām personām, izņemot gadījumus, kad Puses saistības pārņem tās likumīgais tiesību pārņēmējs vai ar Iestādes saskaņojumu. Iestāde savu Līgumu saistību izpildi var nodot trešajai personai, par to rakstiski informējot Privātpersonu ne vēlāk kā trīs mēnešus pirms saistību faktiskās nodošanas.

32. Līgums sastādīts latviešu valodā uz 4 numurētām lapām divos identiskos eksemplāros ar vienādu juridisko spēku, pa vienam eksemplāram katrai Pusei.

33. Pušu juridiskās adreses un rekvizīti:

X. Pušu rekvizīti un paraksti

Iestāde


Tiesu administrācija

Mārstaļu iela 19, Rīga, LV-1050

Reģ. nr. LV 90001672316

Valsts kase

BIC kods: TRELLV22

Konta Nr.: LV51TREL2190370360100

Rajonu (pilsētu) tiesu

Konta Nr.: LV17TREL2190371360200

Apgabaltiesu un zemesgrāmatu nodaļu

Konta Nr.: LV64TREL2190371360200

Administratīvo tiesu

Konta Nr.: LV14 TREL2190371360200


G.Karlsons

2007.gada 8.jūnijā

Privātpersona


Nodibinājums “Latvijas Tiesnešu mācību centrs”

Alberta iela 13, Rīga, LV-1010

Reģ. nr. LV 50003253361

Latvijas Unibanka

Kods: UNLALV2X

Konta Nr. : LV53UNLA0001002469437


I.Kronberga

2007.gada 8.jūnijā


Paziņojums par OĻEGA BARANOVA nodokļu parādu

Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes Muitas pārvaldes 2007.gada 25.maija Lēmumu par nodokļu revīzijas (audita) rezultātiem Nr.20 – 7/127, Oļegam Baranovam (pers. kods 1401XX-XXXXX) ir uzlikts pienākums iemaksāt Valsts kases budžeta ieņēmumu kontos aprēķināto nodokļu parādu LVL 891,57 sadalījumā pa šādiem ieņēmumu kontiem:

Muitas parāda maksājumu un citu normatīvajos aktos paredzēto

maksājumu rezultātā radušies maksājumi un soda nauda

Summa (LVL)

Ieņēmumu konta numurs

Saņēmējs

Saņēmēja iestāde

BIC kods

Akcīzes nodoklis pārējiem alkoholiskajiem dzērieniem

423.19

LV83TREL1060000531900

Valsts kase

Reģ. nr. 90000050138

Valsts kase

TRELLV22

Nokavējuma nauda par akcīzes nodokli pārējiem alkoholiskajiem dzērieniem

256.78

LV83TREL1060000531900

Soda nauda

211.60

LV25TREL1060131022000

KOPĀ:

891.57

X

X

X

X

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 32.panta astoto daļu aprēķinātā nodokļu summa jāsamaksā Valsts kases vienotajā kontā 30 dienu laikā no paziņošanas datuma.

Saskaņā ar likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 22.panta pirmās daļas 1.punktu un likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu šo lēmumu Oļegam Baranovam (pers. kods 1401XX-XXXXX) ir tiesības 30 dienu laikā rakstveidā apstrīdēt VID Latgales reģionālās iestādes direktorei. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, LV-5401.


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Bauskas pilsētas dome informē, ka 2007.gada 24.maijā (protokols nr.5, 12.§) pieņemti saistošie noteikumi nr.2 “Par Bauskas pilsētas pašvaldības sociālajiem pabalstiem”. Saistošie noteikumi tiks publicēti Bauskas pilsētas domes informatīvajā biļetenā “Bauskas Vēstis” maija numurā. Ar saistošo noteikumu tekstu var iepazīties mājas lapā: www.bauska.lv, Bauskas Centrālajā bibliotēkā, Bauskas pilsētas domes kancelejā Uzvaras ielā 6, Bauskā.


PAZIŅOJUMS

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālā iestāde paziņo, ka 2007.gada 17.aprīļa Valsts ieņēmu dienesta Rīgas muitas reģionālās iestādes direktors ir pieņēmis lēmumu Nr.3.2.2./3643 par muitas un citu nodokļu parādu, kas uzliek pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā ar lēmumu noteiktos maksājumus:

Fiziskās personas vārds,

uzvārds, personas kods

Lēmuma

datums,

numurs

Muitas parāds un citas muitas iestāžu administrējamo nodokļu parāds, nokavējuma nauda un soda nauda

Summa

(Ls)

RENATA DARVIŠA

Pers. kods 1910XX-XXXXX

17.04.2007.

3.2.2/3643

Ievedmuitas nodoklis, pamatparāda palielinājuma un nokavējuma nauda par ievedmuitas nodokli, pievienotās vērtības nodoklis, pamatparāda palielinājuma un nokavējuma nauda par pievienotās vērtības nodokli, soda nauda

9746,33

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Saskaņā ar Padomes 1992.gada 12.oktobra Regulas (EEK) Nr.2913/92 par Kopienas Muitas kodeksa izveidi 222.pantu muitas parāds jāsamaksā 10 dienu laikā no lēmuma paziņošanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 32.panta astoto daļu, samazinātā nodokļu summa, nokavējuma nauda un soda nauda attiecīgajā apmērā nodokļu maksātājam jāsamaksā 30 dienu laikā, kad saņemts nodokļu administrācijas lēmums par aprēķināto nodokļa summu.

Saskaņā ar likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 22.panta pirmās daļas 2.punktu un likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta pirmo un otro daļu, nodokļu maksātājs lēmumu var apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektoram 30 kalendāro dienu laikā pēc tā saņemšanas, sūdzību iesniedzot VID Rīgas muitas reģionālajā iestādē Citadeles ielā 1, Rīga, LV-1010.


Lūgums pieteikties

Sakarā ar pilsoņa ALEKSANDRA MAKSIMENKO, dzim. 16.06.1963., miris 21.05.2007., nāvi Rīgas pilsētas pašvaldība lūdz pieteikties viņa piederīgos pa tālr. 7367062. 10 dienas pēc publikācijas nelaiķi nodos kremācijai.


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Kuldīgas pilsētas dome paziņo, ka 29.03.2007. pieņemti saistošie noteikumi nr.2007/4 “Grozījumi Kuldīgas pilsētas domes saistošajos noteikumos nr.2005/10 “Licencētā amatierzveja – makšķerēšana Ventas upē””.

Ar pilnu saistošo noteikumu tekstu var iepazīties Kuldīgas pilsētas domes Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā Baznīcas ielā 1, Kuldīgā, LV-3301, Kuldīgas pilsētas domes mājas lapā: www.kuldiga.lv.


Paziņojums

Valsts a/s “Latvijas dzelzceļš” informē, ka ar 2007.gada 1.jūliju stājas spēkā izmaiņas un papildinājumi 2004.gada Harmonizētajā kravu nomenklatūrā (HKN). Pilns aktualizētais HKN teksts elektroniskā versijā būs pieejams internetā mājaslapā www.ldz.lv no 2007.gada 1.jūlija.


Paziņojums

Cēsu pašvaldības aģentūra “Vidzemes Vēstures un Tūrisma centrs” informē, ka aģentūras padome ir pieņēmusi lēmumu “Par Cēsu pašvaldības aģentūras “Vidzemes Vēstures un Tūrisma centrs” maksas pakalpojumu 2007.gadam apstiprināšanu” (27.09.2006., protokols nr.7, punkts nr.1; ar izmaiņām – 29.12.2006., protokols nr.10, punkts nr.3; 03.05.2007., protokols nr.2, punkts nr.4). Ar lēmuma pilnu tekstu var iepazīties mājaslapas www.vvtc.cesis.lv sadaļā “Cenas”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!