• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta piedalīšanos Eiropadomē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2007., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/159308

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas paziņojums

Par I.Valeru

Vēl šajā numurā

22.06.2007., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta piedalīšanos Eiropadomē

 

21.jūnijā Briselē Ministru prezidents Aigars Kalvītis sāka darbu Eiropadomē. Pirms oficiālā Eiropadomes darba Ministru prezidentam bija kopīga tikšanās ar Baltijas (Lietuva, Igaunija) un Ziemeļvalstu (Zviedrija, Somija, Dānija) valdību vadītājiem. Ministru prezidents arī piedalījās Eiropas Tautas partijas valdību vadītāju sanāksmē, lai diskutētu par pozīcijām saistībā ar Eiropadomes darba kārtību.

Ministru prezidents A.Kalvītis uzsver, ka Eiropadomē ir svarīgi vienoties par politisko mandātu starpvaldību konferences sākšanai. Valdības vadītājs uzskata, ka Vācijas prezidentūras sagatavotais mandāta projekts atspoguļo līdzšinējās dalībvalstu diskusijas un ir labs pamats iespējamam kompromisa risinājumam. Tomēr, ņemot vērā dalībvalstu viedokļu atšķirības, ir būtiski saglabāt iespēju vienoties par politisko mandātu. Latvijai īpaši svarīgi ir redzēt risinājumus, kas saistās ar ES institucionālo paketi, vienotu Eiropas Savienības juridisko personu, kopēju ārējo drošības politiku.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!