• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas valstu premjerministru tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.07.2007., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160182

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidenta kancelejas vadītāja pilnvaru pārņemšanu

Vēl šajā numurā

10.07.2007., Nr. 110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas valstu premjerministru tikšanos

 

Z01.JPG (14067 bytes)
6.jūlijā Viļņā tikās Latvijas Ministru prezidents Aigars Kalvītis, Lietuvas premjerministrs Ģedimins Kirkils un Igaunijas premjerministrs Andruss Ansips, lai pārrunātu Baltijas valstu sadarbību enerģētikas jautājumos
Foto: Valda Kalniņa, A.F.I.

6.jūlijā Viļņā pēc Lietuvas premjerministra uzaicinājuma tikās trīs Baltijas valstu valdības vadītāji: Lietuvas premjerministrs Ģedimins Kirkils, Latvijas Ministru prezidents Aigars Kalvītis un Igaunijas premjerministrs Andruss Ansips, lai pārrunātu jautājumus par Ignalinas atomelektrostacijas celtniecības projektu.

Atzinīgi tika novērtēts fakts, ka Lietuvas Seims pieņēmis likumu par Baltijas valstu un Polijas jauno AES, ko paredzēts būvēt uz esošās Ignalinas AES bāzes, jo likums ir nepieciešams, lai Lietuvas puse varētu straujāk virzīties uz priekšu ar projekta ieviešanu.

Valdību vadītāji uzdeva energokompānijām turpināt sarunas par projekta realizācijas kompānijas izveidi un arī par visiem būtiskajiem kompānijas menedžmenta jautājumiem, kas nodrošinātu mazākuma akcionāru interešu aizsardzību, lēmumu pieņemšanu un ar to saistītos jautājumus.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!