• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.07.2007., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160256

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

11.07.2007., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Līdzdarbības līgums Nr.2.1.-22-3

Rīgā 2007.gada 19.jūnijā

Latvijas Republikas Kultūras ministrija, kuras vārdā saskaņā ar nolikumu rīkojas ministre Helēna Demakova, turpmāk tekstā “MINISTRIJA”, no vienas puses, un biedrība Jauno mediju kultūras centrs “RIXC”, kuras vārdā saskaņā ar statūtiem rīkojas valdes priekšsēdētāja Rasa Šmite turpmāk tekstā “Pilnvarotā institūcija”, no otras puses, kopā sauktas Puses,

saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma VI nodaļu, 2003.gada 29.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.419 “Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līgumu publiskošanas kārtība”; 2003.gada 29.aprīļa Ministru kabineta noteikumiem Nr.241 “Kultūras ministrijas nolikums” 5.2.punktu un 5.3.punktu,

ņemot vērā MINISTRIJAS izsludinātā konkursa “Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu elektroniskās mākslas jomā” rezultātus, noslēdz šādu līgumu:

1. LĪGUMA PRIEKŠMETS

Lai veicinātu elektroniskās mākslas procesu un tā attīstību, MINSTRIJA pilnvaro Pilnvaroto institūciju:

1.1. atlasīt un uzkrāt aktuālo informāciju un veicināt informācijas apriti elektroniskās mākslas jomā:

1.1.1. uzkrāt, uzturēt un papildināt Latvijas elektroniskās mākslas datu bāzi, kurā nepieciešams atlasītās informācijas iekļaušana datu bāzē latviešu un angļu valodā;

1.1.2. par Latvijas elektroniskās mākslas nozares aktualitātēm, personālijām, u.c. interesējošo informāciju ārzemju sadarbības partneriem;

1.2. nodrošināt elektroniskās mākslas datu bāzes bezmaksas pieeju un izmantošanu visiem interesentiem;

2. VALSTS PĀRVALDES UZDEVUMU IZPILDES KĀRTĪBA UN SASNIEDZAMIE REZULTĀTI

2.1. Pilnvarotā institūcija apņemas veikt šādas darbības un sasniegt šādus rezultātus:

2.1.1. atlasīt un uzkrāt aktuālo informāciju un veicināt informācijas apriti elektroniskās mākslas jomā:

Informācijas atlasīšana un uzkrāšana

Pastāvīgi (rezultatīvo rādītāju izteiksmē – vienības)

2.1.2. veidot, koordinēt un attīstīt starptautisko sadarbību un pārstāvēt Latvijas elektroniskās mākslas nozari starptautiskās sadarbības organizācijās un projektos:

Ārzemju elektroniskās mākslas speciālistu, kuratoru vizītes Latvijā organizēšana ar mērķi iepazīstināt ar Latvijas elektroniskās mākslas aktualitātēm, Latvijas elektroniskās mākslas popularizēšana elektroniskajos mēdijos Pastāvīgi (rezultatīvo rādītāju izteiksmē – aktivitāšu skaits, projektu nozīmīgums)

2.1.2. nodrošināt bezmaksas pieeju ne mazāk kā divas reizes (vismaz četras stundas) nedēļā visiem interesentiem 1.2. punktā minētās datu bāzes izmantošanai:

Bezmaksas pieejamība

pastāvīgi, pēc pieprasījuma

2.2. Darbu izmaksas, atbilstoši šī Līguma noteikumiem, tiek segtas no MINISTRIJAS piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem, un papildus piesaistītajiem līdzekļiem no Pilnvarotās institūcijas sadarbības partneriem, ārvalstu fondiem un starptautiskām kultūras organizācijām.

2.3. Pilnvarotā institūcija ne vēlāk kā pēc 18 (astoņpadsmit) mēnešiem pēc šī Līguma noslēgšanas iesniedz MINISTRIJAI atsevišķu atskaiti, kurā norāda piesaistītos privātos līdzekļus – t.i., stratēģiskais sponsors. Piesaistītajiem līdzekļiem jāsastāda ne mazāk kā 30 (trīsdesmit) procentus no MINISTRIJAS piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem attiecīgajā gadā. Atskaitei tiek pievienots attiecīgajā laika periodā veikto aktivitāšu saraksts privāto līdzekļu piesaistei (tai skaitā – tikšanās, veiktā sarakste). MINISTRIJA ir tiesīga lauzt šo Līgumu, ja piesaistīto līdzekļu apjoms nesasniedz šajā punktā noteikto apmēru.

2.4. Šī līguma 2.1.1., 2.1.2. apakšpunktā minēto rezultātu novērtēšana notiek sekojošā kārtībā:

2.4.1. Pilnvarotā institūcija katru gadu līdz kārtējā gada 15.janvārim iesniedz MINISTRIJĀ informāciju (atskaiti) par minēto apakšpunktu rezultatīvajiem rādītājiem;

2.4.2. MINISTRIJA ir tiesīga pieprasīt papildus informāciju, kura nav ietverta 2.4.1.punktā minētajā atskaitē Pilnvarotajai institūcijai;

2.4.3. MINISTRIJA ir tiesīga neapstiprināt Pilnvarotās institūcijas iesniegto atskaiti, ja sasniegtie rezultatīvie rādītāji nav apmierinoši šī Līguma izpildei.

3. SAVSTARPĒJO NORĒĶINU KĀRTĪBA

3.1. MINISTRIJA 2007. gadā piešķir Pilnvarotajai institūcijai finansējumu Ls 12 000 (divpadsmit tūkstoši latu) apmērā šī Līguma 2.1.punktā norādīto valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai:

3.1.1. Aktuālās informācijas uzkrāšanai un aktualizēšanai (portāla attīstība, servera administrēšana, interfeisa izstrāde): Ls 876 (astoņi simti septiņdesmit seši lati);

3.1.2. Apkopotās informācijas digitalizācija, apstrādāšana un ievadīšana elektroniskajā datu bāzē, arhivēšana: Ls 1500 (viens tūkstotis pieci simti latu);

3.1.3. Publiskās pieejamības nodrošināšana (telpu labiekārtošana, administratīvās izmaksas): Ls 9624 (deviņi tūkstoši seši simti divdesmit četri lati);

3.2. Līguma 3.1. punktā piešķirtais finansējums 2007.gadam tiek izmaksāts 10 (desmit) darba dienu laikā pēc šī līguma stāšanās spēkā, pārskaitot Pilnvarotās institūcijas norādītajā bankas kontā - SEB Unibanka konta nr.LV02UNLA0001003700218.

3.3. Katru gadu MINISTRIJA pieņem atsevišķu lēmumu par turpmākajiem valsts budžeta līdzekļiem valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai. Par katru turpmāko valsts budžeta līdzekļu piešķīrumu MINISTRIJA un Pilnvarotā institūcija slēdz atsevišķu vienošanos, un tas kļūst par šī Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

4. PĀRSKATU SNIEGŠANAS UN DARBĪBAS KONTROLES KĀRTĪBA

4.1. Piešķirtā finansējuma izlietojumu kontrolē un valsts pārvaldes uzdevumu izpildi pārrauga ar MINISTRIJAS rīkojumu nozīmēta amatpersona.

4.2. 4.1. punktā minētajai amatpersonai ir tiesības pieprasīt no Pilnvarotās institūcijas grāmatvedības dokumentus un citu darījumu dokumentāciju, kas saistīta ar valsts pārvaldes uzdevumu izpildi. Pilnvarotās institūcijas pienākums ir nodrošināt, lai nepieciešamā dokumentācija būtu sakārtota un pieejama, kā arī pēc pieprasījuma sniegt vispārējas vajadzīgās ziņas par valsts pārvaldes uzdevumu izpildi.

4.3. Pilnvarotā institūcija ne vēlāk kā līdz nākamā kalendārā gada 15. janvārim iesniedz MINISTRIJAI rakstisku, dokumentāri apstiprinātu finanšu atskaiti jeb kopsavilkumu par attiecīgajā kalendārajā gadā piešķirto valsts budžeta līdzekļu izlietojumu un saturisko atskaiti par pārvaldes uzdevuma izpildi.

4.4. Visi finanšu līdzekļi, kas nav izlietoti attiecīgajā saimnieciskajā gadā Pilnvarotai institūcijai nekavējoties jāatmaksā atpakaļ MINISTRIJAI.

5. ATBILDĪBA

5.1. Pilnvarotā institūcija pilnībā atbild MINISTRIJAI par jebkuriem neprecīzi un nekvalitatīvi veiktiem darbiem kopumā vai atsevišķi, sedz zaudējumus, kas MINISTRIJAI radušies šajā sakarā. MINISTRIJAI ir jāpierāda šie zaudējumi un darbu sliktā kvalitāte vai neprecizitāte.

5.2. Pilnvarotā institūcija ir atbildīga par darbiem, ko Pilnvarotās institūcijas vietā veikušas trešās personas.

5.3. Ja Pilnvarotā institūcija nav ievērojusi tāmi, tās pienākums ir atgriezt valsts budžetā nepamatoti izmantotos vai neizmantotos līdzekļus tādā apjomā, kā to pēc kontroles rezultātiem konstatējusi MINISTRIJA.

6. NEPĀRVARAMA VARA

6.1. Puses tiek atbrīvotas no atbildības par šī Līguma noteikumu daļēju vai pilnīgu neizpildi gadījumā, ja iestājas nepārvaramas varas apstākļi, kas sevī ietver, bet neaprobežojas ar dabas katastrofām, kariem, streikiem, epidēmijām, diversijām un terora aktiem, valsts varas un pārvaldes iestāžu izdotiem normatīvajiem dokumentiem, citiem gadījumiem, kuri pēc starptautiskiem standartiem tiek kvalificēti kā Force Majeure apstākļi un kuru dēļ šis Līgums pilnībā vai daļēji nav izpildāms.

6.2. Pusei, kuras saistību izpildi kavē Līguma 6.1 punktā norādītie apstākļi, ir pienākums piecu dienu laikā rakstiski informēt otru pusi. Pār tālāku Līguma izpildi Puses rakstveidā vienojas atsevišķi.

7.LĪGUMA SPĒKĀ STĀŠANĀS KĀRTĪBA, GROZĪŠANA UN IZBEIGŠANA

7.1. Šis Līgums stājas spēkā ar tā parakstīšanas dienu un ir spēkā līdz 2009. gada 31. decembrim.

7.2. Līgumu grozīt iespējams, tikai pusēm par to vienojoties rakstveidā.

7.3. Pusēm savstarpēji rakstveidā vienojoties, Līgums var tikt izbeigts pirms tā darbības termiņa beigām.

7.4. Katra no pusēm ir tiesīga izbeigt Līgumu, brīdinot otru pusi vismaz vienu kalendāro mēnesi iepriekš.

7.5. Deleģētājs ir tiesīgs izbeigt Līgumu nekavējoties vai uz laiku apturēt tā darbību, brīdinot rakstveidā, ja:

7.5.1. Pilnvaroto institūciju sadalot vai pievienojot citai institūcijai, vai notiekot būtiskām izmaiņām tās vadībā, tiek vai var tikt aizskartas, ierobežotas vai pasliktinātas MINISTRIJAS intereses vai stāvoklis.

7.5.2. Pilnvarotā institūcija veic darbības, kas kaitē vai var kaitēt nākotnē Latvijas Republikas vai MINISTRIJAS tēlam vai darbībai;

7.5.3. Pilnvarotā institūcija pārkāpj citus šī Līguma noteikumu vai normatīvos aktus;

7.5.4. Latvijas Republikas spēkā esošajos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā Pilnvarotā institūcija ir atzīta pat maksātnespējīgu;

7.5.5. ja šī Līguma noteikumi zaudē spēku atbilstoši normatīvajiem aktiem,

7.6. Līguma izbeigšanās gadījumā Pilnvarotā institūcija ne vēlāk kā piecu bankas darba dienu laikā pēc Līguma izbeigšanās atmaksā valsts budžetā neizmantotos finanšu līdzekļus.

8. CITI NOTEIKUMI

8.1. Līguma nodaļu nosaukumi ir lietoti Līguma pārskatāmības nodrošināšanai, un tie nevar tikt izmantoti līgumsaistību interpretācijai.

8.2. Tās Līguma attiecības, kuras nav atrunātas šī Līguma tekstā, tiek regulētas saskaņā ar LR normatīvajiem dokumentiem.

8.3.Līgums sastādīts divos eksemplāros latviešu valodā, katrs uz sešām lapām pa vienam eksemplāram katrai pusei. Abiem Līguma eksemplāriem ir vienāds juridiskais spēks.

MINISTRIJA

K.Valdemāra iela 11a, Rīga LV-1364

Rīga, LV-1010

Reģ.nr.90000042963

LACBLV22

VK Rīgas NC

LV40TREL2220010220200

/H.Demakova/

Pilnvarotā institūcija

11.Novembra krastmala 35 - 94,

Reģ.nr. 40008051039

LUB “Vecrīgas filiāle”

SWIFT: UNLALV2X

Konta nr. LV02UNLA0001003700218

 

/R.Šmite/


Paziņojums

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Rīgas ūdens” pēc konsultācijām ar Rīgas pilsētas Sabiedrisko pakalpojumu regulatoru, pārskatīja 2007.gada 15.maijā iesniegtā tarifa projekta pamatojumu, samazinot tarifa projektu līdz:

* ūdensapgādes pakalpojumu tarifs

0,361 LVL/kv.m

* kanalizācijas pakalpojumu tarifs

0,359 LVL/kv.m

* kopā

0,72 LVL/ kv.m

un lūdza Rīgas pilsētas sabiedrisko pakalpojumu regulatoru apstiprināt šādus ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifus (bez pievienotās vērtības nodokļa) no 2007.gada 1.oktobra.

 

Līdzdarbības līgums Nr.2.1.-22-2

Rīgā 2007.gada 19.jūnijā

Latvijas Republikas Kultūras ministrija, kuras vārdā saskaņā ar nolikumu rīkojas ministre Helēna Demakova, turpmāk tekstā “MINISTRIJA”, no vienas puses, un biedrība Kultūras un mākslas projekts “NOASS”, kuras vārdā saskaņā ar statūtiem rīkojas valdes priekšsēdētāja Dzintara Zilgalvja turpmāk tekstā “Pilnvarotā institūcija”, no otras puses, kopā sauktas Puses,

saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma VI nodaļu, 2003.gada 29.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.419 “Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līgumu publiskošanas kārtība”; 2003.gada 29.aprīļa Ministru kabineta noteikumiem Nr.241 “Kultūras ministrijas nolikums” 5.2.punktu un 5.3.punktu,

ņemot vērā MINISTRIJAS izsludinātā konkursa “Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu video mākslas jomā” rezultātus, noslēdz šādu līgumu:

1. LĪGUMA PRIEKŠMETS

Lai veicinātu video mākslas procesu un tā attīstību, MINSTRIJA pilnvaro Pilnvaroto institūciju:

1.1. atlasīt un uzkrāt aktuālo informāciju un veicināt informācijas apriti video mākslas jomā:

1.1.1. uzkrāt, uzturēt un papildināt Latvijas video mākslas datu bāzi, kurā nepieciešams atlasītās informācijas iekļaušana datu bāzē latviešu un angļu valodā;

1.1.2. par Latvijas video mākslas nozares aktualitātēm, personālijām, u.c. interesējošo informāciju ārzemju sadarbības partneriem;

1.2. nodrošināt video mākslas datu bāzes bezmaksas pieeju un izmantošanu visiem interesentiem;

2. VALSTS PĀRVALDES UZDEVUMU IZPILDES KĀRTĪBA UN SASNIEDZAMIE REZULTĀTI

2.1. Pilnvarotā institūcija apņemas veikt šādas darbības un sasniegt šādus rezultātus:

2.1.1. atlasīt un uzkrāt aktuālo informāciju un veicināt informācijas apriti video mākslas jomā:

Informācijas atlasīšana un uzkrāšana

Pastāvīgi (rezultatīvo rādītāju izteiksmē – vienības)

2.1.2. veidot, koordinēt un attīstīt starptautisko sadarbību un pārstāvēt Latvijas video mākslas nozari starptautiskās sadarbības organizācijās un projektos:

Ārzemju video mākslas speciālistu, kuratoru vizītes Latvijā organizēšana ar mērķi iepazīstināt ar Latvijas video mākslas aktualitātēm, Latvijas video mākslas popularizēšana elektroniskajos mēdijos

Pastāvīgi (rezultatīvo rādītāju izteiksmē – aktivitāšu skaits, projektu nozīmīgums)

2.1.2. nodrošināt bezmaksas pieeju ne mazāk kā divas reizes (vismaz četras stundas) nedēļā visiem interesentiem 1.2. punktā minētās datu bāzes izmantošanai:

Bezmaksas pieejamība

pastāvīgi, pēc pieprasījuma

2.2. Darbu izmaksas, atbilstoši šī Līguma noteikumiem, tiek segtas no MINISTRIJAS piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem, un papildus piesaistītajiem līdzekļiem no Pilnvarotās institūcijas sadarbības partneriem, ārvalstu fondiem un starptautiskām kultūras organizācijām.

2.3. Pilnvarotā institūcija ne vēlāk kā pēc 18 (astoņpadsmit) mēnešiem pēc šī Līguma noslēgšanas iesniedz MINISTRIJAI atsevišķu atskaiti, kurā norāda piesaistītos privātos līdzekļus – t.i., stratēģiskais sponsors. Piesaistītajiem līdzekļiem jāsastāda ne mazāk kā 30 (trīsdesmit) procentus no MINISTRIJAS piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem attiecīgajā gadā. Atskaitei tiek pievienots attiecīgajā laika periodā veikto aktivitāšu saraksts privāto līdzekļu piesaistei (tai skaitā – tikšanās, veiktā sarakste). MINISTRIJA ir tiesīga lauzt šo Līgumu, ja piesaistīto līdzekļu apjoms nesasniedz šajā punktā noteikto apmēru.

2.4. Šī līguma 2.1.1., 2.1.2. apakšpunktā minēto rezultātu novērtēšana notiek sekojošā kārtībā:

2.4.1. Pilnvarotā institūcija katru gadu līdz kārtējā gada 15.janvārim iesniedz MINISTRIJĀ informāciju (atskaiti) par minēto apakšpunktu rezultatīvajiem rādītājiem;

2.4.2. MINISTRIJA ir tiesīga pieprasīt papildus informāciju, kura nav ietverta 2.4.1.punktā minētajā atskaitē Pilnvarotajai institūcijai;

2.4.3. MINISTRIJA ir tiesīga neapstiprināt Pilnvarotās institūcijas iesniegto atskaiti, ja sasniegtie rezultatīvie rādītāji nav apmierinoši šī Līguma izpildei.

3. SAVSTARPĒJO NORĒĶINU KĀRTĪBA

3.1. MINISTRIJA 2007. gadā piešķir Pilnvarotajai institūcijai finansējumu Ls 10 000 (desmit tūkstoši latu) apmērā šī Līguma 2.1.punktā norādīto valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai:

3.1.1. Aktuālās informācijas uzkrāšanai un aktualizēšanai (darba samaksa – vadītājs, asistents, ekspertu apmaksa): Ls 5038 (pieci tūkstoši trīsdesmit astoņi lati);

3.1.2. Tehniskās izmaksas datu bāzes uzturēšanai: Ls 1385,00 (viens tūkstotis trīs simti astoņdesmit pieci lati);

3.1.3. Telpu un iekārtu noma un apsaimniekošana: Ls 667 ( seši simti sešdesmit septiņi lati);

3.1.4. Publiskās pieejamības nodrošināšana (telpu izmaksas, administratīvās izmaksas): Ls 2910 (divi tūkstoši deviņi simti desmit lati);

3.2. Līguma 3.1. punktā piešķirtais finansējums 2007.gadam tiek izmaksāts 10 (desmit) darba dienu laikā pēc šī līguma stāšanās spēkā, pārskaitot Pilnvarotās institūcijas norādītajā bankas kontā SEB Unibanka konta nr.LV39 UNLA0001002700646.

3.3. Katru gadu MINISTRIJA pieņem atsevišķu lēmumu par turpmākajiem valsts budžeta līdzekļiem valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai. Par katru turpmāko valsts budžeta līdzekļu piešķīrumu MINISTRIJA un Pilnvarotā institūcija slēdz atsevišķu vienošanos, un tas kļūst par šī Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

4. PĀRSKATU SNIEGŠANAS UN DARBĪBAS KONTROLES KĀRTĪBA

4.1. Piešķirtā finansējuma izlietojumu kontrolē un valsts pārvaldes uzdevumu izpildi pārrauga ar MINISTRIJAS rīkojumu nozīmēta amatpersona.

4.2. 4.1. punktā minētajai amatpersonai ir tiesības pieprasīt no Pilnvarotās institūcijas grāmatvedības dokumentus un citu darījumu dokumentāciju, kas saistīta ar valsts pārvaldes uzdevumu izpildi. Pilnvarotās institūcijas pienākums ir nodrošināt, lai nepieciešamā dokumentācija būtu sakārtota un pieejama, kā arī pēc pieprasījuma sniegt vispārējas vajadzīgās ziņas par valsts pārvaldes uzdevumu izpildi.

4.3. Pilnvarotā institūcija ne vēlāk kā līdz nākamā kalendārā gada 15. janvārim iesniedz MINISTRIJAI rakstisku, dokumentāri apstiprinātu finanšu atskaiti jeb kopsavilkumu par attiecīgajā kalendārajā gadā piešķirto valsts budžeta līdzekļu izlietojumu un saturisko atskaiti par pārvaldes uzdevuma izpildi.

4.4. Visi finanšu līdzekļi, kas nav izlietoti attiecīgajā saimnieciskajā gadā Pilnvarotai institūcijai nekavējoties jāatmaksā atpakaļ MINISTRIJAI.

5. ATBILDĪBA

5.1. Pilnvarotā institūcija pilnībā atbild MINISTRIJAI par jebkuriem neprecīzi un nekvalitatīvi veiktiem darbiem kopumā vai atsevišķi, sedz zaudējumus, kas MINISTRIJAI radušies šajā sakarā. MINISTRIJAI ir jāpierāda šie zaudējumi un darbu sliktā kvalitāte vai neprecizitāte.

5.2. Pilnvarotā institūcija ir atbildīga par darbiem, ko Pilnvarotās institūcijas vietā veikušas trešās personas.

5.3. Ja Pilnvarotā institūcija nav ievērojusi tāmi, tās pienākums ir atgriezt valsts budžetā nepamatoti izmantotos vai neizmantotos līdzekļus tādā apjomā, kā to pēc kontroles rezultātiem konstatējusi MINISTRIJA.

6. NEPĀRVARAMA VARA

6.1. Puses tiek atbrīvotas no atbildības par šī Līguma noteikumu daļēju vai pilnīgu neizpildi gadījumā, ja iestājas nepārvaramas varas apstākļi, kas sevī ietver, bet neaprobežojas ar dabas katastrofām, kariem, streikiem, epidēmijām, diversijām un terora aktiem, valsts varas un pārvaldes iestāžu izdotiem normatīvajiem dokumentiem, citiem gadījumiem, kuri pēc starptautiskiem standartiem tiek kvalificēti kā Force Majeure apstākļi un kuru dēļ šis Līgums pilnībā vai daļēji nav izpildāms.

6.2. Pusei, kuras saistību izpildi kavē Līguma 6.1 punktā norādītie apstākļi, ir pienākums piecu dienu laikā rakstiski informēt otru pusi. Pār tālāku Līguma izpildi Puses rakstveidā vienojas atsevišķi.

7.LĪGUMA SPĒKĀ STĀŠANĀS KĀRTĪBA, GROZĪŠANA UN IZBEIGŠANA

7.1. Šis Līgums stājas spēkā ar tā parakstīšanas dienu un ir spēkā līdz 2009. gada 31. decembrim.

7.2. Līgumu grozīt iespējams, tikai pusēm par to vienojoties rakstveidā.

7.3. Pusēm savstarpēji rakstveidā vienojoties, Līgums var tikt izbeigts pirms tā darbības termiņa beigām.

7.4. Katra no pusēm ir tiesīga izbeigt Līgumu, brīdinot otru pusi vismaz vienu kalendāro mēnesi iepriekš.

7.5. Deleģētājs ir tiesīgs izbeigt Līgumu nekavējoties vai uz laiku apturēt tā darbību, brīdinot rakstveidā, ja:

7.5.1. Pilnvaroto institūciju sadalot vai pievienojot citai institūcijai, vai notiekot būtiskām izmaiņām tās vadībā, tiek vai var tikt aizskartas, ierobežotas vai pasliktinātas MINISTRIJAS intereses vai stāvoklis.

7.5.2. Pilnvarotā institūcija veic darbības, kas kaitē vai var kaitēt nākotnē Latvijas Republikas vai MINISTRIJAS tēlam vai darbībai;

7.5.3. Pilnvarotā institūcija pārkāpj citus šī Līguma noteikumu vai normatīvos aktus;

7.5.4. Latvijas Republikas spēkā esošajos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā Pilnvarotā institūcija ir atzīta pat maksātnespējīgu;

7.5.5. ja šī Līguma noteikumi zaudē spēku atbilstoši normatīvajiem aktiem,

7.6. Līguma izbeigšanās gadījumā Pilnvarotā institūcija ne vēlāk kā piecu bankas darba dienu laikā pēc Līguma izbeigšanās atmaksā valsts budžetā neizmantotos finanšu līdzekļus.

8. CITI NOTEIKUMI

8.1. Līguma nodaļu nosaukumi ir lietoti Līguma pārskatāmības nodrošināšanai, un tie nevar tikt izmantoti līgumsaistību interpretācijai.

8.2. Tās Līguma attiecības, kuras nav atrunātas šī Līguma tekstā, tiek regulētas saskaņā ar LR normatīvajiem dokumentiem.

8.3.Līgums sastādīts divos eksemplāros latviešu valodā, katrs uz sešām lapām pa vienam eksemplāram katrai pusei. Abiem Līguma eksemplāriem ir vienāds juridiskais spēks.

MINISTRIJA

K.Valdemāra iela 11a, Rīga LV-1364

Reģ.nr.90000042963

LACBLV22

VK Rīgas NC

LV40TREL2220010220200

/H.Demakova/

Pilnvarotā institūcija

11.Novembra krastmala 35, LV-1050

Reģ.nr. 40008036970

SEB Unibanka

UNLALV2X

LV39 UNLA0001002700646

/Dz.Zilgalvis/


Paziņojums par Daugavpils SES-1 tarifu projekta iesniegšanu

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai

PAS “Daugavpils siltumtīkli” (vien. reģ.nr.41503002945, 18.novembra ielā 4, Daugavpilī, LV-5401) 2007.gada 9.jūlijā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza Daugavpils SES-1 koģenerācijas stacijā saražotās siltumenerģijas un elektroenerģijas tarifu projektu. Tarifs aprēķināts saskaņā ar metodiku “Koģenerācijas stacijās saražotās siltumenerģijas un koģenerācijas stacijās ar jaudu virs 4 megavatiem saražotās elektroenerģijas tarifu aprēķināšanas metodika”, apstiprinātu 21.12.2005. ar SPRK padomes lēmumu nr.311.

Pašreiz spēkā ir šādi tarifi:

• elektroenerģijas tarifs – 27,04 Ls/MWh;

• siltumenerģijas tarifs – 16,81 Ls/MWh.

Tarifu projektā ir plānots tarifu pieaugums un tarifu projekta apstiprināšanas gadījumā tas būtu:

- sākot ar 01.10.2007.:

• elektroenerģijas tarifs – Ls 34,13 par 1 MWh;

• siltumenerģijas tarifs – Ls 20,92 par 1 MWh.

Tarifa izmaiņas ir saistītas ar gāzes cenas pieaugumu, elektroenerģijas, ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifu paaugstinājumu, kā arī minimālās darba algas palielinājumu. Lietotāji ar tarifu projekta kopsavilkumu var iepazīties SPRK mājaslapā (interneta adrese: www.sprk.gov.lv), vai a/s “Daugavpils siltumtīkli” 6.kabinetā 18.Novembra ielā 4, Daugavpilī, darbdienās no pulksten 9 līdz 12 un no 13 līdz 16.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifu projektu var iesniegt PAS “Daugavpils siltumtīkli” 18.Novembra ielā 4, Daugavpilī, e-pasts: dsiltumtikli@apollo.lv, tālr. 65407539, fakss 65407555, kā arī SPRK Rīgā, Brīvības ielā 55, fakss 67097200, e-pasts: sprk@sprk.gov.lv, rakstveidā vai elektroniskā veidā 20 dienu laikā no šā paziņojuma publicēšanas.

 

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikta nodokļu revīzija (audits) un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildu noteiktos maksājumus:

Nr.

p.k.

Nodokļu maksātāja

nosaukums, NMR kods

Lēmuma

datums,

numurs

Papildu aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa

Ls

1.

SIA “Versil”,

NMR kods 40003601658

21.06.2007.,

Nr.4.2.3/18

Pievienotās vērtības nodoklis un soda nauda

21546,12

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildu aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu SIA “Versil” ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālās iestādes direktoram. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Skanstes ielā 13, Rīgā, LV-1013.

 

Paziņojums

Zemkopības ministrija izsludina pieteikšanos uz Medību saimniecības attīstības fonda finansējumu 2007.gadam (apjomā līdz Ls 6553, 99 (seši tūkstoši pieci simti piecdesmit trīs lati 99 santīmi)) par tēmu “Tiesiskais regulējums medību jomā”.

Darba uzdevums ir veikt analīzi par tiesisko regulējumu (valsts nacionālais un Eiropas Savienības līmenis) šādās jomās:

1. Medījamo dzīvnieku populācijas aizsardzība.

2. Medību saimniecības organizācija.

3. Medījamo dzīvnieku nomedīšanas lielākā pieļaujamā apjoma noteikšana.

4. Medījamo dzīvnieku nodarītie zaudējumi.

Iesniegumus fonda finansējuma saņemšanai pieņem Zemkopības ministrijas (Republikas laukums 2, Rīga, LV-1981) Meža resursu departamentā 1118. kabinetā, tālr. 67027554, e-pasts: Linda.Dombrovska@zm.gov.lv, 1 (viena) mēneša laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama ZM mājaslapā www.zm.gov.lv.


 

Inčukalna novada domes lēmums

Inčukalnā 2007.gada 20.jūnijā Plkst. 13.00

PAR KONCESIJAS PIEŠĶIRŠANAS KONKURSU

Koncesijas komisija: Priekšsēdētājs: Oskars Kalniņš

Locekļi: Arvīds Blaus, Irēna Ņikitina, Aivars Nalivaiko

Sekretāre: Karina Zloja

Konkursa organizētājs: Inčukalna novada dome, Atmodas iela 4, Inčukalns, Inčukalna novads, Rīgas raj., LV-2141; reģ.nr.90000068337, LUB Siguldas filiāle, konts: LV90UNLA0027800130800, kods UNLALV2X.

Komisija vienbalsīgi pieņēma lēmumu piešķirt koncesijas līguma slēgšanas tiesības SIA “STRAUJUPĪTE”, reģ.nr.40003595417, Rīgas–Veclaicenes šosejas 37.km, Inčukalna novads, Rīgas rajons, LV-2141.

Lēmumu par koncesijas līguma noslēgšanu var pārsūdzēt tiesā Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā. Lēmumu var pārsūdzēt viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas Administratīvajā rajona tiesā Rīgā, Antonijas ielā 6, LV-1010.

Koncesijas komisija:

Priekšsēdētājs: Oskars Kalniņš

Locekļi: Arvīds Blaus

Irēna Ņikitina

Aivars Nalivaiko

Sekretāre: Karina Zloja

IZRAKSTS PAREIZS

21.06.2007.

Koncesijas komisijas priekšsēdētājs: Oskars Kalniņš

 

 

Līdzdarbības līgums Nr.2.1.-22-1

Rīgā 2007.gada 19.jūnijā

Latvijas Republikas Kultūras ministrija, kuras vārdā saskaņā ar nolikumu rīkojas ministre Helēna Demakova, turpmāk tekstā “MINISTRIJA”, no vienas puses, un biedrība “Laikmetīgās Mākslas centrs”, kuras vārdā saskaņā ar statūtiem rīkojas direktore Solvita Krese turpmāk tekstā “Pilnvarotā institūcija”, no otras puses, kopā sauktas Puses,

saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma VI nodaļu, 2003.gada 29.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.419 “Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līgumu publiskošanas kārtība”; 2003.gada 29.aprīļa Ministru kabineta noteikumiem Nr.241 “Kultūras ministrijas nolikums” 5.2.punktu un 5.3.punktu,

ņemot vērā MINISTRIJAS izsludinātā konkursa “Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu vizuālās mākslas jomā” rezultātus, noslēdz šādu līgumu:

1. LĪGUMA PRIEKŠMETS

Lai veicinātu vizuālās mākslas procesu un tā attīstību, MINSTRIJA pilnvaro Pilnvaroto institūciju:

1.1. atlasīt un uzkrāt aktuālo informāciju un veicināt informācijas apriti vizuālās mākslas jomā:

1.1.1. uzkrāt, uzturēt un papildināt Latvijas vizuālās mākslas datu bāzi, kurā nepieciešams atlasītās informācijas iekļaušana datu bāzē latviešu un angļu valodā;

1.1.2. par Latvijas vizuālās mākslas nozares aktualitātēm, personālijām, u.c. interesējošo informāciju ārzemju sadarbības partneriem;

1.2. veidot, koordinēt un attīstīt starptautisko sadarbību un pārstāvēt Latvijas vizuālās mākslas nozari starptautiskās sadarbības organizācijās un projektos:

1.2.1. organizēt ārzemju vizuālās mākslas speciālistu, kuratoru vizītes Latvijā ar mērķi iepazīstināt ar Latvijas vizuālās mākslas aktualitātēm;

1.2.2. veicināt un koordinēt Latvijas vizuālās mākslas organizāciju un atsevišķu mākslinieku, kuratoru u.c. līdzdalību starptautiskos projektos.

1.3. nodrošināt vizuālās mākslas datu bāzes bezmaksas pieeju un izmantošanu visiem interesentiem;

2. VALSTS PĀRVALDES UZDEVUMU IZPILDES KĀRTĪBA UN SASNIEDZAMIE REZULTĀTI:

2.1. Pilnvarotā institūcija apņemas veikt šādas darbības un sasniegt šādus rezultātus:

2.1.1. atlasīt un uzkrāt aktuālo informāciju un veicināt informācijas apriti vizuālās mākslas jomā:

Informācijas atlasīšana un uzkrāšana

Pastāvīgi (rezultatīvo rādītāju izteiksmē – vienības)

2.1.2. veidot, koordinēt un attīstīt starptautisko sadarbību un pārstāvēt Latvijas vizuālās mākslas nozari starptautiskās sadarbības organizācijās un projektos:

Ārzemju vizuālās mākslas speciālistu, kuratoru vizītes Latvijā organizēšana ar mērķi iepazīstināt ar Latvijas vizuālās mākslas aktualitātēm

Pastāvīgi (rezultatīvo rādītāju izteiksmē – aktivitāšu skaits, projektu nozīmīgums)

Latvijas vizuālās mākslas organizāciju un atsevišķu mākslinieku, kuratoru u.c. līdzdalības veicināšana un koordinēšana starptautiskos projektos

Pastāvīgi (rezultatīvo rādītāju izteiksmē - aktivitāšu skaits, projektu nozīmīgums)

2.1.3. nodrošināt bezmaksas pieeju ne mazāk kā divas reizes (vismaz četras stundas) nedēļā visiem interesentiem 1.3. punktā minētās datu bāzes izmantošanai:

Bezmaksas pieejamība

pastāvīgi, pēc pieprasījuma

2.2. Darbu izmaksas, atbilstoši šī Līguma noteikumiem, tiek segtas no MINISTRIJAS piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem, un papildus piesaistītajiem līdzekļiem no Pilnvarotās institūcijas sadarbības partneriem, ārvalstu fondiem un starptautiskām kultūras organizācijām.

2.3. Pilnvarotā institūcija ne vēlāk kā pēc 18 (astoņpadsmit) mēnešiem pēc šī Līguma noslēgšanas iesniedz MINISTRIJAI atsevišķu atskaiti, kurā norāda piesaistītos privātos līdzekļus – t.i., stratēģiskais sponsors. Piesaistītajiem līdzekļiem jāsastāda ne mazāk kā 30 (trīsdesmit) procentus no MINISTRIJAS piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem attiecīgajā gadā. Atskaitei tiek pievienots attiecīgajā laika periodā veikto aktivitāšu saraksts privāto līdzekļu piesaistei (tai skaitā – tikšanās, veiktā sarakste). MINISTRIJA ir tiesīga lauzt šo Līgumu, ja piesaistīto līdzekļu apjoms nesasniedz šajā punktā noteikto apmēru.

2.4. Šī līguma 2.1.1., 2.1.2. un 2.1.3. apakšpunktā minēto rezultātu novērtēšana notiek šādā kārtībā:

2.4.1. Pilnvarotā institūcija katru gadu līdz kārtējā gada 15.janvārim iesniedz MINISTRIJĀ informāciju (atskaiti) par minēto apakšpunktu rezultatīvajiem rādītājiem;

2.4.2. MINISTRIJA ir tiesīga pieprasīt papildus informāciju, kura nav ietverta 2.4.1.punktā minētajā atskaitē Pilnvarotajai institūcijai;

2.4.3. MINISTRIJA ir tiesīga neapstiprināt Pilnvarotās institūcijas iesniegto atskaiti, ja sasniegtie rezultatīvie rādītāji nav apmierinoši šī Līguma izpildei.

3. SAVSTARPĒJO NORĒĶINU KĀRTĪBA

3.1. MINISTRIJA 2007. gadā piešķir Pilnvarotajai institūcijai finansējumu Ls 42 000 (četrdesmit divi tūkstoši latu) apmērā šī Līguma 2.1.punktā norādīto valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai:

3.1.1. Preses un speciālo izdevumu iegāde: Ls 1500 (viens tūkstotis pieci simti latu);

3.1.2. Datu bāzes krājuma papildināšana: Ls 6900 (seši tūkstoši deviņi simti latu);

3.1.3. Informācijas krājuma apstrāde un sistematizēšana: Ls 6300 (seši tūkstoši trīs simti latu);

3.1.4. Informatīvo iespieddarbu sagatavošana un tulkošana: Ls 1800 (viens tūkstotis astoņi simti latu);

3.1.5. Informācijas izplatīšanas un pieejamības nodrošināšana: Ls 4500 (četri tūkstoši pieci simti latu);

3.1.6. Publikāciju apmaiņa (pasta izdevumi): Ls 350 (trīs simti piecdesmit latu);

3.1.7. Izglītības programmas koordinēšana: Ls 4500 (četri tūkstoši pieci simti latu);

3.1.8. H.Lediņa arhīva apstrāde: Ls 1200 (viens tūkstotis divi simti latu);

3.1.9. Telpu izdevumi: Ls 4600 (četri tūkstoši seši simti latu);

3.1.10. Komunikāciju izdevumi: Ls 2100 (divi tūkstoši viens simts latu);

3.1.11. Biroja izdevumi un grāmatvedības pakalpojumi: Ls 5750 (pieci tūkstoši septiņi simti piecdesmit latu);

3.1.12. Tehniskās bāzes uzlabošana un nodrošināšana: Ls 2500 (divi tūkstoši pieci simti latu);

3.2. Līguma 3.1. punktā piešķirtais finansējums 2007.gadam tiek izmaksāts saskaņā ar Finansēšanas plānu (pielikums nr. 1), kas ir šī Līguma neatņemama sastāvdaļa.

3.3. Līguma 3.1. punktā piešķirtais finansējuma apmērs 2007.gadam var tikt pārskatīts likuma “Par valsts budžetu 2007.gadam” grozījumu gadījumā, noslēdzot papildus vienošanos pie šī Līguma.

3.4. Katru gadu MINISTRIJA pieņem atsevišķu lēmumu par turpmākajiem valsts budžeta līdzekļiem valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai. Par katru turpmāko valsts budžeta līdzekļu piešķīrumu MINISTRIJA un Pilnvarotā institūcija slēdz atsevišķu vienošanos, un tas kļūst par šī Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

4. PĀRSKATU SNIEGŠANAS UN DARBĪBAS KONTROLES KĀRTĪBA

4.1. Piešķirtā finansējuma izlietojumu kontrolē un valsts pārvaldes uzdevumu izpildi pārrauga ar MINISTRIJAS rīkojumu nozīmēta amatpersona.

4.2. 4.1. punktā minētajai amatpersonai ir tiesības pieprasīt no Pilnvarotās institūcijas grāmatvedības dokumentus un citu darījumu dokumentāciju, kas saistīta ar valsts pārvaldes uzdevumu izpildi. Pilnvarotās institūcijas pienākums ir nodrošināt, lai nepieciešamā dokumentācija būtu sakārtota un pieejama, kā arī pēc pieprasījuma sniegt vispārējas vajadzīgās ziņas par valsts pārvaldes uzdevumu izpildi.

4.3. Pilnvarotā institūcija ne vēlāk kā līdz nākamā kalendārā gada 15. janvārim iesniedz MINISTRIJAI rakstisku, dokumentāri apstiprinātu finanšu atskaiti jeb kopsavilkumu par attiecīgajā kalendārajā gadā piešķirto valsts budžeta līdzekļu izlietojumu un saturisko atskaiti par pārvaldes uzdevuma izpildi.

4.4. Visi finanšu līdzekļi, kas nav izlietoti attiecīgajā saimnieciskajā gadā Pilnvarotai institūcijai nekavējoties jāatmaksā atpakaļ MINISTRIJAI.

5. ATBILDĪBA

5.1. Pilnvarotā institūcija pilnībā atbild MINISTRIJAI par jebkuriem neprecīzi un nekvalitatīvi veiktiem darbiem kopumā vai atsevišķi, sedz zaudējumus, kas MINISTRIJAI radušies šajā sakarā. MINISTRIJAI ir jāpierāda šie zaudējumi un darbu sliktā kvalitāte vai neprecizitāte.

5.2. Pilnvarotā institūcija ir atbildīga par darbiem, ko Pilnvarotās institūcijas vietā veikušas trešās personas.

5.3. Ja Pilnvarotā institūcija nav ievērojusi tāmi, tās pienākums ir atgriezt valsts budžetā nepamatoti izmantotos vai neizmantotos līdzekļus tādā apjomā, kā to pēc kontroles rezultātiem konstatējusi MINISTRIJA.

6. NEPĀRVARAMA VARA

6.1. Puses tiek atbrīvotas no atbildības par šī Līguma noteikumu daļēju vai pilnīgu neizpildi gadījumā, ja iestājas nepārvaramas varas apstākļi, kas sevī ietver, bet neaprobežojas ar dabas katastrofām, kariem, streikiem, epidēmijām, diversijām un terora aktiem, valsts varas un pārvaldes iestāžu izdotiem normatīvajiem dokumentiem, citiem gadījumiem, kuri pēc starptautiskiem standartiem tiek kvalificēti kā Force Majeure apstākļi un kuru dēļ šis Līgums pilnībā vai daļēji nav izpildāms.

6.2. Pusei, kuras saistību izpildi kavē Līguma 6.1 punktā norādītie apstākļi, ir pienākums piecu dienu laikā rakstiski informēt otru pusi. Pār tālāku Līguma izpildi Puses rakstveidā vienojas atsevišķi.

7.LĪGUMA SPĒKĀ STĀŠANĀS KĀRTĪBA, GROZĪŠANA UN IZBEIGŠANA

7.1. Šis Līgums stājas spēkā ar tā parakstīšanas dienu un ir spēkā līdz 2009. gada 31. decembrim.

7.2. Līgumu grozīt iespējams, tikai pusēm par to vienojoties rakstveidā.

7.3. Pusēm savstarpēji rakstveidā vienojoties, Līgums var tikt izbeigts pirms tā darbības termiņa beigām.

7.4. Katra no pusēm ir tiesīga izbeigt Līgumu, brīdinot otru pusi vismaz vienu kalendāro mēnesi iepriekš.

7.5. Deleģētājs ir tiesīgs izbeigt Līgumu nekavējoties vai uz laiku apturēt tā darbību, brīdinot rakstveidā, ja:

7.5.1. Pilnvaroto institūciju sadalot vai pievienojot citai institūcijai, vai notiekot būtiskām izmaiņām tās vadībā, tiek vai var tikt aizskartas, ierobežotas vai pasliktinātas MINISTRIJAS intereses vai stāvoklis.

7.5.2. Pilnvarotā institūcija veic darbības, kas kaitē vai var kaitēt nākotnē Latvijas Republikas vai MINISTRIJAS tēlam vai darbībai;

7.5.3. Pilnvarotā institūcija pārkāpj citus šī Līguma noteikumu vai normatīvos aktus;

7.5.4. Latvijas Republikas spēkā esošajos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā Pilnvarotā institūcija ir atzīta pat maksātnespējīgu;

7.5.5. ja šī Līguma noteikumi zaudē spēku atbilstoši normatīvajiem aktiem,

7.6. Līguma izbeigšanās gadījumā Pilnvarotā institūcija ne vēlāk kā piecu bankas darba dienu laikā pēc Līguma izbeigšanās atmaksā valsts budžetā neizmantotos finanšu līdzekļus.

8. CITI NOTEIKUMI

8.1. Līguma nodaļu nosaukumi ir lietoti Līguma pārskatāmības nodrošināšanai, un tie nevar tikt izmantoti līgumsaistību interpretācijai.

8.2. Puses vienojas, ka noslēdzot šo līgumu, tiek pārtraukts Pušu starpā 2005.gada 28.februārī noslēgtais līgums Nr. 2.4.4-22/1.

8.3. Tās Līguma attiecības, kuras nav atrunātas šī Līguma tekstā, tiek regulētas saskaņā ar LR normatīvajiem dokumentiem.

8.4.Līgums sastādīts divos eksemplāros latviešu valodā, katrs uz sešām lapām pa vienam eksemplāram katrai pusei. Abiem Līguma eksemplāriem ir vienāds juridiskais spēks.

MINISTRIJA

K.Valdemāra iela 11a, Rīga LV-1364

Reģ.nr.90000042963

TRELLV22

VK Rīgas NC

LV40TREL2220010220200

LV73TREL2220010190700

/H.Demakova/

Pilnvarotā institūcija

Alberta iela 13, Rīga, LV-1010

Reģ.nr. 40003506194

Hansabanka

HABALV22

LV13 HABA0001407046197

 

/S.Krese/

Pielikums Nr. 1 2007.gada 19.jūnijā līgumam Nr.2.1.-22-1

Latvijas Laikmetīgās mākslas centra finansēšanas plāns 2007.gadam

(valsts pamatbudžeta dotācija no vispārējiem ieņēmumiem)

Ls

2007. gads - kopā

42 000

tajā skaitā:

Jūnijs

32 340

Augusts

6 660

Oktobris

3 000

Ministre H.Demakova

 

 

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikta nodokļu revīzija (audits) un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

Nr.

p.k.

Nodokļu maksātāja

nosaukums, NMR kods

Lēmuma

datums,

numurs

Papildu aprēķinātais

nodoklis vai maksājums

Summa

Ls

1.

SIA “Rezerve KDS”,

NMR kods 50003219361

22.06.2007.

Nr.4.2.3/19

Pievienotās vērtības

nodoklis

347072,33

Soda nauda

347072,33

Nokavējuma nauda

72780,52

Kopā:

766925,18

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildus aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu SIA “Rezerve KDS” ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālās iestādes direktoram. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālajā iestādē Skanstes ielā 13, Rīgā, LV-1013.

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2007.gada 30. augustā plkst. 15.30 RTU Enerģētikas nozares promocijas padomes P-05 atklātā sēdē Rīgā, Kronvalda bulvārī 1, Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes zālē JĀNIS RUNČS aizstāvēs promocijas darbu “Pilsētu vidsprieguma tīklu attīstības variantu izvēle un pamatojums” inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai.

Recenzenti: Dr.sc.ing., prof. J.Rozenkrons, Dr.sc.ing. K.Briņķis, Dr.sc.ing. V.Neimane.

Ar promocijas darbu var iepazīties RTU Zinātniskajā bibliotēkā Ķīpsalas ielā 10.

 

Datu valsts inspekcijā akreditētie iekšējie personas datu apstrādes sistēmu auditori

Datu valsts inspekcija saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likuma 29.panta trešās daļas 6.punktu un Ministru kabineta 2004.gada 13.janvāra noteikumu nr.25 “Kārtība, kādā akreditē personu, kas vēlas veikt sistēmu auditu valsts un pašvaldību institūciju personas datu apstrādes sistēmās” 2.punktu paziņo, ka Datu valsts inspekcija no 2007.gada 1.aprīļa līdz 2007.gada 1.jūlijam ir akreditējusi šādus sistēmu auditorus, kuriem ir tiesības veikt iekšējo sistēmu auditu valsts vai pašvaldību institūciju personas datu apstrādes sistēmās:

Vārds, uzvārds

Akreditācijas

apliecības nr.

Akreditācijas

apliecības

derīguma

termiņš

Valsts vai pašvaldības

institūcijas nosaukums

INDRA OZOLA

00092

20.04.2010

Tieslietu ministrija

PĒTERIS BRICIS

00093

20.04.2010

Tieslietu ministrija un tieslietu ministrijas padotībā esošās iestādes

SKAIDRĪTE

DAŅIĻENKO

00094

27.04.2010

Rīgas domes Kurzemes rajona izpilddirekcija

RENĀRS VOLKS

00095

21.05.2010

Ārlietu ministrija

DANA STAUVERE

00096

30.05.2010

Finanšu ministrija un tās padotībā esošās iestādes

VOLDEMĀRS

KOZLOVSKIS

00097

08.06.2010

v/a “Lauksaimniecības datu centrs”

DZIDRA CEIHNERE

00098

08.06.2010

Centrālā statistikas pārvalde


Paziņojums

LR IeM VP Valmieras rajona policijas pārvalde lūdz pieteikties īpašniekus, kā arī tiesību un saistību pārņēmējus uz automašīnu KAMAZ 5410 ar valsts reģistrācijas nr. E 787HT 39 RUS un automašīnas puspiekabi ar valsts reģistrācijas nr. AK 2079 78 RUS.

Pieteikšanās laiks – seši mēneši no paziņojuma publicēšanas. Pieteikumus iesniegt Valmieras rajona policijas pārvaldē Garā ielā 4, Valmierā, Valmieras rajonā, LV-4201.

 

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Kurzemes reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikta nodokļu revīzija (audits) un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

Nr.

p.k.

Nodokļu maksātāja

nosaukums, NMR kods

Lēmuma

datums,

numurs

Papildu aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa

Ls

1.

SIA “RILIT EURO GROUP”

(NMR kods 42103035988)

16.05.2007.

nr.5.1.1-8/80

Pievienotās vērtības nodoklis

333443.95

Soda nauda

500165.94

Kopā:

833609.89

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildus aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu SIA “Rilit euro group” ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Kurzemes reģionālās iestādes direktoram. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Liepājas ielā 48, Kuldīgā, LV-3300.

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2007.gada 10.septembrī plkst. 14.00 Rīgas Tehniskās universitātes Enerģētikas un Elektrotehnikas fakultātes zālē Rīgā, Kronvalda bulvārī 1, notiks RTU Promocijas padomes P-05 (Enerģētika un elektrotehnika) atklātā sēde. Promocijas darbu inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai aizstāvēs MARIJA BOČKARJOVA.

Promocijas darba tēma – “Statistiskā pieeja energosistēmu aizsardzības algoritmu sintezē un testēšanā”.

Oficiālie recenzenti: Dr. sc. ing., prof. Mati Valdma (Igaunija); LZA kor. loc., dr. habil. sc. ing., prof. Leonīds Ribickis (RTU); Dr. sc. ing. Sergej Rubcovs (AS “Latvenergo”).

Ar promocijas darbu un kopsavilkumu var iepazīsties RTU Zinātniskā bibliotēkā Rīgā, Ķīpsalas ielā 10, Valsts Nacionālajā bibliotēkā Rīgā, Anglikāņu ielā 5, un internetā http://www.rtu.lv/zinatne/doktorantura/promocijas_darbi.php.


 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2007.gada 30.augustā plkst. 14.00 Rīgas Tehniskās universitātes Enerģētikas un Elektrotehnikas fakultātes zālē Rīgā, Kronvalda bulvārī 1, notiks RTU Promocijas padomes P-05 (Enerģētika un elektrotehnika) atklātā sēde. Promocijas darbu inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai aizstāvēs INESE SVALOVA.

Promocijas darba tēma – “Asinhronā režīma īpatnības energosistēmās ar palielinātu izkliedētās ģenerācijas daļu”.

Oficiālie recenzenti: Dr. sc. ing. Vilnis Krēsliņš (LEB); Dr. sc. ing. Irina Oļeiņikova (FEI); Dr. sc. ing. Georgijs Obuševs (RTU).

Ar promocijas darbu un kopsavilkumu var iepazīsties RTU Zinātniskajā bibliotēkā Rīgā, Ķīpsalas ielā 10, Valsts Nacionālajā bibliotēkā Rīgā, Anglikāņu ielā 5, un internetā http://www.rtu.lv/zinatne/doktorantura/promocijas_darbi.php.


 

Paziņojums

Rīgas 3.vidusskola apliecina, ka INGUSAM OZOLIŅAM, pers. kods 0208XX-XXXXX, ar skolas direktora rīkojumu nr.108 2007.gada 8.jūnijā izsniegta apliecība sērija B nr.166683 par iegūto vispārējo pamatizglītību. Izglītības programmas kods 21011111. Iesniedza Jānis Grīnhovs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!