• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Publiskie pārskati. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2007., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160393

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu spriedumi

Vēl šajā numurā

13.07.2007., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Publiskie pārskati

Paziņojums par publisko pārskatu

Valsts aģentūras “Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra” (LIAA) 2006. gada publiskais pārskats ir apstiprināts 2007. gada 29. jūnijā. Publiskais pārskats ir pieejams LIAA Klientu apkalpošanas nodaļā un interneta mājas lapā: www.liaa.gov.lv.


Paziņojums par publisko pārskatu

Bērnu un ģimenes lietu ministrija paziņo, ka ar 2006.gada publisko pārskatu var iepazīties ministrijas interneta mājaslapā: http://www.bm.gov.lv/lat/ministrija/darbibas_parskats.


Paziņojums par publisko pārskatu

2007.gada 28.jūnijā apstiprināts valsts aģentūras “Maksātnespējas administrācija” 2006.gada publiskais pārskats, ar kuru var iepazīties valsts aģentūrā “Maksātnespējas administrācija” Rīgā, Mārstaļu ielā 19, vai interneta mājas lapā: www.mna.gov.lv sadaļā “Aģentūra”, apakšsadaļā “Publiskie pārskati”.


Paziņojums par publisko pārskatu

Alūksnes rajona Malienas pagasta padomes 2006.gada publiskais pārskats ir apstiprināts 21.06.2007. padomes sēdē (protokols Nr.8). Ar pārskatu var iepazīties Malienas pagasta bibliotēkā.


Paziņojums par publisko pārskatu

Kokneses pagasta padome 2007.gada 27.jūnijā (lēmums nr.5, protokols nr.7) ir apstiprinājusi Kokneses pagasta padomes publisko pārskatu par 2006.gadu.

Ar pilnu tekstu var iepazīties Kokneses pagasta padomes mājaslapā www.koknese.lv, pagasta bibliotēkās un pašvaldībā.


Paziņojums par publisko pārskatu

Jēkabpils rajona Viesītes pilsētas ar lauku teritoriju dome paziņo, ka 20.06.2007. ir apstiprināts Viesītes pilsētas ar lauku teritoriju pašvaldības 2006.gada publiskais pārskats. Ar pilnu pašvaldības publisko pārskatu var iepazīties Viesītes pilsētas ar lauku teritoriju domē Smilšu ielā 2, Viesītē, Jēkabpils rajonā, Viesītes bibliotēkā, kā arī domes informatīvajā izdevumā “Viesītes Vēstis”.


Paziņojums par publisko pārskatu

Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija ar 2007.gada 4.jūnija rīkojumu nr.31 “Par Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas 2006.gada publiskā pārskata apstiprināšanu” ir apstiprinājusi Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas 2006.gada publisko pārskatu.

Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija paziņo, ka ar Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas 2006.gada publisko pārskatu var iepazīties Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijā Merķeļa ielā 21, Rīgā, tālr. 7504955, un Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas mājaslapā internetā: www.iaui.gov.lv.


Paziņojums par publisko pārskatu

Garīgās veselības valsts aģentūra ir atstiprinājusi 2006.gada darbības pārskatu. Iespēja iepazīties ar pilnu publiskā pārskata tekstu mājaslapā www.rpnc.lv.


Paziņojums par publiskā pārskata apstiprināšanu

Preiļu novada dome 20.06.2007. (protokols nr.10, p.5.) apstiprināja Preiļu novada domes 2006.gada publisko pārskatu. Ar pilnu 2006.gada publiskā pārskata tekstu var iepazīties Preiļu rajona galvenajā bibliotēkā Kārsavas ielā 4, Preiļos, un Preiļu novada domes mājaslapā www.preili.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!